Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Seuran oma kasvatti pelasi Pallo-Iiroissa viimeksi kausilla 2012-14 yhteensä 66 ottelussa. Sen jälkeen Hautala pelasi muun muassa useamman kauden Ykköstä AC Oulussa ja viime kaudella Ruotsissa FC Gutessa.

Niilo Hautala harjoitteli Pallo-Iirojen kanssa alkuvuodesta ja seura on ollut pelaajan kanssa tiiviissä yhteydenpidossa. Hautala pelaa tänään alkavalla kaudella Iiroissa, mutta saattaa vielä kauden aikana tähdätä ulkomaille.

Niilo Hautalan pelilupa-asiat saatiin kuntoon ja hän on heti pelikelpoinen.

Nuoren, mutta kokeneen pelimiehen luontaisin pelipaikka on laitapuolustaja, mutta hän pystyy pelaamaan myös keskikentällä.

- Laitapuolustajana olen säännöllisesti pelannut ja sinne itseni laittaisin. Pystyn kyllä keskikentän keskustassakin pelaamaan, mutta ehdottomasti olen laitapuolustajana pelannut viime vuosina, Hautala kertoo.

"Mulla on tosi hyvät fiilikset paluusta Iiroihin"

Niilo Hautalan viime pelistä Pallo-Iirojen paidassa on aikaa. Kokemusta on karttunut kovista sarjoista.

- Mulla on tosi hyvät fiilikset paluusta Iiroihin. Korona-tilanteen vuoksi olen ollut Raumalla pidemmän aikaa ja tietenkin sitä kautta mahdollisuudet jatkaa ulkomailla ovat pienentyneet kun monessa seurassa ei ole tietoa mitä tapahtuu ja milloin pelataan.

- Sarja alkaa täällä ja ehdottomasti on jo pidemmän aikaa vaikuttanut hyvältä vaihtoehdolta, että pelaisin Raumalla. Olin alkuvuodesta mukana harjoittelemassa ja sain tosi hyvän kuvan jo silloin toiminnasta. Olen iloinen, että saimme asiat järjestymään ja sovittua. Varmasti molemmille osapuolille hyvä juttu. Mä pääsen pelaamaan ja uskon, että pystyn kentällä joukkuetta auttamaan. Mulla on jo sen verran kokemusta Kakkosesta ja ylempää, Hautala muistuttaa.

Hautalan ja Pallo-Iirojen sopimuksessa pelaajalla on mahdollisuus siirtyä ulkomaille. 

- Mulla on edelleen tavoitteena jollain aikavälillä pelata vielä ulkomailla ja toteuttaa sitä unelmaa jalkapalloilijana. Jos se mahdollisuus tulee kesän aikana, niin tottakai olen siihen valmis, mutta jos tulee myöhemmin niin hyvä sekin. Jos sitä mahdollisuutta ei tule ollenkaan tällä kaudella, niin sitten sellaista ei tule. Olen iloinen vaan siitä, että pääsen taas pelaamaan ja nauttimaan futiksesta. 

- Kaikenkaikkiaan hyvät fiilikset päästä pelaamaan kotikaupungissani, Hautala päättää.

"Niilo on loistavassa fyysisessä kunnossa"

Päävalmentaja Scott Green iloitsee Niilon saapumisesta joukkueeseen.

- Niilo Hautala on kokenut pelaaja. Hautalalla on hyviä ominaisuuksia, hyvin tekninen ja loistavassa fyysisessä kunnossa.

- Niilo on hyvin liikkuva ja pelannut korkealla tasolla. Hän on iso esimerkki nuorille. Loistava lisä joukkueeseemme. Odotan innolla, että hän pääsee pelaamaan.

Lähde: palloiirot.fi


Takaisin edelliselle sivulle
Pallo-Iirojen naisten joukkueelle kolme uutta pelaajasopimusta

Pallo-Iirojen naisten joukkueelle kolme uutta pelaajasopimusta

Naisten ykkösessä pelaava joukkue on solminut kolme uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021.

Lue lisää
Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueelle kaksi pelaajasopimusta

Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueelle kaksi pelaajasopimusta

Keskikenttäpelaaja Leevi Haromo ja hyökkääjä Arttu Virtanen solmivat yksivuotiset sopimukset Pallo-Iirojen edustuksen kanssa. Miesten Kolmoseen valmistautuvalla joukkueella on nyt kasassa kaikkiaan 21 pelaajasopimusta.

Lue lisää
Hyökkääjä Mikko Jalkanen jatkaa Pallo-Iiroissa vuoden sopimuksella

Hyökkääjä Mikko Jalkanen jatkaa Pallo-Iiroissa vuoden sopimuksella

Viime syksynä miesten edustusjoukkueeseen liittynyt Jalkanen esiintyi vakuuttavasti loppukauden otteluissa. Valmennus kaavailee vikkelälle laiturille isoa roolia myös tulevalle kaudelle.

Lue lisää
Konkarihyökkääjä Jussi Aalto palaa vielä kerran Pallo-Iiroihin

Konkarihyökkääjä Jussi Aalto palaa vielä kerran Pallo-Iiroihin

Edustusjoukkue saa ensi kaudeksi aimo annoksen kokemusta, kun 37-vuotias hyökkääjä Jussi Aalto tekee paluun Pallo-Iiroihin. Nuori maalivahti Sakari Korri ja keskikenttäpelaaja Leevi Ahonen solmivat myös yksivuotiset sopimukset.

Lue lisää
Päävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Päävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Scott Green joutuu perhesyiden vuoksi palaamaan välittömästi kotimaahansa Englantiin. Edustusjoukkueesta vastuun ottaa tästä päivästä alkaen joukkuetta kausilla 2016-2017 valmentanut seuran valmennuspäällikkö Kimmo Hörkkö.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää