Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Iiroille vieraita Kristiinankaupungista

 

Iiroille vieraita Kristiinankaupungista


Pallo-Iirojen kotiputki jatkuu jälleen tulevana sunnuntaina Äijänsuolla. Tällä kertaa vastaan asettuu Sporting Kristina.

Sunnuntain ottelu on jo Iirojen tämän kauden viides kotiottelu. Raumalaisyleisö pääsee jälleen seuraamaan sarjakärjessä porskuttavan Iiro-miehistön otteita tutusta ja turvallisesta Äijänsuon betonikatoksesta. Iirot on pystynyt alkukauden otteillaan luomaan Äijänsuosta vastustajille vaikean pelipaikan. Neljä kotiottelua maalierolla 6-0 antaa muille joukkueille selkeän signaalin, että täältä ei heru mitään ilmaiseksi. Toivoa sopiikin, että puhdas kotisaldo ja sarjan piikkipaikka toisivat vielä enemmän yleisöä paikan päälle seuraamaan hyvässä lennossa olevaa kotijoukkuetta.

Vierailija Sporting on aloittanut kautensa kahdella voitolla sekä kahdella tappiolla. Iirojen mystinen tarkkailija kertoi raportissaan tämän kauden muukalaislegioonan olevan selvästi pelaavampi, kuin viime kaudella. Erityisesti joukkueen keskikentän keskusta on erittäin pallovarma. Kärjessä Sportingilla pelaa FC Jazzista tuttu nopea ja arvaamaton Sekou Konate.

Iiro Aalto tekemässä paluuta

Kotijoukkueen suunnalta kuuluu hyviä uutisia. Kaksi viime ottelua polvivamman takia huilannut kehäkettu Iiro Aalto on harjoitellut joukkueen mukana ja saattaa olla mukana viikonlopun mittelössä. Niklas Kuusio on puolestaan kärsinyt pienestä nivusvaivasta ja hänen pelaamisensa on vielä epävarmaa. Muutoin joukkue pääsee otteluun terveellä miehistöllä.

Kristiinankaupunkilaisten puolella kenties mielenkiintoisin pelaaja on Raumalla opiskeleva ja Iirojen mukana harjoitellut Topias Lehtola. Sisäpiiritietojen mukaan Lehtola on yrittänyt horjuttaa joidenkin kotijoukkueen pelaajien henkistä tasapainoa. Nähtäväksi jää kenen "fati" kestää ja kenen ei. Mielenkiintoista on myös nähdä, kuinka tarkkaan Lehtola on vuotanut talven aikana esille tulleita Iirojen huippusalaisia pelillisiä nyansseja.

Pallo-Iirot - Sporting Kristina
Sunnuntaina 26.5. klo 18.30
Äijänsuon stadionilla

Iirojen tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Pallo-Iirot ry - logo

Pallo-Iirot - 2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2013

Ottelut kaudella 2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMatias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin - Miika Pertola ja Aleksi Pihlainen jatkosopimuksiin

Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin - Miika Pertola ja Aleksi Pihlainen jatkosopimuksiin

Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin ja 31-vuotias keskikenttäpelaaja Miika Pertola sekä 27-vuotias puolustaja Aleksi Pihlainen laittoivat nimensä jatkosopimuspapereihin.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää
Nico Rinne palaa Pallo-Iiroihin

Nico Rinne palaa Pallo-Iiroihin

27-vuotias Rinne on pelannut kaksi viime kautta Musan Salamassa, joka taisteli molemmilla kausilla noususta Ykköseen.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Aake Rapala ja Tuomo Ruotsalainen jatkavat Pallo-Iiroissa

Aake Rapala ja Tuomo Ruotsalainen jatkavat Pallo-Iiroissa

Pallo-Iirojen kasvatti, 21-vuotias Aake Rapala jatkaa miesten edustusjoukkueessa. Keskikentällä pelaava Rapala on pelannut miesten edustusjoukkueessa 47 ottelua, joissa molemmilla jaloilla vetävä Rapala on tehnyt 3 maalia.

Lue lisää
Miika Pertola jatkaa Pallo-Iiroissa

Miika Pertola jatkaa Pallo-Iiroissa

Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueen kokoaminen jatkuu. Keskikentän pohjalla, mutta myös muilla pelipaikoilla viihtyvä kovaotteinen Miika Pertola allekirjoitti vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää