Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lukko lähes nollasi Pesäkarhut

 

Lukko lähes nollasi Pesäkarhut
UrheiluRauma

 Lukko - Pesäkarhut 1-0 (2-0, 1-1)

Kesäisen helteisessä Otanlahdessa yli 1000-päinen yleisö sai nähdäkseen huikean pesäpallonäytelmän, kun rakkaat naapurit Lukko ja Pesäkarhut taistelivat Superpesiksen pisteistä. jo ennen ottelua oli lähes selvää, ettei sunnuntai-iltana tulla näkemään mitään juoksujuhlaa, sillä sen verran hyvät ulkopelijoukkueet olivat vastakkain.

Ennakkoasetelmat osuivatkin kohdilleen, sillä pelissä nähtiin vain neljä juoksua, kaksi jaksoa kohden. Lukko ratkaisi ensimmäisen jakson toisessa vuoroparissa, kun ensin Tiina Andreasen kotiutti Hanna Väisäsen ja heti perään Minttu Mäkinen Elina Perkiömäen. Porilaisten peli oli koko jakson ihmeen tahmeaa ja lukkaripelissä Lukon nuori Marjut "Mapa" Rantanen oli selvästi parempi virkasisko Kaisa Salmelaa.

Toista jaksoa sitten tahkottiinkion sitten ilman juoksuja aina viimeiseen vuoropariin asti. Porilaisten Susanne Ojaniemi kotiutti Heidi Kuusiston ja joukkue pääsi kalkkiviivoilla johtoon. Lukko oli kuitenkin päättänyt, että ottelu päätttyy ennen supervuoroparia. Tasoitusjuoksun löi kukapas muukaan, kuin Tiina Andreasen ja kotiin kipitti varmaotteinen ykkösvahti Emma Nieminen. Raumalaisilla oli tuonkin jälkeen vielä mahdollisuus tehdä voittojuoksu myös toiselle jaksolle, mutta haaveeksi ja niinpä joukkueen saaliina oli vain kaksi pistettä kolmesta mahdollisesta. Vieraille saaliina pyöreä nolla.

- Hyvää pelissä oli se, että Rauma sai vain kaksi pistettä, sillä olimme tänään todella huonoja. Kaveri sai pari juoksua aika helpolla, mutta kaikki kunnia heille, sillä taitoa sekin vaatii, että ne haistaa, paalutti Pesäkarhujen pelinjohtaja Marko Hovi.

- Pinnat maistuu aina, vakkakin toisella jaksolla Kaisa Salmela pyöritti meitä, kuin pässiä narussa. Onneksi tytöt tsemppasivat lopussa tasoitusjuoksun. Yritys oli kovaa myös, että olisimme saaneet vielä voittojuoksunkin, mutta ei ihan riittänyt, Lukon pelinjohtaja Jarkko Pokela sanaili.

Lukko taisi olla ihan uudestisyntynyt edellisen Vihti-tappion jälkeen.

- Sanoin tytöille heti pelin jälkeen, että otteiden täytyy parantua tai sitten on parempi vaihtaa koko joukkue. No hienosti tytöt kasvoivat pelaajina todella paljon ja ottivat huikeasti lisää energiaa tuosta hienosta yleisöstä, jatkoi Pokela.

Lukon kotisaldo pysyi tämän voiton myötä edelleen koskemattomana ja sekin miellytti luonnollisesti Pokelaa. Lukko voitti myös viime kaudella porilaiset kauden joukkueiden avauskohtaamisessa.

- En minä näitä voittoja mitenkää rankkaa, mutta tänään oli ainakin se hienompaa, että yleisöä oli enemmän, Pokela lopetti.

Palkitut:

Lukko:

I: Mirka Rintamäki

II: Marjut Rantanen

Pesäkarhut:

I: Milla Lindström

II: Kaisa Kärkkäinen

 


Takaisin edelliselle sivulle
Superpesiksen runkosarjaa venytetään pidemmälle syksyyn

Superpesiksen runkosarjaa venytetään pidemmälle syksyyn

Superpesiksen sarjajärjestelmät uudistuvat. Kaksinkertaisen runkosarjan lisäotteluista, kuten paikalliskierroksista ja valintaotteluista, luovutaan. Tilalle tulevat ylempi ja alempi jatkosarja.

Lue lisää
Imatran Pallo-Veikkojen unelma toteutui: Itä-Länsi ja Superpesistä Ukonniemessä 2017

Imatran Pallo-Veikkojen unelma toteutui: Itä-Länsi ja Superpesistä Ukonniemessä 2017

Perinteikäs Imatran Pallo-Veikot tekee usealla saralla paluuta parrasvaloihin.

Lue lisää
Kirittäret lähtee paalulta naisten Superpesiksen pudotuspeleihin

Kirittäret lähtee paalulta naisten Superpesiksen pudotuspeleihin

Lapuan Virkiä on voittanut viisi edellistä naisten Suomen mestaruutta pesäpallossa. Neljästi loppuotteluvastustajana on ollut Kirittäret Jyväskylästä.

Lue lisää
Mikko Kanala ja Emma Nieminen Superpesiksen elokuun pelaajiksi

Mikko Kanala ja Emma Nieminen Superpesiksen elokuun pelaajiksi

Superpesiksen mitaliottelut alkavat viikonloppuna. Mitä pidemmälle kausi on edennyt, sitä enemmän on tarvittu tiukkojen tilanteiden kylmäpäisiä ratkaisijoita.

Lue lisää
Kylmyys ei kangistanut Superpesiksen katsojia

Kylmyys ei kangistanut Superpesiksen katsojia

Superpesiksessä siirrytään puolivälierävaiheeseen tiistaina. Säiden haltijan luomat alkukauden haasteet kääntyivät lopulta hyväksi torjuntavoitoksi, kun yleisö löysi runkosarjan ratkaisuotteluissa mukavasti paikan päälle katsomoihin.

Lue lisää
Superpesiksen ja Ykköspesiksen kuukauden pelaajat valittu

Superpesiksen ja Ykköspesiksen kuukauden pelaajat valittu

Miesten Superpesiksen lyöjä- ja tehotilastojen kärkipäässä on nähty alkukaudesta yllätysnimiä tuttujen kasvon rinnalla. Yksi heistä on toukokuun pelaajaksi valittu Alajärven Ankkureiden Sami Mikkolanaho.

Lue lisää