Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pallo-Iirot mukaan Sami Hyypiä -akatemiaan

 

Pallo-Iirot mukaan Sami Hyypiä -akatemiaan


Pallo-Iirot on valittu mukaan Suomen jalkapallon ehdottomaan huippuakatemiaan jonka tehtävänä on Palloliiton alaisuudessa kehittää suomalaista jalkapalloa kohti kansainväilistä kärkeä. Pallo-Iiroista akatemian toimintaan osallistuu -00, -01, -02 ja -03 –syntyneet pojat.

Akatemiaan valittiin yhteensä 16 poikaseuraa. Valitut seurat ovat: HJK, HJS, Honka, Ilves, Inter, Jazz, Jippo, JJK, Kooteepee, Kuusysi, KuPS, KäPa, OLS, Pallo-Iirot, TPS ja VPS.

Juonioripäällikkö Pasi Lehtonen kommentoi seuran pääsyä mukaan Sami Hyypiä –akatemiaan (SHA) seuraavasti:
-Tämä on hieno osoitus että olemme menossa oikeaan suuntaan ja innolla odotamme jo että toiminta alkaisi. Tämä tuo varmasti seurassamme lisää virtaa päivittäiseen harjoitteluun joukkueissa, mutta suuri muutos on edessä sillä harjoitusmäärät tulevat nousemaan ja tämä puolestaan vaatii samassa suhteessa sitoutumista pelaajilta ja toimijoilta.

Käytännön tasolla SHA-linjaa joukkueiden harjoittelun määrää ja sisältöä. Tavoitteena on, että jokainen SHA:ssa mukana oleva pelaaja harjoittelee viikkotasolla 20 tuntia, noin puolet ohjatusti ja puolet itsenäisesti. Seuran edustajat tulevat kertomaan joukkueille myöhemmin mitä tämä tarkoittaa joukkueissa ja miten tämä otetaan huomioon kilpa ja harrastepuolen toiminnoissa.

Toiminta käynnistyy virallisesti elokuussa ja kestää heinäkuuhun 2015 asti. 14.6. järjestetään valittujen yhteistyöseurojen yhteinen starttitilaisuus Eerikkilässä jossa esitellään yhteistyön avainasiat ja valmistaudutaan syksyn tuomiin uusiin haasteisiin. Pallo-Iiroja tilaisuudessa edustavat Pasi Lehtonen sekä Kimmo Hörkkö.

Pallo-Iirojen tavoite on lisäksi tehdä jatkossa voimakkaammin yhteistyötä lähiseutujen seurojen kanssa ja tarjota heille myös pääsy akatemian suomiin uusiin mahdollisuuksiin. Lähiseurojen yhteistyöstä seura tiedottaa lisää myöhemmin tänä kesänä.

Iirojen tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Pallo-Iirot ry - logo

Pallo-Iirot - 2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2013

Ottelut kaudella 2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPallo-Iirojen naisten joukkueelle kolme uutta pelaajasopimusta

Pallo-Iirojen naisten joukkueelle kolme uutta pelaajasopimusta

Naisten ykkösessä pelaava joukkue on solminut kolme uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021.

Lue lisää
Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueelle kaksi pelaajasopimusta

Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueelle kaksi pelaajasopimusta

Keskikenttäpelaaja Leevi Haromo ja hyökkääjä Arttu Virtanen solmivat yksivuotiset sopimukset Pallo-Iirojen edustuksen kanssa. Miesten Kolmoseen valmistautuvalla joukkueella on nyt kasassa kaikkiaan 21 pelaajasopimusta.

Lue lisää
Hyökkääjä Mikko Jalkanen jatkaa Pallo-Iiroissa vuoden sopimuksella

Hyökkääjä Mikko Jalkanen jatkaa Pallo-Iiroissa vuoden sopimuksella

Viime syksynä miesten edustusjoukkueeseen liittynyt Jalkanen esiintyi vakuuttavasti loppukauden otteluissa. Valmennus kaavailee vikkelälle laiturille isoa roolia myös tulevalle kaudelle.

Lue lisää
Konkarihyökkääjä Jussi Aalto palaa vielä kerran Pallo-Iiroihin

Konkarihyökkääjä Jussi Aalto palaa vielä kerran Pallo-Iiroihin

Edustusjoukkue saa ensi kaudeksi aimo annoksen kokemusta, kun 37-vuotias hyökkääjä Jussi Aalto tekee paluun Pallo-Iiroihin. Nuori maalivahti Sakari Korri ja keskikenttäpelaaja Leevi Ahonen solmivat myös yksivuotiset sopimukset.

Lue lisää
Päävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Päävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Scott Green joutuu perhesyiden vuoksi palaamaan välittömästi kotimaahansa Englantiin. Edustusjoukkueesta vastuun ottaa tästä päivästä alkaen joukkuetta kausilla 2016-2017 valmentanut seuran valmennuspäällikkö Kimmo Hörkkö.

Lue lisää
Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Seuran oma kasvatti pelasi Pallo-Iiroissa viimeksi kausilla 2012-14 yhteensä 66 ottelussa. Sen jälkeen Hautala pelasi muun muassa useamman kauden Ykköstä AC Oulussa ja viime kaudella Ruotsissa FC Gutessa.

Lue lisää