Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Salopeikosta ei tietoakaan

 
Salopeikosta ei tietoakaan

Pelit Salossa ovat aina olleet SalBalle vaikeita, muistelipa joku niinkin, ettei SalBan edustusjoukkue ole koskaan onnistunut voittamaan Salpaa vieraskentällä, tiedä siitä, sen tiedän että nyt tuokin taika on murrettu. SalBa ei antanut isännille ottelussa oikeastaan mitään saumaa ja näin SalBa voittikin ottelun perin ansaitusti 2-10.

Salolaiset saivat ottelussa muutamia erittäin maukkaita tekopaikkoja, maalissa pelannut Joni Kallioniemi näpäytti kuitenkin kasvattajaseuraansa ottaen vieläkin näyttävämpiä koppeja. Salpan tekopaikat tulivat lähes poikkeuksetta Salban puolustuspään virheiden seurauksena. Oikeastaan missään vaiheessa Salpa ei onnistunut omalla tekemisellään murtamaan SalBan puolustusta, vaan lähes kaikki paikat syntyivät SalBa-pelaajien virheistä. Salpa olikin vastuksena pienoinen pettymys.

SalBa ei ottelussa parastaan esittänyt, mutta ei joukkueen esitystä huonoksikaan voi kuvailla, kun taululla kuitenkin komeili 10-2 loppulukemat Salban hyväksi. Maalitykit Pihkoluoma ja Ikonen tekivät kumpainenkin kaksi maalia mieheen, mutta miesten iltaa ei silti oikein voi erityisen onnistuneeksi sanoa, ei se ilta huonokaan ollut, mutta esimerkiksi Ikosella oli tusinan verran hyviä maalintekopaikkoja, mutta herralle ei enempää maistunut. Toisaalta taas Pihkoluomalle paikkoja tarjoillut Aaltonen joutui tyytymään nollaan syöttöpisteeseen, kun ei herra Pihkoluomallekaan maistunut totuttuun tapaan.

Ottelun hienoimmasta maalista vastasi teinitähti Salonen, joka alivoimalla juoksi pallottomana vastustajan ohi, sai syötön ilmassa Kaerlalta, jatkoi sen suoraan ilmasta ylärimaan josta se kimposi kaaressa maalivahdin yli maalin toiselle kulmalle, ennen kuin pallo ehti pudota maahan asti, oli Salonen jälleen mailoineen paikalla lyöden pallon ilmasta verkkoon.  Tämä kaikki oli siis Salosen osalta harjoiteltua, eikä tuurilla ollut asiassa mitään osuutta.

Tuomarityöskentely oli tänään taas hieman haussa. Tuomarityöskentely on tiimityötä siinä missä pelaaminenkin, siinä vaan näkyy yhden ihmisen huono suoritus joukkuetta selvemmin. Tänään toinen tuomareista oli ulkona kuin lintulauta, eikä siinä paljon lämmittänyt toisen tuomarin suhteellisen virheetön työskentely. Kovasti ainakin itseäni ihmetytti, että mihin tämä heikomman suorituksen tehnyt tuomari oli kadottanut kritiikinsietokykynsä. Aikaisemmin olen kuitenkin tämän saman tuomarin nähnyt viheltävän ihan hyvinkin. Jokainen joskus jotain joukkuelajia pelannut tietää, että pelin aikana tulee sanottua kaikenlaisia asioita ihan reaktiopohjalta, ilman että niillä sanomisilla tarkoittaisi mitään erityistä, sitten kun sanottavaa alkaa tulemaan liikaa, niin yleensä tuomareilla on tapana käydä puhuttelemassa valmennusta ilmoittaen että seuraavasta suunsoitosta tulee penaltia, vaan ei tänään. Ensimmäinen 2+10 minuuttinen tuli tilanteesta jossa SalBa pelasi alivoimaa, tuomari antoi vastustajalle vaparin johon alivoimaa pelannut pelaaja totesi kysyvästi "eikö sua kiinnosta tänään lainkaan?" Ei ehkä kaikkein kauniimmin sanottu, mutta ei nyt välttämättä ihan kympinkään paikka. Toinen 2+10 tuli tilanteesta jossa puhtaasta kylkikontaktista 2min jäähyn saanut pelaaja sanoi "vi**u et sä voi antaa tommosesta jäähyä, se oli ihan puhtaasti kylkeen" Tämä viesti tuli ehkä tunnetilasta johtuen kovaan ääneen, mutta sanoma nyt ei mielestäni ihan 2+10min arvoinen ole. Missään vaiheessa ei penkkiä huomautettu suunsoitosta.
Kaiken kaikkiaan tästä on kuitenkin hyvä jatkaa, jokainen joukkue on kohdattu kertaalleen ja tappioita on ainoastaan kaksi, nekin vieraskentältä. Tästä alkaa muutaman viikon tauko ja seuraavan kerran SalBa on tulessa 17.12 kun kauppikselle saapuu Campus.

SalBan tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman SalBa ry - logo

SalBa - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutRauman SalBan miesten edustusjoukkueelle uusia sopimuksia ja muutama lähtijä

Rauman SalBan miesten edustusjoukkueelle uusia sopimuksia ja muutama lähtijä

Janne Hyvönen siirtyy SalBasta ulkomaille.

Lue lisää
Juha Teikari palaa SalBan edustuksen valmennukseen

Juha Teikari palaa SalBan edustuksen valmennukseen

Rauman SalBan miesten edustusjoukkue on löytänyt uuden, joskin tutun valmentajan. Koiralauman valmennukseen liittyy Juha Teikari, joka valmensi SalBan edustusmiehistöä viimeksi kaudella 2011-12.

Lue lisää
Rauman SalBan ja Petri Seppisen tiet eroavat

Rauman SalBan ja Petri Seppisen tiet eroavat

Rauman SalBa on päätynyt purkamaan miesten edustusjoukkueen päävalmentaja Petri Seppisen sopimuksen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Petri Seppinen on SalBan uusi päävalmentaja

Petri Seppinen on SalBan uusi päävalmentaja

Rauman SalBan uudeksi päävalmentajaksi on nimitetty 1+2 vuotisella sopimuksella Petri Seppinen.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää