Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kaaron Roiman B-junnut sarjakärkeen

 

Kaaron Roiman B-junnut sarjakärkeen


KaaRo White on aloittanut B-tyttöjen alueellisen 1-divarin vakuuttavasti. Ensimmäisessä pelissä Pirkkalan Viri kaatui kotonaan numeroin 28 – 132. Toinen peli Turun Rientoa vastaan päättyi myös murskalukemiin 125 – 29. Nopeaa ja iloista hyökkäyspeliä pelannut KaaRo onkin ollut hyökkäyksissään täysin pysäyttämätön.

Puolustuskin on toiminut varsin tehokkaasti. Vaikka molemmat pelit ovat olleet selviä jo ensimmäisten pelattujen minuuttien jälkeen, on joukkueen puolustusintensiteetti pysynyt silti kovana pelien loppuun saakka. Tytöt ovat pysyneet syöttölinjoilla ja tehneet vastustajien pelaamisesta todella vaikeaa.

- Meidän hyökkäyspelimme on tarkoitus olla iloista ja luovaa, mutta puolustuspäässä ei hymyjä pitäisi näkyä. Me taistellaan ja ollaan todella aggressiivisia puolustajia. Oli kiva nähdä, että näinkin selvistä peleistä huolimatta tytöt jaksoivat pitää taistelumentaliteetin yllä pelien loppuun saakka, totesi Kaaron valmentaja Juho Läntinen Riento pelin jälkeen.

Eräs Riento-peliä katsomosta seurannut koripallotietäjä huomasi KaaRon pelissä olevan hienon yksityiskohdan. Hän oli huomannut pelaajien hyökkäystaitojen monipuolisuuden:

– Nyt huomaa sen miksi teidän pelaajat opettelevat pelaamaan kaikilla pelipaikoilla. Oli ihan sama kuka pelasi korin alla sentterinä, kun kaikki pärjäsivät siellä noin hyvin. Teidän nopea laiturikin teki sentterinä monta hyvää koria, selitti tämä tuntemattomaksi jäävä koripalloguru havaintojaan.

KaaRon tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle
Roiman B-tytöille kotivoitto

Roiman B-tytöille kotivoitto

Roiman B-tytöt päättivät syyskauden hienolla kotivoitolla. Kauden toinen voitto tuli ehdottomasti parhaalla pelillä tähän mennessä.

Lue lisää
KaaRon Roima menestyksekäs aluesarjoissa

KaaRon Roima menestyksekäs aluesarjoissa

Kaaron Roimalla oli voittoisa viikonloppu. Seura voitti koripallossa kaikki sarjat, joihin se oli joukkueillaan osallistunut.

Lue lisää
KaaRo B White hävisi Nokialla

KaaRo B White hävisi Nokialla

KaaRo Whiten voittoputki katkesi lauantaina, kun se hävisi B-tyttöjen sarjassa Nokialle luvuin 62 - 52.

Lue lisää
KaaRolla niukka tappio Tampereella

KaaRolla niukka tappio Tampereella

KaaRon naiset matkustivat Pyrinnön vieraiksi Tampereelle myöhään perjantai iltana.

Lue lisää
White vaikeuksien kautta voittoon

White vaikeuksien kautta voittoon

KaaRo White otti kolmannen voittonsa B-tyttöjen sarjassa, kun Raumalle saapui taistelumieltä uhkunut Raholan Pyrkivä.

Lue lisää
KaaRolle täydet pisteet sunnuntaina

KaaRolle täydet pisteet sunnuntaina

Kaaron Roima otti sunnuntaina viidennen voittonsa naisten 2-divisioonan ottelussa Raholan Pyrkivää vastaan.

Lue lisää