Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pallo-Iirot mukaan Sami Hyypiä -akatemiaan

 

Pallo-Iirot mukaan Sami Hyypiä -akatemiaan


Pallo-Iirot on valittu mukaan Suomen jalkapallon ehdottomaan huippuakatemiaan jonka tehtävänä on Palloliiton alaisuudessa kehittää suomalaista jalkapalloa kohti kansainväilistä kärkeä. Pallo-Iiroista akatemian toimintaan osallistuu -00, -01, -02 ja -03 –syntyneet pojat.

Akatemiaan valittiin yhteensä 16 poikaseuraa. Valitut seurat ovat: HJK, HJS, Honka, Ilves, Inter, Jazz, Jippo, JJK, Kooteepee, Kuusysi, KuPS, KäPa, OLS, Pallo-Iirot, TPS ja VPS.

Juonioripäällikkö Pasi Lehtonen kommentoi seuran pääsyä mukaan Sami Hyypiä –akatemiaan (SHA) seuraavasti:
-Tämä on hieno osoitus että olemme menossa oikeaan suuntaan ja innolla odotamme jo että toiminta alkaisi. Tämä tuo varmasti seurassamme lisää virtaa päivittäiseen harjoitteluun joukkueissa, mutta suuri muutos on edessä sillä harjoitusmäärät tulevat nousemaan ja tämä puolestaan vaatii samassa suhteessa sitoutumista pelaajilta ja toimijoilta.

Käytännön tasolla SHA-linjaa joukkueiden harjoittelun määrää ja sisältöä. Tavoitteena on, että jokainen SHA:ssa mukana oleva pelaaja harjoittelee viikkotasolla 20 tuntia, noin puolet ohjatusti ja puolet itsenäisesti. Seuran edustajat tulevat kertomaan joukkueille myöhemmin mitä tämä tarkoittaa joukkueissa ja miten tämä otetaan huomioon kilpa ja harrastepuolen toiminnoissa.

Toiminta käynnistyy virallisesti elokuussa ja kestää heinäkuuhun 2015 asti. 14.6. järjestetään valittujen yhteistyöseurojen yhteinen starttitilaisuus Eerikkilässä jossa esitellään yhteistyön avainasiat ja valmistaudutaan syksyn tuomiin uusiin haasteisiin. Pallo-Iiroja tilaisuudessa edustavat Pasi Lehtonen sekä Kimmo Hörkkö.

Pallo-Iirojen tavoite on lisäksi tehdä jatkossa voimakkaammin yhteistyötä lähiseutujen seurojen kanssa ja tarjota heille myös pääsy akatemian suomiin uusiin mahdollisuuksiin. Lähiseurojen yhteistyöstä seura tiedottaa lisää myöhemmin tänä kesänä.

Iirojen tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Pallo-Iirot ry - logo

Pallo-Iirot - 2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2013

Ottelut kaudella 2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPäävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Päävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Scott Green joutuu perhesyiden vuoksi palaamaan välittömästi kotimaahansa Englantiin. Edustusjoukkueesta vastuun ottaa tästä päivästä alkaen joukkuetta kausilla 2016-2017 valmentanut seuran valmennuspäällikkö Kimmo Hörkkö.

Lue lisää
Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Seuran oma kasvatti pelasi Pallo-Iiroissa viimeksi kausilla 2012-14 yhteensä 66 ottelussa. Sen jälkeen Hautala pelasi muun muassa useamman kauden Ykköstä AC Oulussa ja viime kaudella Ruotsissa FC Gutessa.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin - Miika Pertola ja Aleksi Pihlainen jatkosopimuksiin

Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin - Miika Pertola ja Aleksi Pihlainen jatkosopimuksiin

Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin ja 31-vuotias keskikenttäpelaaja Miika Pertola sekä 27-vuotias puolustaja Aleksi Pihlainen laittoivat nimensä jatkosopimuspapereihin.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää