Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

KaaRon Roima menestyksekäs aluesarjoissa

 

KaaRon Roima menestyksekäs aluesarjoissa


KaaRo hallitsi alueen sarjoja

Kaaron Roimalla oli voittoisa viikonloppu. Seura voitti koripallossa kaikki sarjat, joihin se oli joukkueillaan osallistunut. KaaRolla oli tällä kaudella viisi juniorijoukkuetta kolmessa eri sarjassa.

C-tytöt aloittivat mestaruusviikonlopun (14.-15.4) voittamalla kotiturnauksensa lauantaina. Sen jälkeen Mikrot hoitivat hommansa, kun he voittivat Kaaron koululla järjestämänsä Final Four –turnauksen. KaaRon B-tytöt joutuivat puolestaan matkustamaan Forssaan saakka hakemaan mitalinsa kotiin.

Final Four –turnaus on Suomen Koripalloliiton sarjat päättävä tapahtuma, jossa ratkaistaan sarjojen mestaruus ja mitalisijat. Turnaukseen pääsee runkosarjan neljä parasta joukkuetta ja tapahtuman järjestäjänä toimii runkosarjan voittaja.

KaaRo B White aluemestaruuteen

Kaaro B White voitti Forssassa 15.4 järjestetyn, B-tyttöjen mestaruuden ratkaisevan, Final Four –turnauksen. Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui BC Nokia. Nokia oli runkosarjan kolmonen, joka pelaa nopeaa juoksupeliä. Pelin avausminuuteilla oli KaaRo kuitenkin se joukkue, joka juoksi helppoja nopeita hyökkäyksiä. KaaRo sai hyvän puolustuksensa johdosta monia riistoja, joista nopeisiin oli helppo lähteä.

Tyrmäysalun (12 - 2) jälkeen piste-ero kasvoi tasaisesti koko pelin ajan. Puoliajalla KaaRo johti jo parilla kymmenellä pisteellä ja lopputuloksena oli raumalaisten 69 – 31 voitto. Voittollaan KaaRo eteni loppuotteluun, jonne myös turnauksen emäntäjoukkue FoKoPo selvitti tiensä 50:n pisteen murskavoitolla Kangasalasta.

Finaali – Taistelu mestaruudesta

Finaalin ennakkoasetelmat olivat vähintäänkin mielenkiintoiset. KaaRo oli runkosarjassa kohdannut FoKoPon kaksi kertaa. Ensimmäisen ottelun KaaRo vei yhdeksällä pisteellä, mutta toisen pelin Forssa voitti vuorostaan Forssa (neljä pistettä). Forssa oli runkosarjan voittaja ja KaaRo puolestaan sarjan toinen. Lisäksi pienet loukkaantumiset kiusasivat KaaRon pelaajistoa, mutta mestaruudesta pelattaessa ei pieniä kipuja ajatella. Esimerkiksi Hanna Tomunen esitti hienoa uhrautuvaisuutta pelaten joka tilanteen kovaa, jopa sormi murtuneenakin. Hänen pikkusormensa pää roikkui iloisesti menossa mukana koko pelin ajan! Tuska piristää, sanovat...

Peli oli pisteiden perusteella todella tasainen. Kumpikin joukkue kävi vuorollaan kuuden pisteen johdossa, mutta ratkaisevaa eroa, sitä selkärangan katkaisevaa nykäisyä ei kumpikaan joukkue pystynyt pelin aikana tekemään. Itse kirjoitän tätä juttua hyvinkin KaaRolaisten lasien läpi nähtynä. Siksi uskallan väittää, että pisteistä huolimatta KaaRolla ei ollut varsinaista hätää missään vaiheessa. Mielestäni KaaRo vei ottelua hyvällä otteella ja FoKoPo pyristeli kannoilla. Puolustuksen 1 vs. 1 –tilanteet KaaRo voitti järjestäen. Forssan hyökkäyksestä puolustettiin tila pois. Heidän ainoat helpot heittonsa tulivatkin KaaRon puolustuksen nukahduksista, eli tilanteista, joissa pelaajat hetkellisesti unohtivat puolustaa joukkueen taktiikan mukaisesti.

KaaRon nopeat hyökkäykset rullasivat tehokkaasti. Kuten välierässä Nokiaa vastaan, pääsi joukkue nytkin juoksemaan helppoja nopeita hyökkäyksiä oman puolustuksensa ansiosta. Hitaammassa hyökkäyksessä tuli vaikeuksia pienen kurittomuuden takia, mutta kaiken kaikkiaan joukkue esitti hyvää hyökkäyspeliä sarjan toiseksi parasta puolustusjoukkuetta vastaan.

Ottelun neljästä erästä KaaRo voitti kolme. Vain kolmas erä meni FoKoPolle. Viimeiseen erään lähdettiin tilanteesta 52 – 55. KaaRon nopea ja aggressiivinen hyökkäystyyli oli tuottanut tulosta ja Forssa olikin virhevaikeuksissa. Viimeisen erän aikana heiltä joutui kaksi pelaajaa suihkuun virhetilin täyttymisen johdosta ja kaksi muuta pelaajaa pelasi neljällä virjeellä. KaaRo käytti vastustajien virheongelmia hyväkseen, kasvatti eron yli kymmeneen pisteeseen ja piti johdon loppuun saakka.

Iso joukko pelaajien vanhempiakin oli matkustanut paikan päälle finaaliturnausta seuraamaan. Heidän ja tietenkin pelaajienkin iloksi finaali päättyi lopulta KaaRon 70 – 78 voittoon ja riehakaaseen kultajuhlaan.

Roiman tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle
Roiman B-tytöille kotivoitto

Roiman B-tytöille kotivoitto

Roiman B-tytöt päättivät syyskauden hienolla kotivoitolla. Kauden toinen voitto tuli ehdottomasti parhaalla pelillä tähän mennessä.

Lue lisää
KaaRo B White hävisi Nokialla

KaaRo B White hävisi Nokialla

KaaRo Whiten voittoputki katkesi lauantaina, kun se hävisi B-tyttöjen sarjassa Nokialle luvuin 62 - 52.

Lue lisää
KaaRolla niukka tappio Tampereella

KaaRolla niukka tappio Tampereella

KaaRon naiset matkustivat Pyrinnön vieraiksi Tampereelle myöhään perjantai iltana.

Lue lisää
White vaikeuksien kautta voittoon

White vaikeuksien kautta voittoon

KaaRo White otti kolmannen voittonsa B-tyttöjen sarjassa, kun Raumalle saapui taistelumieltä uhkunut Raholan Pyrkivä.

Lue lisää
Kaaron Roiman B-junnut sarjakärkeen

Kaaron Roiman B-junnut sarjakärkeen

KaaRo White on aloittanut B-tyttöjen alueellisen 1-divarin vakuuttavasti.

Lue lisää
KaaRolle täydet pisteet sunnuntaina

KaaRolle täydet pisteet sunnuntaina

Kaaron Roima otti sunnuntaina viidennen voittonsa naisten 2-divisioonan ottelussa Raholan Pyrkivää vastaan.

Lue lisää