Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Porilaiset parempia ainoastaan grillillä

 
Porilaiset parempia ainoastaan grillillä

Viime kierroksella vasta kauden toisen tappionsa kärsinyt SalBa yrittää palata takaisin voittojen tielle perjantaina SBS Poria vastaan. Vierailija SBS Pori on jumiutunut sarjan tyvipäähän voitettuaan ainoastaan yhden ottelun yhdeksästä pelaamastaan. Tälläkään kertaa sillä ei kuitenkaan ole suurempaa merkitystä sarjan ollessa melkoisen tasainen. Lisäväriä ottelulle tuo perinteinen Rauma - Pori viha/viha -suhde, joka näkyy varmasti kentän lisäksi myös katsomossa. SalBassa toivotaankin asetelman takaavan otteluun kauden ennätysyleisön. Edellinen kausiennätys tuli viime kotiottelussa Kakoa vastaan jolloin katsomossa ottelua seurasi 166 silmäparia.

Asetelmat

SalBa hävisi toisen kerran tällä kaudella, kun SBS Wirmo oli parempi kotonaan lukemin 5-4, tätä ennen joukkueella oli takana viiden ottelun voittoputki. Kauden yhdeksästä pelistä SalBa on onnistunut voittamaan seitsemän. SalBa jatkaa edelleen sarjan kärjessä tasapistein Campuksen kanssa.

SBS Pori puolestaan on onnistunut kauden aikana voittamaan ainoastaan FBC Turku 2:sen ja onkin sarjan viimeisenä tällä hetkellä. Muuten lunta on tullut tupaan ovista ja ikkunoista. Viime aikoina Pori on parantanut peliään ja tappiolukemat ovat pienentyneet viimeisissä kolmessa ottelussa, lunta on siis tullut tupaan enää ainoastaan ovista.

Ikkunansa tilkinnyt Pori haluaa varmasti sulkea ovetkin kokonaan raumalaisilta, kun taas raumalaiset haluavat varmasti repiä porilaisten seinälaudoituksenkin ja ajaa lunta tupaan pyörökuormaajilla.

Uutta verta kaukalossa

SalBa esittelee ottelussa uuden vahvistuksensa kun Mikkelin Hatsinasta siirtynyt Mikko Ikonen pelaa ensimmäisen ottelunsa koiralaumassa. Ikonen tunnetaan kovana maalintekijänä ja odotukset miehen suhteen ovatkin korkealla, mieheltä odotetaan maaleja. Ikonen on onnistunut maalinteossa loistavasti aina siellä missä on pelannut.  Viime kaudella mies voitti Kaakkois-Suomen 2-divisioonan pistepörssin tehtailtuaan 12 otteluun tehot 38+12. Ikonen pelaa numerolla 77.

Ratkaisu

SalBan pitää asennoitua otteluun oikein, porilaiset ovat altavastaajia, mutta asetelma sopii varmasti hyvin heille. Aikaisemmilta kausilta SalBa on usein poistunut tappio niskassaan, taisipa olla niinkin että Pori voitti viime kaudella tasan kaksi ottelua, niistä molemmat harjoitusotteluita SalBaa vastaan. Asennetta pitää löytyä ja Teikari joukkoineen pitääkin varmasti huolta, että joka jätkä painaa 110 lasissa kentällä.

Kokoonpanot

SalBalta sivussa ottelusta ovat Roni Saarelainen, Marko Timonen, Jari Hyvärinen ja Joonas Rantanen.

SalBan tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman SalBa ry - logo

SalBa - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutRauman SalBan miesten edustusjoukkueelle uusia sopimuksia ja muutama lähtijä

Rauman SalBan miesten edustusjoukkueelle uusia sopimuksia ja muutama lähtijä

Janne Hyvönen siirtyy SalBasta ulkomaille.

Lue lisää
Juha Teikari palaa SalBan edustuksen valmennukseen

Juha Teikari palaa SalBan edustuksen valmennukseen

Rauman SalBan miesten edustusjoukkue on löytänyt uuden, joskin tutun valmentajan. Koiralauman valmennukseen liittyy Juha Teikari, joka valmensi SalBan edustusmiehistöä viimeksi kaudella 2011-12.

Lue lisää
Rauman SalBan ja Petri Seppisen tiet eroavat

Rauman SalBan ja Petri Seppisen tiet eroavat

Rauman SalBa on päätynyt purkamaan miesten edustusjoukkueen päävalmentaja Petri Seppisen sopimuksen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Petri Seppinen on SalBan uusi päävalmentaja

Petri Seppinen on SalBan uusi päävalmentaja

Rauman SalBan uudeksi päävalmentajaksi on nimitetty 1+2 vuotisella sopimuksella Petri Seppinen.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää