Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pallo-Iirojen voittoputki venyy

 

Pallo-Iirojen voittoputki venyy




UrheiluRauma

Pallo-Iirot - Härmä 4-1 (3-0)

Pallo-Iirot sai syyskuisena aurinkoisena, mutta koleana lauantaina miesten Kakkosen pelissä vastaansa Hämeenlinnan Härmän.Peliin lähdettiin sellaisista lähtökohdista, että raumalaisryhmällä oli seitsemän ottelun voittoputki, mutta toisaalta joukkue pystyy pelaamaan ilman paineita, kun mitään suurempia panoksia enää ole. Härmä puolestaan pelaa yhä veitsi kurkulla taistellessaan Sporting Kristinan kanssa karsintapeikkoa vastaan.

Heti ottelun alkuhetkillä hämeenlinnalaisryhmä sai hyvän paikan, mutta Aleksi Latvasen yrityksen Iiro-vahti Mikko Laaksonen selvitti hienosti. Tuosta tilanteesta ehti kulua kymmenisen minuuttia ja pallo oli ensimmäistä kertaa Härmä-vahti Tommi Viikin selän takana. Viik lähti tulemaan hyökkäystä vastaan, mutta Iiro-hyökkääja Juho Patola havaitsi tuon vastaantulon ja nosti pallon hallitusti yli Viikin. Tuosta ehti kulua vajaat parikymmentä minuuttia ja Härmälle tuomittiin vapari noin kahdestakymmenestä metristä. Vapari olikin komea kohti maalia ja Laaksonen selvitti sen kulmapotkuksi.

Kymppi edellisestä ja puolestaan Iiroille tuomittiin vapari myös kahdestakympistä. Tuon vaparin iski komeasti verkkoon Jonas Nyholm. Eikä hämeenlinnalaisten nöyryytys vielä tuohon jäänyt, vaan Patola iski heti kuudentoista rajan alta kovaa ja tarkasti verkkoon.

Toista puoliaikaa ei oltu pelattu, kuin kolmisen minuuttia ja Patolan hattutemppu oli jo lähellä, mutta tuossa vaiheessa pallo vielä sujahti hieman tolpan väärälle puolelle. Taas oli peliä vierähtänyt kolmisen minuuttia ja Härmälle tuomittiin vapari rankkarialueen kulmalta. Tuo vapari löysi maalille nousseen puolustaja Mikko-Petteri Latosaaren pään, mikä oli täysin omissa korkeuksissaan ja Laaksonen oli voimaton.

Härmä sai nauttia kavennuksesta seitsemisen minuuttia, kun Iirot lisäsi johdon taas kolmeen maaliin. Maalintekijäksi merkittiin Patola, joka täräytti hattutemppunsa valmiiksi puhtaalla kärkkärillä. Tuon jälkeen pelin taso lässähti aika paljon ja oikeastaan ainoa merkittävämpi asia oli se, että Patola oli lähellä neljättä osumaa. Tuossa mainitussa tilanteessa "Der Bomber" Patola täräytti pallon kuitenkin vain poikkiputkeen.

Iirojen Päävalmentaja Pasi Lehtonen oli ihan tyytyväinen peliin.

- Peli oli ihan hyvin meidän kontrollissa, vaikkakin meiltä oli penkillä Jani Tuomala ja Iiro Aalto sekä Jussi-Pekka Savolainen oli kuumeessa, kommentoi Lehtonen.

Maalitykki Patola taisi varmistaa iltapäivän kolmella osumallaan joukkueen sisäisen maalikuninkuuden. Kolme peliä on vieä jäljellä ja Patolalla on koossa 13 maalia ja pahin uhkaaja Vasile "Vasu" Marchis on osunut 10 kertaa. Patola myös myönsi, että alkukaudesta, kun mistään ei uponnut, niin silloin alkoi jonkin kokoinen apina roikkua selässä.

- Kai mua myös ruvettiin ottamaan tarkemmin, mitä viime kaudella, kun mies oli muistissa, kommentoi Patola.

Mistä sitten loppukauden hyvä maalivire on löytynyt?

- Olen koettanut tehdä samoja rituaaleja, kuin jos edellisessä pelissä on maaliverkko soinut, kertoili Patola.

Patola oli valmentaja Lehtosen kanssa samaa mieltä, että peli oli kokoajan Iirojen hallussa.

- Joo, ihan peruspeli meiltä ja se riitti. Kaikilla jätkillä oli asenne kohdillaan, jatkoi Patola.

Sarjasta on siis vielä jäljellä kolme peliä ja Iirot pelaa vielä seuraavasti: perjataina 21.9. joukkue matkaa Tampereelle Ilveksen vieraaksi ja sunnuntaina 30.9. käydään yrittämässä VIFK:n kaatoa Vaasassa. Kausi päättyy Iirojen Äijänsuolla lauantaina 6.10., jolloin vieraaksi saapuu karsintapeikkoa vastaan taisteleva Sporting Kristina.

Maalit: 10. 1-0 Juho Patola, 37. 2-0 Jonas Nyholm, 43. 3-0 Patola, 50. 3-1 Mikko-Petteri Latosaari, 57. 4-1 Patola


Takaisin edelliselle sivulle


Pallo-Iirot ry - logo

Pallo-Iirot - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Pallo-Iirojen naisten joukkueelle kolme uutta pelaajasopimusta

Pallo-Iirojen naisten joukkueelle kolme uutta pelaajasopimusta

Naisten ykkösessä pelaava joukkue on solminut kolme uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021.

Lue lisää
Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueelle kaksi pelaajasopimusta

Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueelle kaksi pelaajasopimusta

Keskikenttäpelaaja Leevi Haromo ja hyökkääjä Arttu Virtanen solmivat yksivuotiset sopimukset Pallo-Iirojen edustuksen kanssa. Miesten Kolmoseen valmistautuvalla joukkueella on nyt kasassa kaikkiaan 21 pelaajasopimusta.

Lue lisää
Hyökkääjä Mikko Jalkanen jatkaa Pallo-Iiroissa vuoden sopimuksella

Hyökkääjä Mikko Jalkanen jatkaa Pallo-Iiroissa vuoden sopimuksella

Viime syksynä miesten edustusjoukkueeseen liittynyt Jalkanen esiintyi vakuuttavasti loppukauden otteluissa. Valmennus kaavailee vikkelälle laiturille isoa roolia myös tulevalle kaudelle.

Lue lisää
Konkarihyökkääjä Jussi Aalto palaa vielä kerran Pallo-Iiroihin

Konkarihyökkääjä Jussi Aalto palaa vielä kerran Pallo-Iiroihin

Edustusjoukkue saa ensi kaudeksi aimo annoksen kokemusta, kun 37-vuotias hyökkääjä Jussi Aalto tekee paluun Pallo-Iiroihin. Nuori maalivahti Sakari Korri ja keskikenttäpelaaja Leevi Ahonen solmivat myös yksivuotiset sopimukset.

Lue lisää
Päävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Päävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Scott Green joutuu perhesyiden vuoksi palaamaan välittömästi kotimaahansa Englantiin. Edustusjoukkueesta vastuun ottaa tästä päivästä alkaen joukkuetta kausilla 2016-2017 valmentanut seuran valmennuspäällikkö Kimmo Hörkkö.

Lue lisää
Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Seuran oma kasvatti pelasi Pallo-Iiroissa viimeksi kausilla 2012-14 yhteensä 66 ottelussa. Sen jälkeen Hautala pelasi muun muassa useamman kauden Ykköstä AC Oulussa ja viime kaudella Ruotsissa FC Gutessa.

Lue lisää