Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pallo-Iiroille kaksi tärkeää sopimusta

Pallo-Iiroille kaksi tärkeää sopimusta

 

Jonas Nyholm palaa Iiroihin ja Nico Rinne jatkosopimukseen

Jonas Nyholm palaa kasvattajaseuraansa

Pallo-Iirojen kasvatti 21-vuotias Jonas Nyholm pelasi viime kauden Ykkösessä FC Jazzin riveissä. Kaudeksi 2015 Nyholm kuitenkin palaa Iiroihin entistä parempana pelaajana.

- Oli hyvä reissu Porissa, kehityin paljon hyvien pelaajien kanssa, vaikka valmentajan vaihduttua en saanutkaan niin paljon enää vastuuta. Odotukseni ovat kovat ensi kaudella. Tavoitteeni on olla sarjan paras keskikentän pohjan pelaaja, Nyholm naulaa.

Päävalmentaja Pasi Lehtosen kaavailuissa Nyholmille on varattuna iso rooli.

- Nyholm tulee olemaan tärkeä palanen ensi kauden joukkuettamme. Jonas on fyysinen, aggressiivinen ja pystyy antamaan keskikentän pohjalta peliä avaavia syöttöjä. Meillä on nyt hyvä kilpailutilanne keskikentän pelipaikoista.

Sopimusneuvottelut Nyholmin kanssa menivät mutkattomasti. Pasi Lehtosella on ollut hyvät välit maailmalla pelaaviin Pallo-Iirojen kasvatteihin.

- Mut haluttiin tänne ja mä halusin tulla. Helppo päätös, Nyholm toteaa tyytyväisenä.

Nico Rinne jatkosopimukseen Pallo-Iirojen kanssa

Neljällä kaudella Pallo-Iiroja Kakkosessa edustanut 24-vuotias Nico Rinne ja seura pääsivät sopimukseen kaudesta 2015.  Monipuoliseksi, nopeaksi ja älykkääksi Lehtosen kuvaama Rinne tuo vaihtoehtoja hyökkäyspään pelaamiseen. Myös Nicoon on asetettu odotuksia.

- Odotan, että tehoja syntyy aikaisempia vuosia enemmän, Lehtonen summaa.

Nico Rinne kirjoitti nimensä jatkosopimukseen mielellään. Nico uskookin, että Pallo-Iirot on mennyt Pasi Lehtosen myötä askeleen tai kaksi eteenpäin.

- Hyvillä fiiliksillä ja olen intoa piukassa niin kuin muutkin. ”Pantsepallon” päivitetty versio motivoi tekemään jatkosopimuksen.

Viime vuosina Rinne on kärsinyt erilaisista vammoista, mutta huhut joogaamisesta ja vegaaniudesta Rinne tyrmää vahvasti liioiteltuna.

- Opiskelen urheiluhierojaksi ja opiskelun kautta olen oppinut tuntemaan kroppaani paremmin. Olen tehnyt muutoksia toimintatapoihin kuten lihashuoltoon, mutta en sentään ihan noin radikaaleja, Nico naurahtaa.

- Nyt kun palikat on kunnossa, niin olen varma, että se tulee näkymään myös kentällä.

Valmentaja Lehtosen mukaan Pallo-Iirot hakee vielä 1-2 kpl hyökkäyspään pelaajaa ensi kauden joukkueeseen.

Iirojen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pallo-Iirot ry - logo

Pallo-Iirot - 2014 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014

Ottelut kaudella 2014

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JonasNyholm

Jonas Nyholm

23.6.1992
Tiedot


Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin - Miika Pertola ja Aleksi Pihlainen jatkosopimuksiin

Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin - Miika Pertola ja Aleksi Pihlainen jatkosopimuksiin

Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin ja 31-vuotias keskikenttäpelaaja Miika Pertola sekä 27-vuotias puolustaja Aleksi Pihlainen laittoivat nimensä jatkosopimuspapereihin.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää
Nico Rinne palaa Pallo-Iiroihin

Nico Rinne palaa Pallo-Iiroihin

27-vuotias Rinne on pelannut kaksi viime kautta Musan Salamassa, joka taisteli molemmilla kausilla noususta Ykköseen.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Aake Rapala ja Tuomo Ruotsalainen jatkavat Pallo-Iiroissa

Aake Rapala ja Tuomo Ruotsalainen jatkavat Pallo-Iiroissa

Pallo-Iirojen kasvatti, 21-vuotias Aake Rapala jatkaa miesten edustusjoukkueessa. Keskikentällä pelaava Rapala on pelannut miesten edustusjoukkueessa 47 ottelua, joissa molemmilla jaloilla vetävä Rapala on tehnyt 3 maalia.

Lue lisää
Miika Pertola jatkaa Pallo-Iiroissa

Miika Pertola jatkaa Pallo-Iiroissa

Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueen kokoaminen jatkuu. Keskikentän pohjalla, mutta myös muilla pelipaikoilla viihtyvä kovaotteinen Miika Pertola allekirjoitti vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää