Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

SalBa kuittasi kalavelat KoPolle

Kuuden maalin Tomi Pihkoluoma piinasi porilaisia

Salba sai perjantaina kauppikselle vastaansa porilaisen Koivulan Potkun miesten salibandyn 2-divisioonan ottelussa.

Ottelun ensimmäinen erä oli numerollisesti selvä, mutta tosiasia on se, että Salban maalivahti Jussi Männistö piti joukkuettaan alussa pystyssä.

Ottelua oli pelattu vajaat puolet, kun raumalaisjoukkue johti selvästi 9-2 ja hätäisimmät luulivat pelin ratkenneen, mutta KoPo pisti vielä pelin jännäksi.

- Meihin iski taas se perussynti, kun johdamme selvästi, niin sitten ote vähän herpaantuu, mutta kaiketi tuo on vähän joka joukkueen synti, valmentaja Juha Teikari sanaili.

- No toisaalta pitää antaa kaikki kunnia vastustajalle, kun he pystyivät nostamaan karvaustaan tuossa vaiheessa, Teikari kehui myös vastustajaa.

Teikari oli vähän epäillyt maalivahtipeliä ennen ottelua, kun Jussi Männistö ei ollut pelannut sitten Suomen cupin turnauksen.

- Jussi oli tänään loistava ja yhdeksän meni omiin, niin ei niistä voi pistää yhtään miehen piikkiin, Teikari kehui.

- Omasta mielestäni se yhdeksäs maali lipsahti vähän turhan helposti taakseni, Männistö puolestaan sanoi.

Kolmanteen erään lähdettiin Salban kolmen maalin johdossa. Raumalaisjoukkue iski kuitenkin erän puolivälin molemmin puolin reikäpallon kolmesti porilaismaaliin ja peli oli sillä ratkaistu.

Vauhdikkaassa pelissä tuomarikaksikko ei ollut todellakaan ihan parhaimillaan, sillä melko paljon tuli aika käsittämättömiä vihellyksiä.

Ottelun ehdoton hahmo Salban Tomi Pihkoluoma, joka iski tehot 6+2. "Piko" Pihkoluoma on pelannut tällä kaudella vasta seitsemän peliä Salban-paidassa, mutta on niissä iskenyt todella komeat tehot 17+7.

Raumalaiset jatkavat pelejään heti sunnuntaina, kun joukkue matkaa noin 70 kilometriä etelään Maskuun ja kohtaa siellä paikallisen SBS Maskun.