Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jyrki Välivaara Lukkoon

Jyrki Välivaara Lukkoon

Ilkka Mikkola jatkoi sopimustaan

Rauman Lukko on tehnyt tulevan kauden 2014-15 kattavan sopimuksen puolustaja Jyrki Välivaaran kanssa. JYP-kasvatti Välivaara kiekkoili viime kauden kasvattajaseurassaan iskien tehot 3+11=14 ja keräten 32 jäähyminuuttia.

188-senttinen ja 82-kiloinen vahva kahdensuunnan puolustaja omaa hyvät kiekolliset taidot ja tarkan, kovan laukauksen. Vasemmalta laukova Välivaara tuo Lukkoon myös kokemusta, sillä hän on pelannut liigaurallaan tähän mennessä 520 ottelua, joissa on syntynyt tehopisteet 58+103=161.

JYPin lisäksi Välivaara on edustanut Liigassa Tampereen Tapparaa. Lisäksi kokemusta löytyy niin Ruotsin korkeimmalta ja toiseksi korkeimmalta sarjatasolta sekä KHL:stä.

Jyrki Välivaara oli mukana voittamassa Suomen jääkiekkohistorian toista maailmanmestaruutta Slovakian Bratislavassa vuonna 2011. 38-vuotias Välivaara tuo mukanaan myös johtajuutta, sillä mies toimi menneellä kaudella JYPin varakapteenina.

- Saadaan kokenut suomalainen kiekkoammattilainen, joka tietää mitä tuloksen tekeminen vaatii. Jyrki on ollut mukana tekemässä tulosta niin kotimaassa kuin ulkomaillakin aina maailmanmestaruutta myöten. Saadaan porukkaan takuuvarma hyvä suorittaja, Lukko-valmentaja Risto Dufva kommentoi tuoretta hankintaa.

Puolustaja Ilkka Mikkola puolestaan on allekirjoittanut sopimukseensa 1+1-vuotisen jatkon. Mikkolan sopimus kattoi ennestään jo tulevan kauden, joten jatko ulottuu nyt myös kaudelle 2015-16 ja lisäksi sopimuksessa on optio kaudesta 2016-17.

Peräti kahdeksan Suomen mestaruutta voittanut ja urallaan 812 liigaottelua pelannut Mikkola iski viime kaudella uransa piste-ennätyksen tehden 6 täysosumaa ja antaen 27 maaliin johtanutta syöttöä.

Mikkola kuului viime kaudella Lukon johtaviin pelaajiin kantaen rinnassaan varakapteenin ”A”-kirjainta.

- Ilkan jatko on hieno uutinen seuran toimintaa ajatellen. Tämä on tietynlainen palaute tekijöille, jotka ovat sitä peliä tekemässä. Positiivinen palaute arjen toiminnasta tuntuu tekijöissä hyvältä, Dufva kiittelee kokeneen pelimiehen tekemää jatkosopimusta.

Lukon tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2014-2015 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014-2015

Ottelut kaudella 2014-2015

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


IlkkaMikkola

Ilkka Mikkola

18.1.1979 Oulu
Tiedot

JyrkiVälivaara

Jyrki Välivaara

30.5.1976 Jyväskylä
Tiedot


Tsekkipuolustaja Lukas Klok Rauman Lukkoon

Tsekkipuolustaja Lukas Klok Rauman Lukkoon

Rauman Lukon ja 24-vuotiaan Lukas Klokin sopimus on muotoa 1+1 seuran optiolla, jossa pelaajalla on KHL-pykälä.

Lue lisää
Pathrik ja Ponthus Westerholm vahvistamaan Lukon hyökkäystä

Pathrik ja Ponthus Westerholm vahvistamaan Lukon hyökkäystä

Ruotsalaiset 27-vuotiaat kaksoset Pathrik ja Ponthus Westerholm saapuvat Raumalle vuoden sopimuksilla tuoreesta Ruotsin mestarista Frölunda HC:sta. Veljeksistä Pathrik on vasemmalta laukova sentteri ja oikealta laukova Ponthus on taas laituri.

Lue lisää
David Nemecek Rauman Lukkoon

David Nemecek Rauman Lukkoon

23-vuotias tsekkipuolustaja David Nemecek siirtyy maansa pääsarjasta BK Mlada Boleslavista Lukkoon 1+1 mallisella sopimuksella, jossa jälkimmäinen vuosi on seuran optiolla.

Lue lisää
Eero Elo palaa Lukkoon kaksivuotisella sopimuksella

Eero Elo palaa Lukkoon kaksivuotisella sopimuksella

Rauman Lukko ja hyökkääjä Eero Elo ovat tehneet kahden vuoden sopimuksen. 28-vuotias seuran oma kasvatti palaa Raumalle Sveitsistä. Hän edusti Lukkoa viimeksi kaudella 2012-13.

Lue lisää
Justin Danforth pysyy Lukko-paidassa

Justin Danforth pysyy Lukko-paidassa

Rauman Lukko on käyttänyt Justin Danforthin sopimukseen kirjatun yhden vuoden option. Näin ollen 25-vuotias kanadalaishyökkääjä edustaa sinikeltaisia myös kaudella 2019-20.

Lue lisää
Vili Laitinen jatkaa Lukossa seuraavat kaksi kautta

Vili Laitinen jatkaa Lukossa seuraavat kaksi kautta

Rauman Lukko on käyttänyt Vili Laitisen sopimukseen kirjatun option. 19-vuotias puolustaja pysyy näin ollen raumalaisseuran riveissä myös seuraavat kaksi kautta eli kevääseen 2021 asti.

Lue lisää