Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Reservijoukkue hurjassa lennossa - löytyikö liekki liian myöhään?

 

Reservijoukkue hurjassa lennossa - löytyikö liekki liian myöhään?


Reservi seilaa ensimmäistä kertaa tällä kaudella voittoputkessa, kun PS-44 kaatui Valkeakoskella 2-0. Tulokset muilta paikkakunnilta eivät olleet kuitenkaan suotuisia raumalaisille.

Harva otti reservin huoltopäälliköä Janne Matista tosissaan, kun tämä vannoi muutama viikko sitten joukkueensa taistelevan vielä kynsin ja hampain sarjapaikastaan. Nyt aikasimmat tuomionantajat ovat joutuneet vetämään sanojaan takaisin, kun Matinen on piiskannut reservin kahteen peräkkäiseen voittoon.

- Saimme edustukselta parhaat avut tällä kaudella ja kyllähän se pelissä näkyi. Muutamia nitrotilanteita lukuunottamatta voitto irtosi aika tyylikkäästi, voitonkiimainen Matinen kertasi.

Musertavia tuloksia muualta

Reservin ensimmäisen osuman viimeisteli eliititason syöttelyn jälkeen professoritason nurmikenttätietokone Juho Lehtovaara. Lehtovaara laskeskeli paluupallon tippumispaikan oikein ja lakaisi pallon maaliin. Toisessa osumassa Joona Vainiola leikkasi kiskoiltaan keskelle Jonas "Kymppitonni" Nyholmin pystysyöttöön ja viimeisteli jäänviileästi reserville helpottavan 2-0-osuman.

Reservi kavensi hetkeksi eron putoamisviivaan kuuteen pisteeseen, mutta odottelun jälkeen lopputulokset muilta Kolmosen paikkakunnilta olivat kuin kylmä suihku joukkueen niskaan. Matisen ilmeessä oli puhdasta epäuskoa, kun hän sai tietoonsa FC Tigersin voittaneen PJK:n 3-2 ja MuSa/2:n loppuhetkillä TKT:n 1-0. Tulokset tarkoittavat, että reservin ero putoamisviivaan säilyi kuudessa pisteessä.

Jäljellä ovat vielä ottelut Raumalla MuSaa, FC Raumaa ja EuPaa vastaan, sekä vierailu sarjakärki Härmän kotikentällä Hämeenlinnassa. Reservin tämänhetkisellä vireellä ainakin kotiottelut on täysin mahdollistaa voittaa.

Matinen harvinaisen synkeänä

Riittääkö kolme voittoa säilyttämään sarjapaikan?

- Väitän, että ei riitä. Jos tulokset ovat suotuisia, niin yhdeksän pistettä saattaa keskinäisten otteluiden perusteella riittää MuSaa vastaan, Matinen mutisi masentuneena.

Voitosta Valkeakoskella muodostui kuitenkin korvaamattoman arvokas, sillä ilman sitä toiveet säilymisestä voisi nyt jo haudata. Reservin säilymisunelma elää vielä ja Matisen peräänantamattoman ja tinkimättömän työmoraalin tietäen elävää karhua ei kannata mennä nylkemään.

Pallo-Iirojen tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Pallo-Iirot ry - logo

Pallo-Iirot - 2011 Miesten 2-joukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPallo-Iirojen naisten joukkueelle kolme uutta pelaajasopimusta

Pallo-Iirojen naisten joukkueelle kolme uutta pelaajasopimusta

Naisten ykkösessä pelaava joukkue on solminut kolme uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021.

Lue lisää
Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueelle kaksi pelaajasopimusta

Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueelle kaksi pelaajasopimusta

Keskikenttäpelaaja Leevi Haromo ja hyökkääjä Arttu Virtanen solmivat yksivuotiset sopimukset Pallo-Iirojen edustuksen kanssa. Miesten Kolmoseen valmistautuvalla joukkueella on nyt kasassa kaikkiaan 21 pelaajasopimusta.

Lue lisää
Hyökkääjä Mikko Jalkanen jatkaa Pallo-Iiroissa vuoden sopimuksella

Hyökkääjä Mikko Jalkanen jatkaa Pallo-Iiroissa vuoden sopimuksella

Viime syksynä miesten edustusjoukkueeseen liittynyt Jalkanen esiintyi vakuuttavasti loppukauden otteluissa. Valmennus kaavailee vikkelälle laiturille isoa roolia myös tulevalle kaudelle.

Lue lisää
Konkarihyökkääjä Jussi Aalto palaa vielä kerran Pallo-Iiroihin

Konkarihyökkääjä Jussi Aalto palaa vielä kerran Pallo-Iiroihin

Edustusjoukkue saa ensi kaudeksi aimo annoksen kokemusta, kun 37-vuotias hyökkääjä Jussi Aalto tekee paluun Pallo-Iiroihin. Nuori maalivahti Sakari Korri ja keskikenttäpelaaja Leevi Ahonen solmivat myös yksivuotiset sopimukset.

Lue lisää
Päävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Päävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Scott Green joutuu perhesyiden vuoksi palaamaan välittömästi kotimaahansa Englantiin. Edustusjoukkueesta vastuun ottaa tästä päivästä alkaen joukkuetta kausilla 2016-2017 valmentanut seuran valmennuspäällikkö Kimmo Hörkkö.

Lue lisää
Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Seuran oma kasvatti pelasi Pallo-Iiroissa viimeksi kausilla 2012-14 yhteensä 66 ottelussa. Sen jälkeen Hautala pelasi muun muassa useamman kauden Ykköstä AC Oulussa ja viime kaudella Ruotsissa FC Gutessa.

Lue lisää