Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

SalBalle vieraita Huittisista

 
SalBalle vieraita Huittisista

Tasainen kamppailu luvassa?

SalBa ja Rupu ovat viime vuosina pelanneet tasaisia otteluita, mikäli ei lasketa SalBan putoamiskautta 07-08. Tuota mainittua kautta lukuunottamatta lähivuosilta ei löydy virallista ottelua joka olisi päättynyt yli kahden maalin voittoon, suuntaan tai toiseen. Viime kaudella nousua tavoitellut SalBa voitti kotiottelunsa 6-5, mutta vieraskaukalossa oli tyytyminen 7-7 tasapeliin. Tuo tasapeli tuli aivan kauden lopussa ja vaikutti oleellisesti siihen, ettei SalBa karsintoihin päässyt. Maksaako SalBa kalavelat korkoineen vai jatkaako Rupu edelleen SalBan kiusaamista, se jää nähtäväksi.

Asetelmat otteluun
SalBa seilaa kovassa myötätuulessa ja pitääkin tällä hetkellä sarjan kärkipaikkaa hävittyään vain yhden ottelun kuudesta pelaamastaan. Tällä hetkellä SalBalla on takana kuuden ottelun voittoputki, joista kaksi on ollut Suomen Cupin pelejä. Viimeisin 2-divisioonan voiton Salba haki viime lauantaina Paimiosta kun silloinen sarjakärki Ruoska kaatui kotihallissaan 8-6.

Rupu on pelannut alkavalla kaudella vuoristoratamaisesti voittaen ja häviten lähes vuorotellen. Kertaakaan Rupu ei ole onnistunut kahta ottelua peräkkäin tällä kaudella voittamaan ja Raumalla toivotaan ettei onnistuisi vieläkään. Viime ottelussaan Rupu kaatoi FBC 2:sen kotonaan, joten kaavan mukaan vuorossa olisi nyt tappio.

Muuta
Molemmat joukkueet ovat muuttuneet radikaalisti viime vuodesta. Rupulta on lähtenyt viime kauden kaksi parasta pistemiestä kun Petri Soppa siirtyi FBT Porin liigajoukkueeseen ja 2-divarin kuuluisin Koskinen Timo etuliitteeltään on ilmeisesti lopettanut neljännen kerran salibandyuransa. Keskinäisten otteluiden kuumakalle Tiutun Jussikin on suunnannut keulansa kohti pohjoista naapuriamme Poria, eikä enää vaikuta Hullujen miesten tiimissä. Tilalle Rupu on nostanut omia junioreitaan roppakaupalla. Rupussa pelaa ainakin pelaajalistojen mukaan 12, 90-luvulla syntynyttä pelaajaa. Rupun A-nuoret voittivat viime kaudella 1-divisioonan aluelohkon, joten kyllä siellä varmasti tiedetään miten päin mailaa pidetään kädessä. Odotettavissa onkin uudenlaisen Rupun kohtaaminen.

SalBan joukkue on muuttunut ainakin yhtä paljon kuin Rupunkin. FBT Poriin suuntasi maalivahti Petri Elo sekä hyökkääjät Janne Hyvönen ja Tomi Pihkoluoma. Pelaajista Elo pysäyttelee tällä hetkellä liigapalloja ykkösmaalivahtina, Hyvönen metsästää vuoden tulokkaan titteliä ja Pihkoluoma käväisi tekemässä liigamaalin ja saaden liigastatuksen, mutta työkiireet veivät voiton orastavasta liigaurasta ja paluu SalBan koirapaitaan tapahtuu juurikin tässä kyseisessä ottelussa. Muitakin lähtijöitä on vino pino, joten odotettavissa on kahden uudenlaisen joukkueen kohtaaminen. Viekö se sitten pois sitä vanhan ajan tunnelmaa joka peleissä aiemmin on ollut, toivottavasti ei.

Ratkaisu
Ratkaisu nähdään varmasti henkisellä puolella, kovemmin töitä tekevä ja kurinalaisemmin pelaava joukkue tullee ottelun voittamaan. SalBa on onnistunut tässä viime peleissään hyvin ja joukkue onkin pelannut ennakkoluulottomasti ja kurinalaisesti nimenomaan joukkueena ja onnistumiset ovat ruokkineet toisiaan. Rupun päivän asenne nähdään huomenna. SalBaa tuskin haittaa vaikkei Rupun asenne kohdillaan olisikaan.

Poissaolot
Rupun poissaolijoista ei tietoa ole. SalBalta puolestaan poissa ovat varmuudella Jari Hyvärinen, Iiro Ihala, Jussi Männistö ja joukkueen kapteeni Ilkka Hurmerinta. Raunion ja Timosen pelaaminen selviää vasta ottelun alla.

Seurannassa
Jyri Liukas Rupu

Vuodesta toiseen totutun tehokas Liukas ei nimestään huolimatta kentällä juuri liikkeellään erotu, tulosta kuitenkin syntyy ja miestä ei paranekaan pallon kanssa vaarallisille paikoille päästää.

Tomi Pihkoluoma SalBa
Paluun kauppiksen parketille tekevältä Pikolta odotetaan tehoja. Viime kaudella 2-divarin pistepörssin voittanut Pihkoluoma on joukkueelle erittäin tärkeä vahvistus.

SalBan tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman SalBa ry - logo

SalBa - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutRauman SalBan miesten edustusjoukkueelle uusia sopimuksia ja muutama lähtijä

Rauman SalBan miesten edustusjoukkueelle uusia sopimuksia ja muutama lähtijä

Janne Hyvönen siirtyy SalBasta ulkomaille.

Lue lisää
Juha Teikari palaa SalBan edustuksen valmennukseen

Juha Teikari palaa SalBan edustuksen valmennukseen

Rauman SalBan miesten edustusjoukkue on löytänyt uuden, joskin tutun valmentajan. Koiralauman valmennukseen liittyy Juha Teikari, joka valmensi SalBan edustusmiehistöä viimeksi kaudella 2011-12.

Lue lisää
Rauman SalBan ja Petri Seppisen tiet eroavat

Rauman SalBan ja Petri Seppisen tiet eroavat

Rauman SalBa on päätynyt purkamaan miesten edustusjoukkueen päävalmentaja Petri Seppisen sopimuksen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Petri Seppinen on SalBan uusi päävalmentaja

Petri Seppinen on SalBan uusi päävalmentaja

Rauman SalBan uudeksi päävalmentajaksi on nimitetty 1+2 vuotisella sopimuksella Petri Seppinen.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää