Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Iiroille vieraita Kristiinankaupungista

 

Iiroille vieraita Kristiinankaupungista


Pallo-Iirojen kotiputki jatkuu jälleen tulevana sunnuntaina Äijänsuolla. Tällä kertaa vastaan asettuu Sporting Kristina.

Sunnuntain ottelu on jo Iirojen tämän kauden viides kotiottelu. Raumalaisyleisö pääsee jälleen seuraamaan sarjakärjessä porskuttavan Iiro-miehistön otteita tutusta ja turvallisesta Äijänsuon betonikatoksesta. Iirot on pystynyt alkukauden otteillaan luomaan Äijänsuosta vastustajille vaikean pelipaikan. Neljä kotiottelua maalierolla 6-0 antaa muille joukkueille selkeän signaalin, että täältä ei heru mitään ilmaiseksi. Toivoa sopiikin, että puhdas kotisaldo ja sarjan piikkipaikka toisivat vielä enemmän yleisöä paikan päälle seuraamaan hyvässä lennossa olevaa kotijoukkuetta.

Vierailija Sporting on aloittanut kautensa kahdella voitolla sekä kahdella tappiolla. Iirojen mystinen tarkkailija kertoi raportissaan tämän kauden muukalaislegioonan olevan selvästi pelaavampi, kuin viime kaudella. Erityisesti joukkueen keskikentän keskusta on erittäin pallovarma. Kärjessä Sportingilla pelaa FC Jazzista tuttu nopea ja arvaamaton Sekou Konate.

Iiro Aalto tekemässä paluuta

Kotijoukkueen suunnalta kuuluu hyviä uutisia. Kaksi viime ottelua polvivamman takia huilannut kehäkettu Iiro Aalto on harjoitellut joukkueen mukana ja saattaa olla mukana viikonlopun mittelössä. Niklas Kuusio on puolestaan kärsinyt pienestä nivusvaivasta ja hänen pelaamisensa on vielä epävarmaa. Muutoin joukkue pääsee otteluun terveellä miehistöllä.

Kristiinankaupunkilaisten puolella kenties mielenkiintoisin pelaaja on Raumalla opiskeleva ja Iirojen mukana harjoitellut Topias Lehtola. Sisäpiiritietojen mukaan Lehtola on yrittänyt horjuttaa joidenkin kotijoukkueen pelaajien henkistä tasapainoa. Nähtäväksi jää kenen "fati" kestää ja kenen ei. Mielenkiintoista on myös nähdä, kuinka tarkkaan Lehtola on vuotanut talven aikana esille tulleita Iirojen huippusalaisia pelillisiä nyansseja.

Pallo-Iirot - Sporting Kristina
Sunnuntaina 26.5. klo 18.30
Äijänsuon stadionilla

Iirojen tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Pallo-Iirot ry - logo

Pallo-Iirot - 2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2013

Ottelut kaudella 2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPallo-Iirojen naisten joukkueelle kolme uutta pelaajasopimusta

Pallo-Iirojen naisten joukkueelle kolme uutta pelaajasopimusta

Naisten ykkösessä pelaava joukkue on solminut kolme uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021.

Lue lisää
Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueelle kaksi pelaajasopimusta

Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueelle kaksi pelaajasopimusta

Keskikenttäpelaaja Leevi Haromo ja hyökkääjä Arttu Virtanen solmivat yksivuotiset sopimukset Pallo-Iirojen edustuksen kanssa. Miesten Kolmoseen valmistautuvalla joukkueella on nyt kasassa kaikkiaan 21 pelaajasopimusta.

Lue lisää
Hyökkääjä Mikko Jalkanen jatkaa Pallo-Iiroissa vuoden sopimuksella

Hyökkääjä Mikko Jalkanen jatkaa Pallo-Iiroissa vuoden sopimuksella

Viime syksynä miesten edustusjoukkueeseen liittynyt Jalkanen esiintyi vakuuttavasti loppukauden otteluissa. Valmennus kaavailee vikkelälle laiturille isoa roolia myös tulevalle kaudelle.

Lue lisää
Konkarihyökkääjä Jussi Aalto palaa vielä kerran Pallo-Iiroihin

Konkarihyökkääjä Jussi Aalto palaa vielä kerran Pallo-Iiroihin

Edustusjoukkue saa ensi kaudeksi aimo annoksen kokemusta, kun 37-vuotias hyökkääjä Jussi Aalto tekee paluun Pallo-Iiroihin. Nuori maalivahti Sakari Korri ja keskikenttäpelaaja Leevi Ahonen solmivat myös yksivuotiset sopimukset.

Lue lisää
Päävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Päävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Scott Green joutuu perhesyiden vuoksi palaamaan välittömästi kotimaahansa Englantiin. Edustusjoukkueesta vastuun ottaa tästä päivästä alkaen joukkuetta kausilla 2016-2017 valmentanut seuran valmennuspäällikkö Kimmo Hörkkö.

Lue lisää
Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Seuran oma kasvatti pelasi Pallo-Iiroissa viimeksi kausilla 2012-14 yhteensä 66 ottelussa. Sen jälkeen Hautala pelasi muun muassa useamman kauden Ykköstä AC Oulussa ja viime kaudella Ruotsissa FC Gutessa.

Lue lisää