Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

SalBalle kotivoitto

 
SalBalle kotivoitto

SalBa ja Ruoska tarjosivat suhteellisen viihdyttävän ottelun perjantaina kauppiksella. SalBa voitti vastustajansa 9-4 ja nousi voitollaan sarjakärkeen. Voiton takuumiehinä toimivat hattutempun viimeistellyt Jani Mikanmaa ja Niko Kaerla, joka tuntui tekevän kentällä mitä tahtoi. Kolme syöttöä ottelussa tarjonnut Kaerla oli pallon saadessaan alati vaarallinen ja jakoi ketjukavereilleen namusyöttöjä mitä ihmeellisimmillä tavoilla.

Kaksi erää ottelussa mentiin tuloksellisesti tasatahdissa vaikka SalBa hallitsi kenttätapahtumia välillä jopa mielin määrin, onnistui Ruoskakin kuitenkin maalinteossa. Ensin Ruoska siirtyi 1-0 johtoon vastahyökkäyksesta ja tasoitti lukemiksi 2-2 kun SalBan puolustukselle sattui merkkausvirhe. Toisessa erässä SalBa karkasi 4-2 johtoon, mutta SalBan sekoillessa iski Ruoska ottelun minuutissa tasoihin. SalBan sekoilu johtui osittain oman pään sekoilun seurauksena otetusta jäähystä jonka Ruoska käytti hyväkseen, vielä kun Tomi Pihkoluoma loukkasi nilkkaansa, meni SalBan peli hetkellisesti aivan sekaisin.

SalBa ryhdistäytyi pian Ruoskan tasoituksen jälkeen ja pelin hallinta siirtyi pikkuhiljaa takaisin isännille. Pihkoluoma kävi erän lopulla vielä kokeilemassa nilkan kestävyyttä ja kestihän se. SalBa sai kuitenkin jobinpostia vielä vajaa minuutti ennen erätaukoa kun Riku Aaltonen loukkasi pelitilanteessa jalkansa sillä seurauksella että edessä oli sairaalareissu. Alustavan arvion mukaan Aaltosen kausi paketoitiin tuossa tilanteessa.

Kolmanteen erää kaukaloon asteli joukkue jonka kaikesta tekemisestä huokui hirveä voitontahto. Kova tahtotila realisoitui maalin merkeissä jo 28 sekunnin pelin jälkeen kun Kaerla tarjoili ja Jari Hyvärinen napautti kauden toisen maalinsa tärkeään paikkaan. Erä oli muutenkin täysin SalBan hallinnassa ja vierailija Ruoska joutui sivusta seuraamaan kun SalBa piti palloa ja iski säännöllisin väliajoin pallon vastustajansa verkkoon. SalBa voitti erän lopulta selvästi 5-0 ja koko ottelun siis 9-4. Voitollaan SalBa nousi sarjakärkeen ohi Campuksen, tosin yhden ottelun enemmän pelanneena. Ero kolmantena olevaan Ruoskaan kasvoi voiton myötä kolmeen pisteeseen.

SalBa pelaa seuraavan ottelunsa ensi viikon lauantaina Huittisissa paikallista Rupua vastaan.

SalBan tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman SalBa ry - logo

SalBa - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutRauman SalBan miesten edustusjoukkueelle uusia sopimuksia ja muutama lähtijä

Rauman SalBan miesten edustusjoukkueelle uusia sopimuksia ja muutama lähtijä

Janne Hyvönen siirtyy SalBasta ulkomaille.

Lue lisää
Juha Teikari palaa SalBan edustuksen valmennukseen

Juha Teikari palaa SalBan edustuksen valmennukseen

Rauman SalBan miesten edustusjoukkue on löytänyt uuden, joskin tutun valmentajan. Koiralauman valmennukseen liittyy Juha Teikari, joka valmensi SalBan edustusmiehistöä viimeksi kaudella 2011-12.

Lue lisää
Rauman SalBan ja Petri Seppisen tiet eroavat

Rauman SalBan ja Petri Seppisen tiet eroavat

Rauman SalBa on päätynyt purkamaan miesten edustusjoukkueen päävalmentaja Petri Seppisen sopimuksen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Petri Seppinen on SalBan uusi päävalmentaja

Petri Seppinen on SalBan uusi päävalmentaja

Rauman SalBan uudeksi päävalmentajaksi on nimitetty 1+2 vuotisella sopimuksella Petri Seppinen.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää