Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lukon ote kotiedusta kirposi(?)

 

Lukon ote kotiedusta kirposi(?)




UrheiluRauma

Lukko - PesäYsit 0-1 (3-5, 2-2)

Raumalla Länsi-Suomi areenalla kohtasivat naisten Superpesiksen todellisessa kuuden pisteen ottelussa Lukko ja Lappeenrannan PesäYsit. Kuuden pisteen ottelussa siksi, että molemmat joukkueet olivat ennen illan peliä tasapisteissä taistelemassa kotiedusta pudotuspeleihin.

Lappeenranta otti tiukan otteen tuosta kotiedusta, sillä joukkue otti mukaansa kaksi pistettä 1-0 -voitolla. Ottelun jälkeen tuomaritoiminta sai kritiikkiä varsinkin kotijoukkueelta.

- En pysty sanos, etten pysty sanomaan pelistä oikein mitään, sillä niin kamalaa tuo tuomarityöskentely oli tänään. Tekisi mieleni sanoa oikein rumasti, mutta en sano, kommentoi Lukon ykköspalkittu Kaisa-Maija Loutti

Lukko menetti ensimmäisen jakson neljännen vuoron aloittavalla, kun vieraat iskivät kaksi juoksua ja siirtyivät kolmen juoksun johtoon. PesäYseillä oli sellainen tilanne, että joukkueella oli viimeinen lyöjä, Linda Taskula, hän sitten löikin hienosti kaksi lyöntiä, joilla molemmilla tuli juoksija kotiin. Ensimmäinen kotiutus tapahtui vielä Lukon suosiollisella avustuksella, sillä tappoheitto meni karkeasti yli Lukon lukkari Marjut Rantasesta.

- Eka jakso harmittaa, kun annoimme liikaa kaverille juoksuja. No kolmostilanteet toki osoittavat, että kaverin olleen toki parempi, kertaili raumalaispelinjohtaja Jarkko Pokela.

Toinen jakso etenikin sitten juoksuitta aina kolmannen vuoron aloittavalle. Juoksujen lyönnit aloitti Lukon Hanna Väisänen kotiuttaen joukkueen etenijäjokerin Kerttu Höydenin. Lappeenranta tuli tasoittavalle ja saikin kaksi juoksua, joista ensimmäinen aiheutti puhetta tai ei se juoksu puhetta aiheuttanut, vaan se mitä tapahtui ennen sitä. PesäYsien juoksija etenee kolmoselle ja törmää pesävahtiin. Juoksija ajautuu ulos pesästä ja pesätuomari näyttääkin ristiä, mutta pelituomari kumoaa tuon. Tuota tilannetta Pokela ei voinut käsittää.

Lukko tosin tasoittaa vielä neljännen aloittavalle, mutta johtojuoksua ei vaan saanut aikaiseksi, niinpä pinnat matkasi Saimaan rannoille.

- Pysyimme pelitaktiikassa. Kolmea pinnaa tulimme hakemaan, mutta kaksi tuli ja siihen pitää olla todella tyytyväinen, sanaili PesäYsien pelinjohtaja Jukka Mäkinen.

- Nyt täytyy  vähän miettiä ja kehittää omaa peliä vielä kauden loppua ajatellen. Tänään me pelasimme vähän huonosti, mietiskeli Pokela runkosarjan loppua.

Lukon loppuohjelma on kova, sillä joukkue kohtaa Porin vieraissa ja Lapuan kotona. Tuossa sitä riittää haastetta. PesäYsit pääsevät huomattavasti helpommalla, sillä lappeenrantalaiset kohtaavat Ylihärmän kotona ja Vihdin vieraissa.

Palkitut:

Lukko:

I: Kaisa-Maija Loutti

II: Marjut Rantanen

PesäYsit:

I: Sonja Koskinen

II: Piia Pulkkinen


Takaisin edelliselle sivulle




Varaustilaisuus jatkui juhannuspäivänä

Varaustilaisuus jatkui juhannuspäivänä

NHL:n varaustilaisuus jatkui tänään toisesta kierroksesta alkaen.

Lue lisää
Nuorten Superpesiksen suosikit Kiteeltä ja Lapualta

Nuorten Superpesiksen suosikit Kiteeltä ja Lapualta

Nuorten Superpesiksen hallitsevat mestarit lähtevät erilaisista asemista alkavaan kauteen.

Lue lisää
Justin Morrison sairastuvalle

Justin Morrison sairastuvalle

Rauman Lukon hyökkääjä Justin Morrison loukkasi itsensä maaottelutauon aikana. Morrison oli edustamassa USA:ta Deutschland Cupissa.

Lue lisää
Lukko nujersi Ilveksen ja ennätykset

Lukko nujersi Ilveksen ja ennätykset

Rauman Lukko sai torstai-iltana isännöitäväksi Tampereen Ilveksen. Ottelu oli yhdellä tapaa erikoinen huikeassa lennossa olevalle kotijoukkueelle.

Lue lisää