Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lukko suvereeniin voittoon Tampereella

 
Lukko suvereeniin voittoon Tampereella

OTTELUN TEEMA

Lähtökohdat illan otteluun olivat harvinaisen selkeät, Lukko lähti hakemaan revanssia nolosti päättyneen edellisen kohtaamisen jälkeen. Oli Lukon onni, että tilaisuus Tapparan haastamiseen sen kotikentällä suotiin näin nopeasti.

Aiempi kohtaaminen alkoi Lukolta vahvasti, kun kettupaidat johtivat ottelua jo lukemin 2-0. Toisessa erässä Tappara kuitenkin heräsi pelaamaan ja latoi kolmessa minuutissa kolme maalia. Lukko ei shokkihoidosta selvinnyt, vaan hävisi matsin lopulta 6-2.

Tiistai-illan otteluun Lukko lähti sisuuntuneena ja vain yksi päämäärä mielessä, kolme sarjapistettä mukana kotiin. Tyytyväisyyttä tuo jo se, että tavoite täyttyi. Mutta vielä upeamman voitosta tekee se tyyli, millä Lukko voitti Tapparan. Ehkä kauden ehjimmän ottelun pelannut raumalaisjoukkue hallitsi ottelua suvereenisti täydet 60 minuuttia, kirjaten lopulta vierasvoiton lukemin 1-4 (1-2, 0-1, 0-1).

ILLAN ELIITTIÄ

Illan tähti oli jälleen ykkösketjun sentteri Perttu Lindgren, merkkauttaen tehot 2+1. Huippupelin pelasi myös puolustaja Aaron Brocklehurst tehoilla 1+1. Lindgrenin ensimmäiseen maaliin antoi huikean syötön ylivoimalla Kurtis McLean. Maali oli lähes identtinen KalPa-ottelussa saman kaksikon järjestelemän kanssa.

Ottelun kolmannen maalin viimeisteli hieman onnellakin synnynnäinen maalintekijä Olli Palola. Pitkän painostuksen jälkeen syntynyt ja Lukon turvalliseen kahden maalin johtoon vienyt osuma oli Palolan kauden ensimmäinen.

RATKAISUN PAIKAT

Ottelun ratkaisi nöyrä puolustuspelaaminen koko viisikon voimin, johon liittyi suurena osana myös karvauspeli puolustusalueen ulkopuolellakin. Tappara oli lähes koko ottelun hätää kärsimässä, sillä Lukon hyökkääjät antoivat painetta ylhäältä ja vaikeuttivat näin ratkaisevasti vastustajan lähtöjä hyökkäyksiin.

Lopullisena lukkona puolustuksen takana oli maalivahti Miika Wiikman, joka otti yli kolmekymmentä koppia, päästäen taakseen vain yhden taidokkaasti maalin edustalta ohjatun viivavedon.

Lindgren aloitti maalinteon avauserässä, mutta ei aikaakaan kun Tapparan Antti Kangasniemi ohjasi pelin tasoihin. Lindgren kuitenkin päätti, ettei toista kertaa Tappara mene menojaan ja vain reilu puoli minuuttia tasoitusmaalista illan maestro vei Lukon toistamiseen johtoon. Lopulta Tapparan selkärangan päätöserässä katkaisi Aaron Brocklehurst maalin edustalta taidokkaalla nostolla yläkulmaan.

TULEMAN PITÄÄ

Seuraavana sarjaohjelmassa on muutaman päivän tauko, ennen viikonlopun tuplapeliä. Perjantaina Kivikylän Areenalle saapuu Helsingin Jokerit ja lauantaina tiedossa on paikallistaisto Isossamäessä, jossa vastaan asettuu kovassa syyskunnossa oleva Porin Ässät.

Rauman Lukon tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Steven Jandric 1+1-vuotisella sopimuksella Lukkoon

Steven Jandric 1+1-vuotisella sopimuksella Lukkoon

Kanadalainen Steven Jandric saapuu vahvistamaan Lukon hyökkäystä 1+1-vuotisella sopimuksella. Jälkimmäinen sopimusvuosi sisältää seuran option.

Lue lisää
Samuli Piipponen vahvistamaan Lukon puolustusta loppukauden ajaksi

Samuli Piipponen vahvistamaan Lukon puolustusta loppukauden ajaksi

Puolustaja Samuli Piipponen siirtyy Lukkoon Jukureista loppukauden ajaksi. Vuonna 1993 syntynyt leftin pakki on kuluvalla kaudella tehnyt 32 ottelussa tehot 3+5. Rangaistusminuutteja on kertynyt samassa ajassa 40.

Lue lisää
Aleksi Saarela jatkaa loppukauden Lukossa

Aleksi Saarela jatkaa loppukauden Lukossa

Rauman Lukon hyökkääjä Aleksi Saarela jatkaa Lukossa kauden 2020-21 loppuun. Aleksi Saarelalla oli entuudestaan koko kauden kattava sopimus Lukon kanssa, mutta sopimus sisälsi mahdollisuuden siirtyä myös NHL:ään.

Lue lisää
Robert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Robert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Lupaava virolaiskiekkoilija Robert Arrak, 21, on tehnyt 1+2-vuotisen sopimuksen Lukon kanssa. Viime kaudella Alps Hockey Leaguessa itävaltalaista RB Hockey Juniorsia edustanut Arrak tulee lähtökohtaisesti vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta.

Lue lisää
Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

25-vuotias tsekkipuolustaja Lukas Klok saapui Raumalle viime kaudella KHL-seura Slovan Bratislavasta.

Lue lisää
Daniel Audette Lukon riveihin

Daniel Audette Lukon riveihin

Seuran keskikaista täydentyy huippuvahvistuksella kun 24-vuotias Daniel Audette siirtyy Raumalle vuoden sopimuksella.

Lue lisää