Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pallo-Iiroille kaksi tärkeää sopimusta

Pallo-Iiroille kaksi tärkeää sopimusta

 

Jonas Nyholm palaa Iiroihin ja Nico Rinne jatkosopimukseen

Jonas Nyholm palaa kasvattajaseuraansa

Pallo-Iirojen kasvatti 21-vuotias Jonas Nyholm pelasi viime kauden Ykkösessä FC Jazzin riveissä. Kaudeksi 2015 Nyholm kuitenkin palaa Iiroihin entistä parempana pelaajana.

- Oli hyvä reissu Porissa, kehityin paljon hyvien pelaajien kanssa, vaikka valmentajan vaihduttua en saanutkaan niin paljon enää vastuuta. Odotukseni ovat kovat ensi kaudella. Tavoitteeni on olla sarjan paras keskikentän pohjan pelaaja, Nyholm naulaa.

Päävalmentaja Pasi Lehtosen kaavailuissa Nyholmille on varattuna iso rooli.

- Nyholm tulee olemaan tärkeä palanen ensi kauden joukkuettamme. Jonas on fyysinen, aggressiivinen ja pystyy antamaan keskikentän pohjalta peliä avaavia syöttöjä. Meillä on nyt hyvä kilpailutilanne keskikentän pelipaikoista.

Sopimusneuvottelut Nyholmin kanssa menivät mutkattomasti. Pasi Lehtosella on ollut hyvät välit maailmalla pelaaviin Pallo-Iirojen kasvatteihin.

- Mut haluttiin tänne ja mä halusin tulla. Helppo päätös, Nyholm toteaa tyytyväisenä.

Nico Rinne jatkosopimukseen Pallo-Iirojen kanssa

Neljällä kaudella Pallo-Iiroja Kakkosessa edustanut 24-vuotias Nico Rinne ja seura pääsivät sopimukseen kaudesta 2015.  Monipuoliseksi, nopeaksi ja älykkääksi Lehtosen kuvaama Rinne tuo vaihtoehtoja hyökkäyspään pelaamiseen. Myös Nicoon on asetettu odotuksia.

- Odotan, että tehoja syntyy aikaisempia vuosia enemmän, Lehtonen summaa.

Nico Rinne kirjoitti nimensä jatkosopimukseen mielellään. Nico uskookin, että Pallo-Iirot on mennyt Pasi Lehtosen myötä askeleen tai kaksi eteenpäin.

- Hyvillä fiiliksillä ja olen intoa piukassa niin kuin muutkin. ”Pantsepallon” päivitetty versio motivoi tekemään jatkosopimuksen.

Viime vuosina Rinne on kärsinyt erilaisista vammoista, mutta huhut joogaamisesta ja vegaaniudesta Rinne tyrmää vahvasti liioiteltuna.

- Opiskelen urheiluhierojaksi ja opiskelun kautta olen oppinut tuntemaan kroppaani paremmin. Olen tehnyt muutoksia toimintatapoihin kuten lihashuoltoon, mutta en sentään ihan noin radikaaleja, Nico naurahtaa.

- Nyt kun palikat on kunnossa, niin olen varma, että se tulee näkymään myös kentällä.

Valmentaja Lehtosen mukaan Pallo-Iirot hakee vielä 1-2 kpl hyökkäyspään pelaajaa ensi kauden joukkueeseen.

Iirojen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pallo-Iirot ry - logo

Pallo-Iirot - 2014 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014

Ottelut kaudella 2014

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JonasNyholm

Jonas Nyholm

23.6.1992
Tiedot


Pallo-Iirojen naisten joukkueelle kolme uutta pelaajasopimusta

Pallo-Iirojen naisten joukkueelle kolme uutta pelaajasopimusta

Naisten ykkösessä pelaava joukkue on solminut kolme uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021.

Lue lisää
Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueelle kaksi pelaajasopimusta

Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueelle kaksi pelaajasopimusta

Keskikenttäpelaaja Leevi Haromo ja hyökkääjä Arttu Virtanen solmivat yksivuotiset sopimukset Pallo-Iirojen edustuksen kanssa. Miesten Kolmoseen valmistautuvalla joukkueella on nyt kasassa kaikkiaan 21 pelaajasopimusta.

Lue lisää
Hyökkääjä Mikko Jalkanen jatkaa Pallo-Iiroissa vuoden sopimuksella

Hyökkääjä Mikko Jalkanen jatkaa Pallo-Iiroissa vuoden sopimuksella

Viime syksynä miesten edustusjoukkueeseen liittynyt Jalkanen esiintyi vakuuttavasti loppukauden otteluissa. Valmennus kaavailee vikkelälle laiturille isoa roolia myös tulevalle kaudelle.

Lue lisää
Konkarihyökkääjä Jussi Aalto palaa vielä kerran Pallo-Iiroihin

Konkarihyökkääjä Jussi Aalto palaa vielä kerran Pallo-Iiroihin

Edustusjoukkue saa ensi kaudeksi aimo annoksen kokemusta, kun 37-vuotias hyökkääjä Jussi Aalto tekee paluun Pallo-Iiroihin. Nuori maalivahti Sakari Korri ja keskikenttäpelaaja Leevi Ahonen solmivat myös yksivuotiset sopimukset.

Lue lisää
Päävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Päävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Scott Green joutuu perhesyiden vuoksi palaamaan välittömästi kotimaahansa Englantiin. Edustusjoukkueesta vastuun ottaa tästä päivästä alkaen joukkuetta kausilla 2016-2017 valmentanut seuran valmennuspäällikkö Kimmo Hörkkö.

Lue lisää
Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Seuran oma kasvatti pelasi Pallo-Iiroissa viimeksi kausilla 2012-14 yhteensä 66 ottelussa. Sen jälkeen Hautala pelasi muun muassa useamman kauden Ykköstä AC Oulussa ja viime kaudella Ruotsissa FC Gutessa.

Lue lisää