Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

SPV murskasi SalBan

 
SPV murskasi SalBan

SalBan matka Suomen Cupissa pysähtyi puolivälieriin, jossa liigassa pelaava SPV oli totaalisen suvereeni ja korjasi erittäin runsasmaalisen voiton. Kaksi erää suhteellisen hyvin mukana pysynyt SalBa ei enää kolmannessa jaksanut vastata kotijoukkueen liikkeeseen vaan väsymys vei voiton, SPV takoi viimeisessä erässä 8 maalia, kun taas SalBa ei päässyt oikein alueellekaan enää.

On ehkä väärin sanoa että lukemat mairittelisivat vastustajaa, kyllä SPV jokaisen maalinsa ansaitsi, mutta ei SalBa ollut ainakaan sinivalkoisin lasein katsottuna niin huono mitä lukemat näyttävät. Itse asiassa SalBan esitys oli rohkea ja hyvä. Lähtökohdissa SPV oli kuitenkin monta luokkaa kovempi joukkue ja SalBalla olikin oikeastaan kaksi vaihtoehtoa miten lähteä peliin. Joko sumputtamalla tai sitten sillä kuuluisalla omalla pelillään. SalBa lähti jälkimmäisellä. Kopissa oli painotettu, että kun kentälle mennään niin pitää uskaltaa, uskalletaan syöttää keskelle, uskalletaan pitää palloa, uskalletaan yrittää. SalBa lähti katsomaan pystyisikö se omalla pelillämme luomaan paikkoja vai ei, sumputtamalla omiin menneiden maalien määrä olisi varmasti ollut pienempi, mutta toisaalta pallo tuskin olisi löytänyt tietään viidesti SPV-rysäänkään.

Vaikka omissa soi tiuhaan tahtiin, oli valmennus ottelun jälkeen tyytyväinen joukkueen esitykseen ja valittuun tapaan pelata. Valmennusryhmästä todettiinkin, ettei sitä kannata kahdeksaa tuntia istua bussissa vain sitä varten että tulisi sumputtamaan, vastustaja on kuitenkin sitä luokkaa että jos siihen olisi lähdetty, olisi jätkät olleet 58 minuuttia ottelusta syvässä kyykyssä. Nytkin jätkät sai kyykkiä ihan tarpeeksi. vaikka siinä omat pesukoneessa olivatkin, niin olihan se toisaalta ihan hienoa katsoa millaista tämä peli on siellä ihan korkeimmalla huipulla. SPV kuitenkin pelutti lähes parasta miehistöään, ainoa merkittävä poissaolo oli kapteeni Manninen, joka oli sairaana. Siellä hääri muutama maailmanmestari, pistepörssin kärkiäijiä, ihan huikeita jamppoja. Siinä alkoi silmät väsymään kun yritti seurata pallon liikettä, 6-7 syöttöä hyökkäysalueella muutamassa sekunnissa, niin että pallo kiersi joka jätkän ja lopulta joku heitti sen maalin edestä sisään.

SPV oli joka osa-alueella SalBaa vahvempi, mutta suurimmat erot löytyvät pallollisessa pelissä, siinä tavassa miten liigajengi liikuttaa palloa siihen on vielä pitkä matka. Toinen valtava ero oli kuntopuolessa. Ei SalBankaan jätkät mitään rapakuntoisia ole, ihan hyvässä kunnossa oleva joukkue. Tässä ottelussa näkyi se mikä on hyväkuntoisen ja huippu-urheilijan ero, se ero on merkittävä.

SPV jatkaa Cupissa välieriin jossa vastaan tulee joku joukosta Erä, Haki tai Ilves. SalBa puolestaan pelaa pikkufinaalissa, jossa vastaan tulee Kirkkonummen Rangers. Pikkufinaali pelataan Suomen Cupin finaalitapahtumassa 22.1. Finaalitapahtuma järjestetään jonkun välieräjoukkueen kotona. Vaihtoehdot ovat siis Helsinki, Vantaa, Tampere tai Seinäjoki.

SalBan tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman SalBa ry - logo

SalBa - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutRauman SalBan miesten edustusjoukkueelle uusia sopimuksia ja muutama lähtijä

Rauman SalBan miesten edustusjoukkueelle uusia sopimuksia ja muutama lähtijä

Janne Hyvönen siirtyy SalBasta ulkomaille.

Lue lisää
Juha Teikari palaa SalBan edustuksen valmennukseen

Juha Teikari palaa SalBan edustuksen valmennukseen

Rauman SalBan miesten edustusjoukkue on löytänyt uuden, joskin tutun valmentajan. Koiralauman valmennukseen liittyy Juha Teikari, joka valmensi SalBan edustusmiehistöä viimeksi kaudella 2011-12.

Lue lisää
Rauman SalBan ja Petri Seppisen tiet eroavat

Rauman SalBan ja Petri Seppisen tiet eroavat

Rauman SalBa on päätynyt purkamaan miesten edustusjoukkueen päävalmentaja Petri Seppisen sopimuksen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Petri Seppinen on SalBan uusi päävalmentaja

Petri Seppinen on SalBan uusi päävalmentaja

Rauman SalBan uudeksi päävalmentajaksi on nimitetty 1+2 vuotisella sopimuksella Petri Seppinen.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää