Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Nuorten Superpesiksen suosikit Kiteeltä ja Lapualta

 
Nuorten Superpesiksen suosikit Kiteeltä ja Lapualta

Nuorten Superpesiksen hallitsevat mestarit lähtevät erilaisista asemista alkavaan kauteen. Tyttöjen puolella Lapuaa pidetään suurena ennakkosuosikkina, mutta poikien osalta Kiteen haastajaksi on ilmoittautunut useampi joukkue.

Lapua yllätti viime kaudella osin itsensäkin ja nousi ennakkoarvioiden vastaisesti mestariksi. Joukkue puolustaa nyt vuoden kokeneempana mestaruuttaan, joten nöyristelemään ei ole syytä lähteä.

- Joukkue tavoittelee iloista ja räväkkää peli-ilmettä, rohkeutta ja itseluottamusta suorituksiin, pelinjohtaja Vesa Puutonen toteaa.

Poikien Superpesiksessä Kitee kesti viime syksynä ennakkosuosikin paineet ja huuhtoi kultaa. Alkavalle kaudelle kokoonpano on kuitenkin elänyt.

- Suuri vaihtuvuus meillä on viime vuodesta. Uusien tähtien on aika nousta isoon rooliin ja vastuunkantajiksi, pelinjohtaja Markku Lötjönen sanoo.

Poikien puolella vahvimmiksi haastajiksi arvioidaan Sotkamon Jymy-Pesis ja Vimpelin Veto. Tyttöjen osalta Fera Raumalta ja Pesäkarhut Porista hengittävät lähimpänä Lapuan niskaan.

Vuoden nuoriksi pesäpalloilijoiksi pelinjohtajilla on kaksi selvää suosikkia. Rauman Kaisa-Maija Loutti ja Kiteen Simo Rahunen keräsivät suurimman äänivyöryn.

Superpesiksen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle




Lukon ote kotiedusta kirposi(?)

Lukon ote kotiedusta kirposi(?)

Lappeenranta kävi kuittaamassa kaksi pistettä Lukolta ja otti näin ison askeleen kohti kotietua.

Lue lisää
Varaustilaisuus jatkui juhannuspäivänä

Varaustilaisuus jatkui juhannuspäivänä

NHL:n varaustilaisuus jatkui tänään toisesta kierroksesta alkaen.

Lue lisää
Justin Morrison sairastuvalle

Justin Morrison sairastuvalle

Rauman Lukon hyökkääjä Justin Morrison loukkasi itsensä maaottelutauon aikana. Morrison oli edustamassa USA:ta Deutschland Cupissa.

Lue lisää
Lukko nujersi Ilveksen ja ennätykset

Lukko nujersi Ilveksen ja ennätykset

Rauman Lukko sai torstai-iltana isännöitäväksi Tampereen Ilveksen. Ottelu oli yhdellä tapaa erikoinen huikeassa lennossa olevalle kotijoukkueelle.

Lue lisää