Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

SalBa kohtaa Rupun

 
SalBa kohtaa Rupun

Kotkan  poikii ilman siipii

Ei ole kotkalla siipii, eikä koiralla jalkoja kun SalBa matkustaa lauantaina Huittisiin mittaamaan paikallisen Rupun päivän kunnon. Pelaajia on poissa kokoonpanosta kuka töiden ja kuka kipukynnyksen kestämättömyyden vuoksi. Osa on myös valittanut nenän tukkoisuutta, toisaalta ainakin toimittajan henki kulkee myös suun kautta. Mielenkiintoinen peli kuitenkin tulossa. Rupu taistelee eloonjäämiskamppailua ja SalBa puolestaan haluaa pitää paikkansa sarjan kärjessä. Molemmilla siis panosta riittää joten luvassa lienee tuttuun tapaan kiihkeä ja värikäs koitos näiden perinteisten seurojen välillä.

Joukkue joukkueelta

Kotijoukkue Rupu on viiden pisteen päässä varmasta säilymisestä, mutta vain kahden pisteen päässä väijyy TPS 2, joka on suoran putoajan paikalla. Panosta riittää siis Rupuleirissä. (edit. TPS 2 voitti torstaina oman pelinsä ja nousi Rupun ohi, panokset siis kovenee) Rupu on kärsinyt kolme suurinumeroista tappiota edellisissä otteluissaan kun Salpa kaatoi Rupun 16-6, TPS 2 11-5 ja FBC Turku 2 10-3. Omissa on siis soinut huolella viime aikoina, vielä kun ottaa huomioon sen, että kolmesta tappiosta kaksi on tullut ns. päävastustajia vastaan, ei Rupun suoritusta voi kovin mairittelevin sanoin kuvata.

SalBa on voittanut viisi viime otteluaan. Viimeksi kaatui kovan taiston jälkeen Ruoska. Voiton ansiosta SalBa repi eroa Ruoskaan kolmeen pisteeseen ja meni samalla Campuksen ohi takaisin ykköseksi. Kautta on jäljellä viisi ottelua runkosarjaa ja runkosarjan voiton kannalta kaikki on SalBan omissa käsissä.

Viime kaudella Rupu oli juuri se joukkue joka asettui poikkiteloin SalBan tielle kohti karsintoja. Pisteet tasattiin luvuin 7-7 kauden loppupuolella pelatussa ottelussa juuri Huittisissa ja SalBa jäi maalierolla ulos karsinnoista. SalBa-leirin tunnelmista en mitään mene sanomaan, mutta toimittaja lähettää Huittisiin omat terveisensä. Payback is a bitch

Ratkaisu

Tuomareiden rooli on pelissä suuri. Noviisin paikka ei ole tämäkään koitos. Erikoistilanteilla on suuri merkitys. SalBa lähtee poissaoloista huolimatta tai juuri sen takia, taistelemaan kuin vesikauhuiset rakit. Taisteluilmeen pysyessä tarpeeksi korkealla koko ottelun ajan, on raumalaisryhmä lähellä voittoa. Mikäli Rupusakki saa alakertansa parsittua kasaan on joukkue vahvoilla. Hullujen ukkojen taisteluilmettä tuskin kukaan epäilee. Jostain syystä SalBa sytyttää.

Kokoonpanot

SalBalta sivussa on viime ottelussa loukkaantuneet Tomi Pihkoluoma ja Riku Aaltonen. Jari Hyvärinen tekee töitä eikä pelaamaan pääse. Lisäksi viikon aikana loukkaantumisista ja muista kiputiloista on kärsineet ainakin maalivahti Kallioniemi sekä kenttäpelaajat Mikanmaa, Timonen ja Kämäräinen. Lisäksi on aina mahdollista, että jollain alkaa hammas särkemään tai jotain muuta pelaamisen estävää.

SalBan tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman SalBa ry - logo

SalBa - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutRauman SalBan miesten edustusjoukkueelle uusia sopimuksia ja muutama lähtijä

Rauman SalBan miesten edustusjoukkueelle uusia sopimuksia ja muutama lähtijä

Janne Hyvönen siirtyy SalBasta ulkomaille.

Lue lisää
Juha Teikari palaa SalBan edustuksen valmennukseen

Juha Teikari palaa SalBan edustuksen valmennukseen

Rauman SalBan miesten edustusjoukkue on löytänyt uuden, joskin tutun valmentajan. Koiralauman valmennukseen liittyy Juha Teikari, joka valmensi SalBan edustusmiehistöä viimeksi kaudella 2011-12.

Lue lisää
Rauman SalBan ja Petri Seppisen tiet eroavat

Rauman SalBan ja Petri Seppisen tiet eroavat

Rauman SalBa on päätynyt purkamaan miesten edustusjoukkueen päävalmentaja Petri Seppisen sopimuksen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Petri Seppinen on SalBan uusi päävalmentaja

Petri Seppinen on SalBan uusi päävalmentaja

Rauman SalBan uudeksi päävalmentajaksi on nimitetty 1+2 vuotisella sopimuksella Petri Seppinen.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää