Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Härmä saapuu sunnuntaina Iirojen vieraaksi

 

Härmä saapuu sunnuntaina Iirojen vieraaksi


Pallo-Iirojen taival Kakkosen läntisessä lohkossa jatkuu ensi sunnuntaina Äijänsuon stadionilla. Tällä kertaa kylään tulee Hämeenlinnan Härmä.

Raumalaista futisyleisöä hemmotellaan oikein kunnolla, kun ensi sunnuntaina Pallo-Iirot marssii jälleen kotiyleisön eteen. Iirojen kahdeksasta ensimmäisestä ottelusta viisi päästään pelaamaan kotikentällä.

Äijänsuolle saapuva Härmä lähtee kauteen haastavasta tilanteesta. Joukkue on kärsinyt loukkaantumisista ja kauteen valmistautuminen ei ole mennyt aivan suunnitelmien mukaan. Sen tilanteesta kertoo se, että valmentaja Janne ”Mile” Hyökyvaara on ollut tuttu näky joukkueen avauksessa harjoituskaudella. Pientä helpotusta Härmä sai sainattuaan aivan kauden alla Ilkka Marinin sekä Kim Lingmanin rosteriinsa.

Voitokas avaus tuo itseluottamusta

Pallo-Iirot pääsee otteluun allaan tyylipuhdas 3-0 –voitto sarja-avauksesta. Närpes Kraft kaatui ajankohtaan nähden hyvän esityksen jälkeen. Mainiosta koko joukkueen puolustuspelistä kertoo se fakta, että närpiöläiset pääsivät maalipaikoille ainoastaan pariin otteeseen.

Kraft-ottelu toi varmasti lisää itseluottamusta pienellä epävarmuudella sarjaan lähteneeseen joukkueeseen. Viime ottelussa vasempana pakkina suorastaan lentänyt Verneri Salminen muistuttaa kuitenkin realiteetista.

- Ensimmäisestä ottelusta jäi hyvä maku, mutta täytyy muistaa että kaikkien on tehtävä se työ uudestaan. Siitä matsista voidaan ottaa mukaan noussut itseluottamus, mutta nöyryyttä ei saa unohtaa, Salminen paaluttaa ja napittaa samalla kuvainnollisesti klubitakkinsa ylimmänkin napin kiinni.

Erityisesti Härmän hyökkääjä Anssi Laineen kanssa Salminen adjutantteineen saa olla tarkkana. Laine on todistanut olevansa pätevä maalisieppo Kakkoseen ja aiheuttaa varmasti paljon töitä kotijoukkueelle.

”Iippa” saattaa tehdä paluun

Viime ottelusta reisivamman takia sivussa ollut Iiro Aalto on nähty joukkueen mukana harjoittelemassa. Vihreää valoa mies ei kuitenkaan lääkintäosastolta ole vielä saanut. Seuraavassa suora lainaus ”Iipan” omista tuntemuksistaan:

- Emmää tiä, kyl se kai vähä paremp on jo…

Jokainen voi tehdä omat johtopäätöksensä, mutta varmuuden asiaan saat tulemalla paikan päälle Äijänsuolle seuraamaan ottelua!
Pallo-Iirot - Hämeenlinnan Härmä, sunnuntaina 28.4. Äijänsuon stadionilla klo 18.30.

Iirojen tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Pallo-Iirot ry - logo

Pallo-Iirot - 2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2013

Ottelut kaudella 2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPäävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Päävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Scott Green joutuu perhesyiden vuoksi palaamaan välittömästi kotimaahansa Englantiin. Edustusjoukkueesta vastuun ottaa tästä päivästä alkaen joukkuetta kausilla 2016-2017 valmentanut seuran valmennuspäällikkö Kimmo Hörkkö.

Lue lisää
Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Seuran oma kasvatti pelasi Pallo-Iiroissa viimeksi kausilla 2012-14 yhteensä 66 ottelussa. Sen jälkeen Hautala pelasi muun muassa useamman kauden Ykköstä AC Oulussa ja viime kaudella Ruotsissa FC Gutessa.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin - Miika Pertola ja Aleksi Pihlainen jatkosopimuksiin

Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin - Miika Pertola ja Aleksi Pihlainen jatkosopimuksiin

Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin ja 31-vuotias keskikenttäpelaaja Miika Pertola sekä 27-vuotias puolustaja Aleksi Pihlainen laittoivat nimensä jatkosopimuspapereihin.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää