Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lukon kotikunto testiin Bluesia vastaan

 
Lukon kotikunto testiin Bluesia vastaan

Maajoukkuetauon tuoma harjoittelu- ja lepojakso on tehnyt hyvää Lukolle, sillä kettupaidat ovat voittaneet neljästä ottelustaan kolme. Joukkoon mahtuu selvä voitto Ässiä vastaan, selvä tappio kotona HPK:ta vastaan ja kaksi tiukkaa vierasvoittoa voittomaalikilpailussa. Juuri voittomaalikilpailuun ratkesi Lukon ja torstain vastustajan Espoon Bluesin viimeisin kohtaaminen. Lukko on "pilkuissa" ollut selvästi vastustajiaan edellä ja jokainen neljä voittomaalikilpailu on päättynyt Lukon voittoon.

Blues pelasi viimeksikin tarkasti Lukkoa vastaan ja ottelu ei ollut mikään maali-iloittelu. Liigassa edelleen toiseksi vähiten maaleja päästänyt joukkue tullee Raumalla sumputtamaan jälleen keskialueen ja pelaamaan samanlaista vieraskiekkoa mitä Raumalla on ennenkin nähty tällä kaudella. Juuri kotipelit ovat Lukolla olleet kompastuskivi tällä kaudella, sillä joukkue on vasta 10. paras kotijoukkue. Iso osa kotona menestymisessä on fanikatsomon kannustus, jota koskaan ei ole liikaa. Varsinkin Bluesia vastaan Lukko tarvitsee sitä kuuluisaa kuudetta kenttäpelaajaa.

Kotona hävityn HPK-pelin jälkeen Lukko palasti tiistaina voittojen tielle, kun se kaatoi vieraissa jännittävien vaiheiden jälkeen Ilveksen maalein 5-6. Ilves pääsi pahimmillaan kolmen maalin päähän karkuun, mutta taisteleva kettujengi tuli väkisin tasoihin ja voittomaalikilpailussa Ilveksestä ei enää ollut vastusta. Illan paras pelaaja oli Lukon Justin Morrison, joka pienen tauon jälkeen palasi taas kokoonpanoon jäätävällä suorituksella: komea hattutemppu kertoo jenkkihyökkääjän olevan täydessä kunnossa.

Blues palasi maaottelutauolta yskähdellen, sillä kahdessa ensimmäisessä ottelussa tuli takkiin eikä espoolaiset saaneet tehtyä kuin yhden maalin. Seuraavat kaksi ottelua Kärppiä ja Tapparaa vastaan menivätkin paremmin ja joukkue nappasi vastustajistaan tyylipuhtaat voitot. Peleissä on noussut esiin hyökkääjä Arttu Luttinen, johon kohdistui ennen kautta suuria odotuksia. Bluesin kolmosketjussa viilettävä Luttinen tuo ketjunsa kanssa röyhkeää energiaa ja on varmasti vaarallinen myös Raumalla.

Lukon tavoite on ehdottomasti voitto torstaina, mutta voiton lisäksi joukkueen olisi hyvä saada myös puolustuspelaaminen kuntoon. Ilvestä vastaan kettupaidat antoivat hieman liikaa tasoitusta eikä Bluesin tasoista joukkuetta vastaan sama kannata, varsinkin kun maalilla torjuu loistavaa kautta pelaava Iiro Tarkki. Tarkin kuparisen rikkomiseen löytyy varsinkin Morrisonilta varmasti laaja skaala keinoja, joita laiturin ketjukaverit Eero Elo ja Kurtis McLean varmasti säestävät.

Ilvestä vastaan kesken ottelun maalille vaihdettu Antti Raanta pelasi lopulta nollapelin ja on varmasti ansainnut pelivuoron myös Bluesia vastaan.

Lukko-Blues Kivikylä Areenalla klo 18.30, tule boostaamaan Lukko voittoon!

Rauman Lukon tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Steven Jandric 1+1-vuotisella sopimuksella Lukkoon

Steven Jandric 1+1-vuotisella sopimuksella Lukkoon

Kanadalainen Steven Jandric saapuu vahvistamaan Lukon hyökkäystä 1+1-vuotisella sopimuksella. Jälkimmäinen sopimusvuosi sisältää seuran option.

Lue lisää
Samuli Piipponen vahvistamaan Lukon puolustusta loppukauden ajaksi

Samuli Piipponen vahvistamaan Lukon puolustusta loppukauden ajaksi

Puolustaja Samuli Piipponen siirtyy Lukkoon Jukureista loppukauden ajaksi. Vuonna 1993 syntynyt leftin pakki on kuluvalla kaudella tehnyt 32 ottelussa tehot 3+5. Rangaistusminuutteja on kertynyt samassa ajassa 40.

Lue lisää
Aleksi Saarela jatkaa loppukauden Lukossa

Aleksi Saarela jatkaa loppukauden Lukossa

Rauman Lukon hyökkääjä Aleksi Saarela jatkaa Lukossa kauden 2020-21 loppuun. Aleksi Saarelalla oli entuudestaan koko kauden kattava sopimus Lukon kanssa, mutta sopimus sisälsi mahdollisuuden siirtyä myös NHL:ään.

Lue lisää
Robert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Robert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Lupaava virolaiskiekkoilija Robert Arrak, 21, on tehnyt 1+2-vuotisen sopimuksen Lukon kanssa. Viime kaudella Alps Hockey Leaguessa itävaltalaista RB Hockey Juniorsia edustanut Arrak tulee lähtökohtaisesti vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta.

Lue lisää
Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

25-vuotias tsekkipuolustaja Lukas Klok saapui Raumalle viime kaudella KHL-seura Slovan Bratislavasta.

Lue lisää
Daniel Audette Lukon riveihin

Daniel Audette Lukon riveihin

Seuran keskikaista täydentyy huippuvahvistuksella kun 24-vuotias Daniel Audette siirtyy Raumalle vuoden sopimuksella.

Lue lisää