Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lukko kaatoi sarjakärjen kovatasoisessa taistossa

 
Lukko kaatoi sarjakärjen kovatasoisessa taistossa

OTTELUN TEEMA

Lukko pelasi menneenä viikonloppuna todella kovat kaksi peliä sarjakakkosta Porin Ässiä vastaan. Nimellä ”Tammikuun tasaus” kulkeneet pelit toimivat loistavana tasonmittarina raumalaisjoukkueelle ja hyvin pelit menivätkin. Tiistaina tiedossa oli vähintään yhtä tiukka ottelu, kun Lukko sai isännöidä sarjakärki JYPiä.

Kahden kärkijoukkueen kohtaamisesta tuli varsin kovatasoinen ottelu, sillä pelin tempo oli huima. Kummankaan joukkueen pelaajilla ei ollut yhtään aikaa kiekon kanssa, vaan puolin ja toisin ajettiin heti iholle ja taklaukset loppuun asti. Lukolle matsin käänsi lopulta parempi maalivahtityöskentely. Mika Noronen piti nollan ja virkaveli toisessa päässä kenttää päästi kaksi maalia. Tärkeä voitto kirjattiin Lukolle numeroin 2-0 (0-0, 2-0, 0-0).

ILLAN ELIITTIÄ

Illan tähti oli ehdottomasti kettuvahti Noronen, joka torjui kaiken. Nollapeli ei tullut kuitenkaan helpolla, sillä mies joutui torjumaan muun muassa Antti Virtasen yritykset kahdestakin läpiajosta.

Maalinteossa kettupaidoista onnistuivat Teemu Nurmi ja Olli Palola. Nurmi siirsi paluukiekon verkkoon paraatipaikaltaan, eli aivan maalin edustalta. Palola taas sai Miikka Tuomaiselta hyvän passin B-pisteelle, josta lähti jäätävän tulinen lämäri aivan maalin kattoon.

Erityiskiitos ottelun jälkeen on syytä osoittaa päätuomarikaksikon suuntaan. Tuomarit sallivat kaksinkamppailut ja väännöt, sekä kovat taklaukset. Selkeät koukkaamiset ja muut sääntöjen vastaiset rappaamiset kuitenkin tuomittiin hyvinkin oikeudenmukaisesti.

RATKAISUN PAIKAT

Tasaisissa merkeissä edennyt ottelu ehti jo puoleen väliin maalittomassa tilanteessa, kunnes Lukko onnistui vajaan minuutin sisään kahdesti. Pelin loppua kohden Lukon taistelutahto ja voima kaksinkamppailuissa tuntui vain lisääntyvän entisestään.

Eräs pelin kulkuun vaikuttanut yksittäinen tapahtuma nähtiin aivan avauserän alkuminuuteilla. Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa liukas jyväskyläläinen laitahyökkääjä Antti Pihlström ratkaisi lähes yksin voiton JYPille. Tällä kertaa mies oli varmasti Lukon pelaajien targettina ja Justin Morrison täräyttikin todella kovan ja puhtaan taklauksen miehen rintaan heti matsin alkutaipaleella. Jos kunnon niitti nyt ei kokonaan pelihaluja vie, niin ei varmasti paljoa puutukaan, sillä ei Jyväskylän pikajunalla enää loppupelissä samanlainen lentokeli ollut.

TULEMAN PITÄÄ

Lukon peliviikko jatkuu vielä kahden ottelun verran. Torstaina joukkue matkaa Turun Palloseuran vieraaksi HK Areenalle ja lauantaina on tiedossa kotiottelu Tampereen Tapparaa vastaan. Lauantain peli alkaa poikkeuksellisesti kello 16:00, koko joukkue matkaa pelin jälkeen fanien kera Lukko-risteilylle.

Rauman Lukon tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JustinMorrison

Justin Morrison

10.8.1979 Los Angeles
Tiedot

MikaNoronen

Mika Noronen

17.6.1979 Tampere
Tiedot

TeemuNurmi

Teemu Nurmi

24.2.1985 Tampere
Tiedot

OlliPalola

Olli Palola

8.4.1988 Oulu
Tiedot


Steven Jandric 1+1-vuotisella sopimuksella Lukkoon

Steven Jandric 1+1-vuotisella sopimuksella Lukkoon

Kanadalainen Steven Jandric saapuu vahvistamaan Lukon hyökkäystä 1+1-vuotisella sopimuksella. Jälkimmäinen sopimusvuosi sisältää seuran option.

Lue lisää
Samuli Piipponen vahvistamaan Lukon puolustusta loppukauden ajaksi

Samuli Piipponen vahvistamaan Lukon puolustusta loppukauden ajaksi

Puolustaja Samuli Piipponen siirtyy Lukkoon Jukureista loppukauden ajaksi. Vuonna 1993 syntynyt leftin pakki on kuluvalla kaudella tehnyt 32 ottelussa tehot 3+5. Rangaistusminuutteja on kertynyt samassa ajassa 40.

Lue lisää
Aleksi Saarela jatkaa loppukauden Lukossa

Aleksi Saarela jatkaa loppukauden Lukossa

Rauman Lukon hyökkääjä Aleksi Saarela jatkaa Lukossa kauden 2020-21 loppuun. Aleksi Saarelalla oli entuudestaan koko kauden kattava sopimus Lukon kanssa, mutta sopimus sisälsi mahdollisuuden siirtyä myös NHL:ään.

Lue lisää
Robert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Robert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Lupaava virolaiskiekkoilija Robert Arrak, 21, on tehnyt 1+2-vuotisen sopimuksen Lukon kanssa. Viime kaudella Alps Hockey Leaguessa itävaltalaista RB Hockey Juniorsia edustanut Arrak tulee lähtökohtaisesti vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta.

Lue lisää
Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

25-vuotias tsekkipuolustaja Lukas Klok saapui Raumalle viime kaudella KHL-seura Slovan Bratislavasta.

Lue lisää
Daniel Audette Lukon riveihin

Daniel Audette Lukon riveihin

Seuran keskikaista täydentyy huippuvahvistuksella kun 24-vuotias Daniel Audette siirtyy Raumalle vuoden sopimuksella.

Lue lisää