Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

173 senttiä entä sitten

 

173 senttiä entä sitten
UrheiluRauma

Rauman Lukon löydettyä ykkösentterikseen Justin Azevedon Los Angeles Kingsin organisaatiosta, niin heti alkoivat puheet miehen pienestä koosta. Azevedo on pienikokoinen, 173 senttiä ja 75 kiloa, mutta mitä sitten. Muistellaan vain hieman mennyttä SM-liigakautta, niin ketkäs siellä peliä dominoivat. No kaksi nimeä nousee esiin ylitse muiden ja he ovat Pelicansin Ryan Lasch (175 cm ja 82 kg) ja JYPin Eric Perrin (175 cm ja 80 kg).

Täysin suotta puhutaan siis Azevodon pienestä koosta ja kaikenlisäksi mies on iskenyt komeat tehot neljänä AHL-kaudellaan Manchester Monarchs-seuran väreissä. Vaikkakin mies on siis pieni ja taitava ei mies myöskään väistele kontaktitilantenteita, vaan antaa mennä täysillä ja onpa mies ottanut tuolla rapakon takana mittaa vastustajastaan myös nyrkein.

Mikä siis estää Azevedoa toistamasta ensi kaudella Laschin ja Perrinin urotöitä ja mitä pienikokoisiin keskushyökkääjiin tulee, niin ei se Saku Koivukaan mikään iso ole.

Mies saapuu Raumalle heinäkuussa ja tuskin miehellä isompia sopeutumisvaikeuksia pieneen kaupunkiin, sillä Azevedo on kotoisin pienestä West Lornen kunnasta Ontario-järven rannalta. Kunnassa on asukkaita nelisen tuhatta. Tuo West Lorne sijaitsee siis Ontariossa aivan USAn rajalla ja lähimmät isot kaupungit ovat sadan kilometrin säteellä sijaitsevat Detroit, Toronto, Hamilton ja Buffalo.

Jos Azevedo on iskenyt noilla neljällä AHL-kaudellaan keskimäärin tehot 18+23, niin uskon vakaasti, että mies pystyy samaan myös SM-liigassa.

Joten tervetuloa Lukko-paitaan Justin Azevedo.


Takaisin edelliselle sivulle
Tsekkipuolustaja Lukas Klok Rauman Lukkoon

Tsekkipuolustaja Lukas Klok Rauman Lukkoon

Rauman Lukon ja 24-vuotiaan Lukas Klokin sopimus on muotoa 1+1 seuran optiolla, jossa pelaajalla on KHL-pykälä.

Lue lisää
Pathrik ja Ponthus Westerholm vahvistamaan Lukon hyökkäystä

Pathrik ja Ponthus Westerholm vahvistamaan Lukon hyökkäystä

Ruotsalaiset 27-vuotiaat kaksoset Pathrik ja Ponthus Westerholm saapuvat Raumalle vuoden sopimuksilla tuoreesta Ruotsin mestarista Frölunda HC:sta. Veljeksistä Pathrik on vasemmalta laukova sentteri ja oikealta laukova Ponthus on taas laituri.

Lue lisää
David Nemecek Rauman Lukkoon

David Nemecek Rauman Lukkoon

23-vuotias tsekkipuolustaja David Nemecek siirtyy maansa pääsarjasta BK Mlada Boleslavista Lukkoon 1+1 mallisella sopimuksella, jossa jälkimmäinen vuosi on seuran optiolla.

Lue lisää
Eero Elo palaa Lukkoon kaksivuotisella sopimuksella

Eero Elo palaa Lukkoon kaksivuotisella sopimuksella

Rauman Lukko ja hyökkääjä Eero Elo ovat tehneet kahden vuoden sopimuksen. 28-vuotias seuran oma kasvatti palaa Raumalle Sveitsistä. Hän edusti Lukkoa viimeksi kaudella 2012-13.

Lue lisää
Justin Danforth pysyy Lukko-paidassa

Justin Danforth pysyy Lukko-paidassa

Rauman Lukko on käyttänyt Justin Danforthin sopimukseen kirjatun yhden vuoden option. Näin ollen 25-vuotias kanadalaishyökkääjä edustaa sinikeltaisia myös kaudella 2019-20.

Lue lisää
Vili Laitinen jatkaa Lukossa seuraavat kaksi kautta

Vili Laitinen jatkaa Lukossa seuraavat kaksi kautta

Rauman Lukko on käyttänyt Vili Laitisen sopimukseen kirjatun option. 19-vuotias puolustaja pysyy näin ollen raumalaisseuran riveissä myös seuraavat kaksi kautta eli kevääseen 2021 asti.

Lue lisää