Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

White vaikeuksien kautta voittoon

KaaRo White otti kolmannen voittonsa B-tyttöjen sarjassa, kun Raumalle saapui taistelumieltä uhkunut Raholan Pyrkivä. Helpolla ei voitto tullut, sillä vastustaja johti vielä puoliajalla ja viimeiselle kymmen minuuttisellekin lähdettiin kotijoukkueen niukassa kahden pisteen johdossa.

Ottelun ensimmäiset kaksi erää KaaRo puolusti ylhäältä kovaa koko kentän mitalla. Näissä erissä se hallitsi ensimmäiset pari-kolme minuuttia peliä ja vetäisi pienen kaulan Pyrkivään. Pelissä vain kuudella pelaajalla liikkeellä ollut kotijoukkue ei kuitenkaan jaksanut pitää tarvittavaa intensiteettiä yllä kuin muutaman minuutin kerrallaan. Vastustajat pääsivätkin KaaRon väsymyksen turvin liian monta kertaa juoksemaan helppoja koreja ja ottivat erien viimeiset seitsemän minuuttia nimiinsä. Ensimmäinen erä päättyi 18 – 11 KaaRolle, mutta toinen erä meni vieraille 14 – 26 ja koko puoliaika 32 –37.

Toiselle puoliajalle lähdettäessä KaaRo muutti taktiikkaansa. Kokokentän puolustuksen harjoittelu sai jäädä ja puolustus aloitettiin vasta puolesta kentästä. Tämä auttoikin jaksamiseen. Pelaajat jaksoivat keskittyä puolustuksen ydinasioihin paremmin ja Rahola saikin koko toisen puoliajan aikana kasaan vain 16 pistettä (eka puolisko 37 pistettä).

KaaRo näytti menevän neljännen erän alussa menojaan, mutta Rahola pääsi vielä mukaan voittotaisteluun, kun se tuli neljä ja puoli minuuttia ennen loppua taas kahdeksan pisteen päähän. Tässä vaiheessa KaaRolaiset näyttivät malttinsa ja pelasivat aikaa pois kellosta järjestelmällisillä, pitkillä hyökkäyksillä. Vastustajat eivät päässeet hyökkäämään neljän viimeisen peliminuutin aikana kuin viisi kertaa ja niistäkin syntyi vain yksi kori. KaaRon lopun pelaaminen oli niin tehokasta, että ajanpeluun sivussa joukkue teki 11 pistettä ja kasvatti eron lopulta lukemiin 70 – 53.

Lopun pelaamisesta hyökkäyksessä täytyy erikseen mainita kolmikko Linda Kettunen – Erika Virtanen – Anni Vartila. Nämä tytöt tekivät KaaRon viimeisestä 23:sta pisteestä 21 yksinkertaisella screenpelillä. Tytöt toteuttivat valmentajan antamaa taktiikkaa täydellisesti. He suorittivat pelin ja katsoivat kylmähermoisesti kuka siitä jää vapaaksi milloinkin, toimittivat pallon kyseiselle pelaajalle ja tämä pelaaja upotti vastustamattomasti pallon koriin. Taustalla oli kokoajan kuitenkin ajatus ajan pelaamisesta, joten moneen asiaan piti keskittyä samaan aikaan.

Todellinen ratkaisu tälle pelille löytyi kuitenkin puolustuksesta. Toisen puoliajan puolustaminen oli nyt koko joukkueella todella vahvaa. Nekin pelaajat, jotka eivät hyökkäyksessä omasta mielestään onnistuneet, voivat kuitenkin olla ylpeitä omasta puolustustyöskentelystään. Minä ainakin olen (valmentaja). Nyt jokainen tyttö sai ohjattua oman pallollisen hyökkääjänsä laitaan tai päätyyn ja toisaalta saatiin ensimmäistä kertaa tällä kaudella syöttölinjat tukittua ja siten pakotettua pallollinen huonoihin ratkaisuihin.

Pientä helpotusta on luvassa Whiten peluutukseen. Viikon ulkomaan leirillä ollut Venla Salaterä on tietojen mukaan saapunut takaisin Suomeen entistä kovemmassa kunnossa. Lisäksi pitkään sairastuvalla ollut Roosa Koivunen on jo ottanut ensihien pintaan ja hakenut tuntumaa harjoituksissa. Hänet luultavasti nähdäänkin pelaavassa kokoonpanossa jo KaaRon seuraavassa kotipelissä, joka pelataan 12.11 klo 11.00. Vastassa silloin Forssan Koripojat.

KaaRon tiedotteesta / UrheiluRauma

Takaisin edelliselle sivulle

Roiman B-tytöille kotivoitto

Roiman B-tytöt päättivät syyskauden hienolla kotivoitolla. Kauden toinen voitto tuli ehdottomasti parhaalla pelillä tähän mennessä.

Lue lisää
KaaRon Roima menestyksekäs aluesarjoissa

Kaaron Roimalla oli voittoisa viikonloppu. Seura voitti koripallossa kaikki sarjat, joihin se oli joukkueillaan osallistunut.

Lue lisää
KaaRo B White hävisi Nokialla

KaaRo Whiten voittoputki katkesi lauantaina, kun se hävisi B-tyttöjen sarjassa Nokialle luvuin 62 - 52.

Lue lisää
KaaRolla niukka tappio Tampereella

KaaRon naiset matkustivat Pyrinnön vieraiksi Tampereelle myöhään perjantai iltana.

Lue lisää
Kaaron Roiman B-junnut sarjakärkeen

KaaRo White on aloittanut B-tyttöjen alueellisen 1-divarin vakuuttavasti.

Lue lisää
KaaRolle täydet pisteet sunnuntaina

Kaaron Roima otti sunnuntaina viidennen voittonsa naisten 2-divisioonan ottelussa Raholan Pyrkivää vastaan.