Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lukon Superpesisjoukkueen valmennustiimi täydentyy

Lukon Superpesisjoukkueen valmennustiimi täydentyy

Rauman Lukon naisten Superpesisjoukkueen valmistautuminen ja rakentaminen kohti pesiskautta 2015 etenee hyvää vauhtia. Lukon valmennustiimiin ja joukkueen kakkospelinjohtajaksi tulee Sami Mäki.

Sami on pitkänlinjan pesismies. Hän on pelannut pitkän uran Ykköspesiksessä Köyliössä ja Suomensarjassa Jokioisten, Pöytyän, Laitilan ja Mynämäen riveissä. Pelaajauran ohessa ja edelleen hän valmentaa Laitilan Jyskeen tyttöjunioreita. Sami asuu Laitilassa ja toimii siviilityössään Laserkeskus Oy:n toimitusjohtajana. Perheeseen kuuluu vaimon lisäksi kaksi tyttöä (7v, 10v ), jotka luonnollisesti pelaavat pesistä.

”Kokenut pelimies tuo varmasti omia näkemyksiä pelaamiseen. Oman siviilityönsä kautta hän tuo paljon osaamista myös henkilöjohtamisesta joukkueen ja seuran käyttöön”, sanoo Feran toiminnanjohtaja Mikko Virtanen

”Uskon, että yli 30 vuoden pelaajakokemuksellani pystyn auttamaan joukkuetta pelitilanteissa niin taktisella kuin henkisellä puolella: oikeat lyöntivalikoimat ja suoritukset eri vaihtotilanteisiin. Miespesäpalloilijana tuon myös hieman erilaista pelinäkemystä. Sosiaalisena ja ihmisläheisenä persoonana pyrin olemaan joukkueen jäsen, joka kuuntelee ja samalla antaa oman näkemyksensä yhteisen edun nimissä. Lisäksi kilpailuhenkisenä persoonana kannan myös oman korteni kekoon joukkueen menestymisen optimoimiseksi”, toteaa Mäki omasta roolistaan.

Yksi iso tekijä Samin mukaan tulossa on Superpesisjoukkueen pelinjohtaja Petri Kaijansinkko.

”Ferassa ja Lukossa on menossa hyvä buumi ja tekemisen meininki, joka osaltaan edesauttoi päätökseni teossa. Lisäksi ratkaisuuni vaikutti päävalmentaja Petri Kaijansinkko ja hänen valmennuskokemuksensa. Uskon kehittyväni Peten vanavedessä myös valmentajana. En myöskään voi kiistää sitä ratkaisevaa tekijää, että Lukolla on nyt todella hyvä joukkue kasassa, jolla on erinomaiset menestymismahdollisuudet”, kertoo  Sami päätöksen taustoista.

”Hienoa saada Samin kaltainen uusi persoona mukaan tiimiimme. Hänen pelikokemuksestaan on varmasti hyötyä meille. Lisäksi hänen johtajuusominaisuudet siviilityön puolelta tuovat lisää näkemystä valmennustiimiimme. Yhä enemmän valmennus on tiimityötä myös naisten superpesiksessä ja sikäli on erittäin hyvä, että valmennustiimimme on nyt riittävän laaja ja kaikilla on selkeä toimenkuva ja vastuualue”, pelinjohtaja/päävalmentaja Petri Kaijansinkko toteaa.

LUKON NAISTEN SUPERPESISJOUKKUEEN VALMENNUSTIIMI (tehtävät ja toimenkuvat):
Petri Kaijansinkko; pelinjohtaja/päävalmentaja/joukkueenjohtaja
Sami Mäki; kakkospelinjohtaja/valmentaja
Sampo Pasanen; fysiikkavalmentaja
Tapio Nordvall; juoksuvalmentaja

Lukon tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Fera ry - logo

Fera - 2014 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014

Ottelut kaudella 2014

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSuperpesiksen runkosarjaa venytetään pidemmälle syksyyn

Superpesiksen runkosarjaa venytetään pidemmälle syksyyn

Superpesiksen sarjajärjestelmät uudistuvat. Kaksinkertaisen runkosarjan lisäotteluista, kuten paikalliskierroksista ja valintaotteluista, luovutaan. Tilalle tulevat ylempi ja alempi jatkosarja.

Lue lisää
Imatran Pallo-Veikkojen unelma toteutui: Itä-Länsi ja Superpesistä Ukonniemessä 2017

Imatran Pallo-Veikkojen unelma toteutui: Itä-Länsi ja Superpesistä Ukonniemessä 2017

Perinteikäs Imatran Pallo-Veikot tekee usealla saralla paluuta parrasvaloihin.

Lue lisää
Kirittäret lähtee paalulta naisten Superpesiksen pudotuspeleihin

Kirittäret lähtee paalulta naisten Superpesiksen pudotuspeleihin

Lapuan Virkiä on voittanut viisi edellistä naisten Suomen mestaruutta pesäpallossa. Neljästi loppuotteluvastustajana on ollut Kirittäret Jyväskylästä.

Lue lisää
Mikko Kanala ja Emma Nieminen Superpesiksen elokuun pelaajiksi

Mikko Kanala ja Emma Nieminen Superpesiksen elokuun pelaajiksi

Superpesiksen mitaliottelut alkavat viikonloppuna. Mitä pidemmälle kausi on edennyt, sitä enemmän on tarvittu tiukkojen tilanteiden kylmäpäisiä ratkaisijoita.

Lue lisää
Kylmyys ei kangistanut Superpesiksen katsojia

Kylmyys ei kangistanut Superpesiksen katsojia

Superpesiksessä siirrytään puolivälierävaiheeseen tiistaina. Säiden haltijan luomat alkukauden haasteet kääntyivät lopulta hyväksi torjuntavoitoksi, kun yleisö löysi runkosarjan ratkaisuotteluissa mukavasti paikan päälle katsomoihin.

Lue lisää
Superpesiksen ja Ykköspesiksen kuukauden pelaajat valittu

Superpesiksen ja Ykköspesiksen kuukauden pelaajat valittu

Miesten Superpesiksen lyöjä- ja tehotilastojen kärkipäässä on nähty alkukaudesta yllätysnimiä tuttujen kasvon rinnalla. Yksi heistä on toukokuun pelaajaksi valittu Alajärven Ankkureiden Sami Mikkolanaho.

Lue lisää