Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

KaaRo B White hävisi Nokialla

 

KaaRo B White hävisi Nokialla


KaaRo Whiten voittoputki katkesi lauantaina, kun se hävisi B-tyttöjen sarjassa Nokialle luvuin 62 - 52. Kahdeksalla pelaajalla matkassa ollut KaaRo voitti avauspuolikkaan nopeatempoisella pelillään, mutta toisella puoliskolla hieman väsähtänyt vierasjoukkue päästi pelin lipsumaan käsistään.

KaaRon ekan puoliskon pelissä oli näkyvissä monia hyviä elementtejä. Peruspelillä saatiin monia hyviä heittoja. Silloin kun puolustus sai tukittua KaaRon hyökkäyksen, pelattiin nopea kuvio jollekin pelaajalle, josta tämä sai yleensä hyvän ratkaisun aikaan. Nokialta ei tässä pelissä oikein löytynyt ketään, joka olisi pärjännyt puolustuspään 1vs1-tilanteissa. Ja se olikin ratkaisevaa avauspuolikkaan voittamisessa.

Koko toinen puolisko mentiinkin sitten Nokialaisten tahtiin. Hivenen väsähtäneet kaarolaiset lopettivat nopeiden juoksemisen ja alkoivat pelata Nokian puolenkentän puolustusta vastaan. Tämä ei olisi vielä haitannut sinällään mitään, mutta samaan aikaan Nokia vaihtoi box and one -puolustukseen. Tämä ´paikkapuolustus´ tukahdutti KaaRon puolenkentän hyökkäyksen täysin. Näytti siltä kuin vain kaksi tyttöä, Linda ja Anni, olisivat olleet valmiina heittämään hyökkäyksessä. Kaikilla muilla oli vielä ensimmäisen puoliajan ajamismentaliteetti päällä.

Paikkapuolustuksessahan on kaytännössä katsoen aina apupuolustaja odottamassa korilla. Liian usein tulikin laidasta ajoja päätyviivaa kohti, päätyen apupuolustajan syliin. Palloon olisi pitänyt saada enemmän liikettä ja puolustusta olisi pitänyt saada venytettyä laidasta laitaan, ennen näitä ajoja.

Neljännellä jaksolla alkoi jo näkymään enemmän puolenkääntöjä ja joukkuepeliä hyökkäyspäässä. Silloin KaaRo pääsikin jo kohtuullisiin heittopaikkoihin. Viimeistelyssä on vain edelleen vähän viilattavaa.

KaaRon tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle
Roiman B-tytöille kotivoitto

Roiman B-tytöille kotivoitto

Roiman B-tytöt päättivät syyskauden hienolla kotivoitolla. Kauden toinen voitto tuli ehdottomasti parhaalla pelillä tähän mennessä.

Lue lisää
KaaRon Roima menestyksekäs aluesarjoissa

KaaRon Roima menestyksekäs aluesarjoissa

Kaaron Roimalla oli voittoisa viikonloppu. Seura voitti koripallossa kaikki sarjat, joihin se oli joukkueillaan osallistunut.

Lue lisää
KaaRolla niukka tappio Tampereella

KaaRolla niukka tappio Tampereella

KaaRon naiset matkustivat Pyrinnön vieraiksi Tampereelle myöhään perjantai iltana.

Lue lisää
White vaikeuksien kautta voittoon

White vaikeuksien kautta voittoon

KaaRo White otti kolmannen voittonsa B-tyttöjen sarjassa, kun Raumalle saapui taistelumieltä uhkunut Raholan Pyrkivä.

Lue lisää
Kaaron Roiman B-junnut sarjakärkeen

Kaaron Roiman B-junnut sarjakärkeen

KaaRo White on aloittanut B-tyttöjen alueellisen 1-divarin vakuuttavasti.

Lue lisää
KaaRolle täydet pisteet sunnuntaina

KaaRolle täydet pisteet sunnuntaina

Kaaron Roima otti sunnuntaina viidennen voittonsa naisten 2-divisioonan ottelussa Raholan Pyrkivää vastaan.

Lue lisää