Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jyrki Välivaara Lukkoon

Jyrki Välivaara Lukkoon

Ilkka Mikkola jatkoi sopimustaan

Rauman Lukko on tehnyt tulevan kauden 2014-15 kattavan sopimuksen puolustaja Jyrki Välivaaran kanssa. JYP-kasvatti Välivaara kiekkoili viime kauden kasvattajaseurassaan iskien tehot 3+11=14 ja keräten 32 jäähyminuuttia.

188-senttinen ja 82-kiloinen vahva kahdensuunnan puolustaja omaa hyvät kiekolliset taidot ja tarkan, kovan laukauksen. Vasemmalta laukova Välivaara tuo Lukkoon myös kokemusta, sillä hän on pelannut liigaurallaan tähän mennessä 520 ottelua, joissa on syntynyt tehopisteet 58+103=161.

JYPin lisäksi Välivaara on edustanut Liigassa Tampereen Tapparaa. Lisäksi kokemusta löytyy niin Ruotsin korkeimmalta ja toiseksi korkeimmalta sarjatasolta sekä KHL:stä.

Jyrki Välivaara oli mukana voittamassa Suomen jääkiekkohistorian toista maailmanmestaruutta Slovakian Bratislavassa vuonna 2011. 38-vuotias Välivaara tuo mukanaan myös johtajuutta, sillä mies toimi menneellä kaudella JYPin varakapteenina.

- Saadaan kokenut suomalainen kiekkoammattilainen, joka tietää mitä tuloksen tekeminen vaatii. Jyrki on ollut mukana tekemässä tulosta niin kotimaassa kuin ulkomaillakin aina maailmanmestaruutta myöten. Saadaan porukkaan takuuvarma hyvä suorittaja, Lukko-valmentaja Risto Dufva kommentoi tuoretta hankintaa.

Puolustaja Ilkka Mikkola puolestaan on allekirjoittanut sopimukseensa 1+1-vuotisen jatkon. Mikkolan sopimus kattoi ennestään jo tulevan kauden, joten jatko ulottuu nyt myös kaudelle 2015-16 ja lisäksi sopimuksessa on optio kaudesta 2016-17.

Peräti kahdeksan Suomen mestaruutta voittanut ja urallaan 812 liigaottelua pelannut Mikkola iski viime kaudella uransa piste-ennätyksen tehden 6 täysosumaa ja antaen 27 maaliin johtanutta syöttöä.

Mikkola kuului viime kaudella Lukon johtaviin pelaajiin kantaen rinnassaan varakapteenin ”A”-kirjainta.

- Ilkan jatko on hieno uutinen seuran toimintaa ajatellen. Tämä on tietynlainen palaute tekijöille, jotka ovat sitä peliä tekemässä. Positiivinen palaute arjen toiminnasta tuntuu tekijöissä hyvältä, Dufva kiittelee kokeneen pelimiehen tekemää jatkosopimusta.

Lukon tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2014-2015 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014-2015

Ottelut kaudella 2014-2015

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


IlkkaMikkola

Ilkka Mikkola

18.1.1979 Oulu
Tiedot

JyrkiVälivaara

Jyrki Välivaara

30.5.1976 Jyväskylä
Tiedot


Steven Jandric 1+1-vuotisella sopimuksella Lukkoon

Steven Jandric 1+1-vuotisella sopimuksella Lukkoon

Kanadalainen Steven Jandric saapuu vahvistamaan Lukon hyökkäystä 1+1-vuotisella sopimuksella. Jälkimmäinen sopimusvuosi sisältää seuran option.

Lue lisää
Samuli Piipponen vahvistamaan Lukon puolustusta loppukauden ajaksi

Samuli Piipponen vahvistamaan Lukon puolustusta loppukauden ajaksi

Puolustaja Samuli Piipponen siirtyy Lukkoon Jukureista loppukauden ajaksi. Vuonna 1993 syntynyt leftin pakki on kuluvalla kaudella tehnyt 32 ottelussa tehot 3+5. Rangaistusminuutteja on kertynyt samassa ajassa 40.

Lue lisää
Aleksi Saarela jatkaa loppukauden Lukossa

Aleksi Saarela jatkaa loppukauden Lukossa

Rauman Lukon hyökkääjä Aleksi Saarela jatkaa Lukossa kauden 2020-21 loppuun. Aleksi Saarelalla oli entuudestaan koko kauden kattava sopimus Lukon kanssa, mutta sopimus sisälsi mahdollisuuden siirtyä myös NHL:ään.

Lue lisää
Robert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Robert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Lupaava virolaiskiekkoilija Robert Arrak, 21, on tehnyt 1+2-vuotisen sopimuksen Lukon kanssa. Viime kaudella Alps Hockey Leaguessa itävaltalaista RB Hockey Juniorsia edustanut Arrak tulee lähtökohtaisesti vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta.

Lue lisää
Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

25-vuotias tsekkipuolustaja Lukas Klok saapui Raumalle viime kaudella KHL-seura Slovan Bratislavasta.

Lue lisää
Daniel Audette Lukon riveihin

Daniel Audette Lukon riveihin

Seuran keskikaista täydentyy huippuvahvistuksella kun 24-vuotias Daniel Audette siirtyy Raumalle vuoden sopimuksella.

Lue lisää