Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Roiman B-tytöille kotivoitto

Roiman B-tytöt päättivät syyskauden hienolla kotivoitolla. Kauden toinen voitto tuli ehdottomasti parhaalla pelillä tähän mennessä.

Ottelun alussa kotijoukkue oli paremmin hereillä ja karkasi heti 4-0 johtoon. Loppu jakso mentiin tasatahtiin muttakuitenkin lievässä kotijoukkueen hallinnassa. Ensimmäiselle tauolle 12-8 lukemista.

Toisella jaksolla tytöt jatkoivat hyvää ja aktiivista puolustamista ja kasvattivat eroa isolle tauolle mentäessä jo 9 pisteeseen. Koko joukkueelta tasapainoinen ja onnistumisia sisältänyt puoliaika.

Monesti tauolta on palannut kentälle hieman uninen Roima, mutta tänään kentällä nähtiin todella taisteleva ja aktiivinen ryhmä. Suvi Soukaisen ja Oona Karhun johdolla ero kasvoi jakson aikana jo yli 20pisteeseen. Puolustus jatkoi vieläkin vahvempana kuin ennen taukoa ja Rahola onnistui tekemään kolmannen 10 minuuttisen aikana vain 5 pistettä.

Viimeisellä jaksolla peli jatkoi hyvinkin paljon samoilla linjoilla mitä oltiin aiemminkin menty. Roima puolusti hyvin ja hyökkäyksessä teki tarvittavat korit. Lopussa saatiin nauttia muutamista erittäin komeista joukkuesuorituksista kun pallo kiersi tytöltä tytölle ja lopulta korin alta löytyi vapaa pelaaja jolla oli helppo työ nostaa kaksi pistettä.

Tänään saatiin joukkueena paljon onnistumisia molemmissa päissä kenttää.

Puolustuksessa Riina-Maija Tuominen oli tänään loistava. Hyvää puolustamista ja erittäin hyviä apuja korin alla. Lisäksi todellista dominointia levypalloissa (21kpl). Muutenkin joukkueen puolustaminen oli kokonaisuudessaan hyvää. Lisäksi alkukaudesta vaivannut levypallopeli on noussut täysin uudelle tasolle ja tänäänkin tuloksena yli 70 irtopalloa omille.

B-tyttöjen kausi jatkuu 1-divisioonan alkusarjan ottelulla lauantaina 5.1. Tampereella, kun matkustamme TaNMKYn vieraaksi.

Roiman tiedotteesta / UrheiluRauma

Takaisin edelliselle sivulle

KaaRon Roima menestyksekäs aluesarjoissa

Kaaron Roimalla oli voittoisa viikonloppu. Seura voitti koripallossa kaikki sarjat, joihin se oli joukkueillaan osallistunut.

Lue lisää
KaaRo B White hävisi Nokialla

KaaRo Whiten voittoputki katkesi lauantaina, kun se hävisi B-tyttöjen sarjassa Nokialle luvuin 62 - 52.

Lue lisää
KaaRolla niukka tappio Tampereella

KaaRon naiset matkustivat Pyrinnön vieraiksi Tampereelle myöhään perjantai iltana.

Lue lisää
White vaikeuksien kautta voittoon

KaaRo White otti kolmannen voittonsa B-tyttöjen sarjassa, kun Raumalle saapui taistelumieltä uhkunut Raholan Pyrkivä.

Lue lisää
Kaaron Roiman B-junnut sarjakärkeen

KaaRo White on aloittanut B-tyttöjen alueellisen 1-divarin vakuuttavasti.

Lue lisää
KaaRolle täydet pisteet sunnuntaina

Kaaron Roima otti sunnuntaina viidennen voittonsa naisten 2-divisioonan ottelussa Raholan Pyrkivää vastaan.