Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Rauman SalBan ja Petri Seppisen tiet eroavat

Rauman SalBan ja Petri Seppisen tiet eroavat


Rauman SalBa on päätynyt purkamaan miesten edustusjoukkueen päävalmentaja Petri Seppisen sopimuksen. Keväällä 2016 koiralauman ruoriin tarttunut Seppinen valmensi joukkuetta kahdella Salibandyliiga-kaudella sekä kuluneen syyskauden Divarissa.

– Keskustelimme pitkään seurajohdon kanssa asiasta ja tulimme siihen lopputulokseen, että tämä ratkaisu on tässä kohtaa paras kaikille osapuolille. Urheilullinen menestys ei ole ollut sitä, mitä olemme hakeneet. Joukkue asetti kesällä tavoitteen olla pudotuspeleissä, mutta nyt olemme vajonneet sarjataulukon hännille, Rauman SalBan edustuksen manageri Mika Puhakka kertoo.

– Seurajohto on antanut täyden tukensa päävalmentajalle. Palavereja on pidetty ja annettu työrauha, mutta loppujen lopuksi kaiken ratkaisee se, minkälaisen urheilullisen menestyksen joukkue pystyy saavuttamaan.

Seurajohto teki lopullisen päätöksensä lauantai-iltana, jonka jälkeen asiasta ilmoitettiin Seppiselle.

– Seppinen on tehnyt nämä vuodet hyvää työtä. Tästä yksi hyvä esimerkki on etenkin omien junioreiden nostaminen miesten peleihin. Hän ei siis missään nimessä ole syypää tämän kauden huonoon menestykseen, vaan sille on useampia eri syitä, Puhakka muistuttaa.

– Tällä ratkaisulla haemme nyt uutta virtaa ja herätystä joukkueelle. Jotain radikaaleja ratkaisuja on tehtävä, sillä haluamme taistella edelleen täysillä sarjapaikan säilymisen puolesta.

Seppinen valmensi SalBaa vielä lauantain kotiottelussa FBC Turkua vastaan, mutta ei ollut mukana enää sunnuntain M-Team -vierasottelussa.

Raumalaiset jatkavat kauttaan nyt Jani Rajalan ja Roope Aholan valmennuksessa. Tarkoitus on kuitenkin löytää uusi päävalmentaja lähiaikoina.

– Kun päädyimme tähän nyt tehtyyn ratkaisuun, aloitimme välittömästi uuden päävalmentajan kartoittamisen. Tähän aikaan kaudesta potentiaalisia vaihtoehtoja ei tietenkään ole jonoksi asti tarjolla. Haemme pikaisesti mahdollisimman hyvää ratkaisua, Puhakka sanoo.

– Haluamme koko seuran puolesta kiittää Seppistä yhteisestä ajasta ja toivottaa hänelle menestystä tulevaisuuteen. Olemme menneet monessa asiassa hyvällä tavalla eteenpäin hänen aikanaan.

SalBa kohtaa Nurmon Jymyn sunnuntaina 20.1. kotonaan Rauman Kauppiksella.

Lähde: Salba.fi


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman SalBa ry - logo

SalBa - 2018-2019 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018-2019

Ottelut kaudella 2018-2019

Seuran tiedot - Seuran kotisivutRauman SalBan miesten edustusjoukkueelle uusia sopimuksia ja muutama lähtijä

Rauman SalBan miesten edustusjoukkueelle uusia sopimuksia ja muutama lähtijä

Janne Hyvönen siirtyy SalBasta ulkomaille.

Lue lisää
Juha Teikari palaa SalBan edustuksen valmennukseen

Juha Teikari palaa SalBan edustuksen valmennukseen

Rauman SalBan miesten edustusjoukkue on löytänyt uuden, joskin tutun valmentajan. Koiralauman valmennukseen liittyy Juha Teikari, joka valmensi SalBan edustusmiehistöä viimeksi kaudella 2011-12.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Petri Seppinen on SalBan uusi päävalmentaja

Petri Seppinen on SalBan uusi päävalmentaja

Rauman SalBan uudeksi päävalmentajaksi on nimitetty 1+2 vuotisella sopimuksella Petri Seppinen.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää