Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lukon sisäpeli tukossa

 

Lukon sisäpeli tukossa
UrheiluRauma

 Lukko - Pesäysit 0-1 (0-0, 0-2)

Rauman Lukon superpesiksen valintakierroksen pelit menivät aikalailla vihkoon, sillä perjantaisen murskatappion jälkeen kettupaidat hävisivät myös Otanlahdessa Lappeenrannan Pesäyseille. Nyt toki peli oli paljon tasaisempi, kun molempien joukkueiden sisäpeli oli täysin tukossa.

- Olipa täydellinen vastakohta Lappeenrannan pelille, siellä tuli juoksuja ja täällä taas ei. En tiedä mistä johtuu, että emme osaa pelata täällä Raumalla omaa peliämme, no kaiketi teillä on hyvä hyvä alusta, sanaili vieraiden pelinjohtaja Jukka Mäkinen.

Ensimmäinen jakso oli hienokseltaan emäntien ja sitä kuvaa myös kolmostilanteiden määrä 7-3. Olisihan noista seitsemästä pitänyt muutaman kerran rokottaa, mutta muutama merkkivirhe vei ne raumalaisilta.

Toinen jakso alkoi samalla tavalla kuten ensimmäinenkin eli juoksuitta ja kuten niin monesti tapahtuu, niin ratkaisu tulee virheen jälkeen. Pesäysien ensimmäinen juoksu syntyi harhaheitolla, kun juoksijaa yritettiin polttaa kolmoselle ja heitto karkaa yli. Tuon harhan turvin Essi Pehrman karkaa kotiin. Eikä tuossa vielä kaikki, seuraavaksi vieraat saavat ajolähdön ja lyöjäjokeri Piritta Kärnä kotiuttaa Henna Kytösalmen.

- Ulkopeli oli tänäänkin hyvää, mutta sisäpeli tökki taas. Ulkona teimme pari virhettä ja kaveri iski niistä, kertaili Lukon 1-palkittu Sini Strander.

Lappeenrantalaisten ykköspalkittu Henna Kytösalmikin toisteli sitä, että sisäpeli oli ihmeen tukkoista.

- Ulkopelimme on sitävastoin parantunut kauden edetessä, Kytösalmi jatkoi.

Lukon tuore pelinjohtaja Teemu Körkkökin valitteli sitä, että joukkue kyllä luo paikkoja, mutta kotiutustilanteet tuottavat edelleen tuskaa.

- Treeneissä osaamme lyödä hyvin oikeisiin paikkoihin, mutta pelissä tulee vaikeuksia. Nyt täytyy katsella videoita ja miettiä alkuviikolla, että mitä tehdää. No onneksi tuo kotiuttauminen on kiinni ihan vain korvien välistä, sanaili Körkkö.

Körkkö kertoi myös, että Jarkko Pokelan päätös tuli hänellekin melkoisena yllätyksenä, mutta mitään suurempaa dramatiikkaa vaihdokseen ei liity.

- Nyt täytyy siis kerätä kaikki voimat, sillä kaksi seuraavaa peliä tulee määrittelemään asemiamme aika pitkälti loppukaudesta. Tavoitteemme ei ole silti muuttunut mitenkään pelinjohtajavaihdoksen jälkeen, paalutti Körkkö.

Palkitut:
Lukko:
I: Sini Strander
II: Emma Nieminen

Pesäysit:
I: Henna Kytösalmi
II: Piritta Kärnä

 


Takaisin edelliselle sivulle
Superpesiksen runkosarjaa venytetään pidemmälle syksyyn

Superpesiksen runkosarjaa venytetään pidemmälle syksyyn

Superpesiksen sarjajärjestelmät uudistuvat. Kaksinkertaisen runkosarjan lisäotteluista, kuten paikalliskierroksista ja valintaotteluista, luovutaan. Tilalle tulevat ylempi ja alempi jatkosarja.

Lue lisää
Imatran Pallo-Veikkojen unelma toteutui: Itä-Länsi ja Superpesistä Ukonniemessä 2017

Imatran Pallo-Veikkojen unelma toteutui: Itä-Länsi ja Superpesistä Ukonniemessä 2017

Perinteikäs Imatran Pallo-Veikot tekee usealla saralla paluuta parrasvaloihin.

Lue lisää
Kirittäret lähtee paalulta naisten Superpesiksen pudotuspeleihin

Kirittäret lähtee paalulta naisten Superpesiksen pudotuspeleihin

Lapuan Virkiä on voittanut viisi edellistä naisten Suomen mestaruutta pesäpallossa. Neljästi loppuotteluvastustajana on ollut Kirittäret Jyväskylästä.

Lue lisää
Mikko Kanala ja Emma Nieminen Superpesiksen elokuun pelaajiksi

Mikko Kanala ja Emma Nieminen Superpesiksen elokuun pelaajiksi

Superpesiksen mitaliottelut alkavat viikonloppuna. Mitä pidemmälle kausi on edennyt, sitä enemmän on tarvittu tiukkojen tilanteiden kylmäpäisiä ratkaisijoita.

Lue lisää
Kylmyys ei kangistanut Superpesiksen katsojia

Kylmyys ei kangistanut Superpesiksen katsojia

Superpesiksessä siirrytään puolivälierävaiheeseen tiistaina. Säiden haltijan luomat alkukauden haasteet kääntyivät lopulta hyväksi torjuntavoitoksi, kun yleisö löysi runkosarjan ratkaisuotteluissa mukavasti paikan päälle katsomoihin.

Lue lisää
Superpesiksen ja Ykköspesiksen kuukauden pelaajat valittu

Superpesiksen ja Ykköspesiksen kuukauden pelaajat valittu

Miesten Superpesiksen lyöjä- ja tehotilastojen kärkipäässä on nähty alkukaudesta yllätysnimiä tuttujen kasvon rinnalla. Yksi heistä on toukokuun pelaajaksi valittu Alajärven Ankkureiden Sami Mikkolanaho.

Lue lisää