Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pallo-Iirot mukaan Sami Hyypiä -akatemiaan

 

Pallo-Iirot mukaan Sami Hyypiä -akatemiaan


Pallo-Iirot on valittu mukaan Suomen jalkapallon ehdottomaan huippuakatemiaan jonka tehtävänä on Palloliiton alaisuudessa kehittää suomalaista jalkapalloa kohti kansainväilistä kärkeä. Pallo-Iiroista akatemian toimintaan osallistuu -00, -01, -02 ja -03 –syntyneet pojat.

Akatemiaan valittiin yhteensä 16 poikaseuraa. Valitut seurat ovat: HJK, HJS, Honka, Ilves, Inter, Jazz, Jippo, JJK, Kooteepee, Kuusysi, KuPS, KäPa, OLS, Pallo-Iirot, TPS ja VPS.

Juonioripäällikkö Pasi Lehtonen kommentoi seuran pääsyä mukaan Sami Hyypiä –akatemiaan (SHA) seuraavasti:
-Tämä on hieno osoitus että olemme menossa oikeaan suuntaan ja innolla odotamme jo että toiminta alkaisi. Tämä tuo varmasti seurassamme lisää virtaa päivittäiseen harjoitteluun joukkueissa, mutta suuri muutos on edessä sillä harjoitusmäärät tulevat nousemaan ja tämä puolestaan vaatii samassa suhteessa sitoutumista pelaajilta ja toimijoilta.

Käytännön tasolla SHA-linjaa joukkueiden harjoittelun määrää ja sisältöä. Tavoitteena on, että jokainen SHA:ssa mukana oleva pelaaja harjoittelee viikkotasolla 20 tuntia, noin puolet ohjatusti ja puolet itsenäisesti. Seuran edustajat tulevat kertomaan joukkueille myöhemmin mitä tämä tarkoittaa joukkueissa ja miten tämä otetaan huomioon kilpa ja harrastepuolen toiminnoissa.

Toiminta käynnistyy virallisesti elokuussa ja kestää heinäkuuhun 2015 asti. 14.6. järjestetään valittujen yhteistyöseurojen yhteinen starttitilaisuus Eerikkilässä jossa esitellään yhteistyön avainasiat ja valmistaudutaan syksyn tuomiin uusiin haasteisiin. Pallo-Iiroja tilaisuudessa edustavat Pasi Lehtonen sekä Kimmo Hörkkö.

Pallo-Iirojen tavoite on lisäksi tehdä jatkossa voimakkaammin yhteistyötä lähiseutujen seurojen kanssa ja tarjota heille myös pääsy akatemian suomiin uusiin mahdollisuuksiin. Lähiseurojen yhteistyöstä seura tiedottaa lisää myöhemmin tänä kesänä.

Iirojen tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Pallo-Iirot ry - logo

Pallo-Iirot - 2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2013

Ottelut kaudella 2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMatias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin - Miika Pertola ja Aleksi Pihlainen jatkosopimuksiin

Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin - Miika Pertola ja Aleksi Pihlainen jatkosopimuksiin

Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin ja 31-vuotias keskikenttäpelaaja Miika Pertola sekä 27-vuotias puolustaja Aleksi Pihlainen laittoivat nimensä jatkosopimuspapereihin.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää
Nico Rinne palaa Pallo-Iiroihin

Nico Rinne palaa Pallo-Iiroihin

27-vuotias Rinne on pelannut kaksi viime kautta Musan Salamassa, joka taisteli molemmilla kausilla noususta Ykköseen.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Aake Rapala ja Tuomo Ruotsalainen jatkavat Pallo-Iiroissa

Aake Rapala ja Tuomo Ruotsalainen jatkavat Pallo-Iiroissa

Pallo-Iirojen kasvatti, 21-vuotias Aake Rapala jatkaa miesten edustusjoukkueessa. Keskikentällä pelaava Rapala on pelannut miesten edustusjoukkueessa 47 ottelua, joissa molemmilla jaloilla vetävä Rapala on tehnyt 3 maalia.

Lue lisää
Miika Pertola jatkaa Pallo-Iiroissa

Miika Pertola jatkaa Pallo-Iiroissa

Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueen kokoaminen jatkuu. Keskikentän pohjalla, mutta myös muilla pelipaikoilla viihtyvä kovaotteinen Miika Pertola allekirjoitti vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää