Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lukon sisäpeli tukossa

 

Lukon sisäpeli tukossa
UrheiluRauma

 Lukko - Pesäysit 0-1 (0-0, 0-2)

Rauman Lukon superpesiksen valintakierroksen pelit menivät aikalailla vihkoon, sillä perjantaisen murskatappion jälkeen kettupaidat hävisivät myös Otanlahdessa Lappeenrannan Pesäyseille. Nyt toki peli oli paljon tasaisempi, kun molempien joukkueiden sisäpeli oli täysin tukossa.

- Olipa täydellinen vastakohta Lappeenrannan pelille, siellä tuli juoksuja ja täällä taas ei. En tiedä mistä johtuu, että emme osaa pelata täällä Raumalla omaa peliämme, no kaiketi teillä on hyvä hyvä alusta, sanaili vieraiden pelinjohtaja Jukka Mäkinen.

Ensimmäinen jakso oli hienokseltaan emäntien ja sitä kuvaa myös kolmostilanteiden määrä 7-3. Olisihan noista seitsemästä pitänyt muutaman kerran rokottaa, mutta muutama merkkivirhe vei ne raumalaisilta.

Toinen jakso alkoi samalla tavalla kuten ensimmäinenkin eli juoksuitta ja kuten niin monesti tapahtuu, niin ratkaisu tulee virheen jälkeen. Pesäysien ensimmäinen juoksu syntyi harhaheitolla, kun juoksijaa yritettiin polttaa kolmoselle ja heitto karkaa yli. Tuon harhan turvin Essi Pehrman karkaa kotiin. Eikä tuossa vielä kaikki, seuraavaksi vieraat saavat ajolähdön ja lyöjäjokeri Piritta Kärnä kotiuttaa Henna Kytösalmen.

- Ulkopeli oli tänäänkin hyvää, mutta sisäpeli tökki taas. Ulkona teimme pari virhettä ja kaveri iski niistä, kertaili Lukon 1-palkittu Sini Strander.

Lappeenrantalaisten ykköspalkittu Henna Kytösalmikin toisteli sitä, että sisäpeli oli ihmeen tukkoista.

- Ulkopelimme on sitävastoin parantunut kauden edetessä, Kytösalmi jatkoi.

Lukon tuore pelinjohtaja Teemu Körkkökin valitteli sitä, että joukkue kyllä luo paikkoja, mutta kotiutustilanteet tuottavat edelleen tuskaa.

- Treeneissä osaamme lyödä hyvin oikeisiin paikkoihin, mutta pelissä tulee vaikeuksia. Nyt täytyy katsella videoita ja miettiä alkuviikolla, että mitä tehdää. No onneksi tuo kotiuttauminen on kiinni ihan vain korvien välistä, sanaili Körkkö.

Körkkö kertoi myös, että Jarkko Pokelan päätös tuli hänellekin melkoisena yllätyksenä, mutta mitään suurempaa dramatiikkaa vaihdokseen ei liity.

- Nyt täytyy siis kerätä kaikki voimat, sillä kaksi seuraavaa peliä tulee määrittelemään asemiamme aika pitkälti loppukaudesta. Tavoitteemme ei ole silti muuttunut mitenkään pelinjohtajavaihdoksen jälkeen, paalutti Körkkö.

Palkitut:
Lukko:
I: Sini Strander
II: Emma Nieminen

Pesäysit:
I: Henna Kytösalmi
II: Piritta Kärnä

 


Takaisin edelliselle sivulle
Väliinjättösääntö laajenee pesäpallossa alkavalle kaudelle

Väliinjättösääntö laajenee pesäpallossa alkavalle kaudelle

Pesäpalloliiton johtokunnan elokuussa 2019 tekemällä päätöksellä lyöntivuoroja koskevat pelisäännöt uudistuvat alkavalle kaudelle Superpesiksessä ja Ykköspesiksessä.

Lue lisää
Pesäpalloliitto ohjeisti korona-ajan käytännöistä

Pesäpalloliitto ohjeisti korona-ajan käytännöistä

Kansallispelimme liki 100-vuotisen historian ajan pesäpallo-ottelu on aloitettu hutunkeitolla.

Lue lisää
Pesäpallon otteluohjelmat julki - naisten Superpesiksen kausi käyntiin kuumilla paikallisotteluilla

Pesäpallon otteluohjelmat julki - naisten Superpesiksen kausi käyntiin kuumilla paikallisotteluilla

Naisten Superpesiksessä palataan tositoimiin ensimmäisenä kotimaisena palloilusarjana koronaviruspandemian aiheuttaman poikkeustilan jälkeen. Avauskierroksella nähdään neljä huippuottelua perjantaina 12.6.

Lue lisää
Miesten Superpesis vauhtiin 2.7. alkaen - 14 joukkuetta tavoittelee Suomen mestaruutta

Miesten Superpesis vauhtiin 2.7. alkaen - 14 joukkuetta tavoittelee Suomen mestaruutta

Nyt se on varmaa. Kaikki 14 joukkuetta ovat mukana, kun miesten superpesiskausi käynnistyy 2. heinäkuuta. Panoksena on 97. Suomen mestaruus miesten pääsarjapesäpallon historiassa. Ainoastaan sotavuosina 1941 ja 1944 sarja on jäänyt pelaamatta.

Lue lisää
Naisten superpesiskausi käyntiin 12. kesäkuuta

Naisten superpesiskausi käyntiin 12. kesäkuuta

Pesäpallokausi 2020 on pääsemässä vahvasti vauhtiin kesäkuun toisella viikolla. Naisten Superpesiksessä otteluohjelmaan on merkitty ensimmäiset ottelut perjantaille 12. kesäkuuta.

Lue lisää
Superpesiksen runkosarjaa venytetään pidemmälle syksyyn

Superpesiksen runkosarjaa venytetään pidemmälle syksyyn

Superpesiksen sarjajärjestelmät uudistuvat. Kaksinkertaisen runkosarjan lisäotteluista, kuten paikalliskierroksista ja valintaotteluista, luovutaan. Tilalle tulevat ylempi ja alempi jatkosarja.

Lue lisää