Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lukko sysäsi Jokerit kuilun partaalle

Olihan melkoinen näytös maanantai-iltana Kivikylän Areenalla, kun Lukko ja Jokerit ottivat neljännen kerran yhteen SM-liigan puolivälierien merkeissä. Voikohan tuon parempaa mainosta pudotuspelijääkiekkoilu saadaakaan, kuin mitä Raumalla tarjottiin. Loppusummerin soidessa taululla komeilivat Lukon 2-1-voittonumerot. Tämä voitto tarkoittaa sitä, että raumalaisjoukkue sysäsi runkosarjan voittajan kuilun partaalle.

Ensimmäiisessä erässä nähtiin yksi maali ja sen teki Jokerien Jani Rita.

- Meiltä hyvä ensimmäinen erä, mutta kaveri siihen loppuun sellaisen harmittavan pukukoppimaalin, sanaili Risto Dufva.

Toisessa erässä Lukko sitten iski kiekon kahdesti ohi Eero Kilpeläisen. Ensin seitsemän minuutin kohdalla Teemu Nurmi niputti Jokeri-pakit komeaan pakettiin ja tiukka veto sujahti tarkasti tolpan juureen. Lukon ylivoima oli päättynyt puolisen minuuttia ennen tuota Nurmen maalia. Kolmisen minuuttia edellisestä ja Nurmi otti aika turhan jäähyn, mutta tuon kakkosen Lukko kesti hienosti. Raumalaisjoukkue ehti olla täysilukuinen viisi sekuntia, kun kiekko oli toistamiseen Kilpeläisen selän takana Jerry Ahtola pääsi yhdellä yhtä vastaan, mutta Nurmi tuli siihen mukaan suoraan aitiosta. Ahtola ei kuitenkaan syöttänyt, vaan kiskaisi ranteella ohi Kilpeläisen.

- Toisessa erässä viimeistelyhalukkuutemme parani, Dufva jatkoi.

Kolmas erä olikin sitten melkoista asemasotaa, kun Jokerit vyöryttivät hyökkäyksiään kohti Lukko-maalia, mutta joukkue ja Vehanen kesti paineen hienosti.

- Päätöserä olikin sitten huonompaa, mutta ehdottoman tyytyväinen olen tänään voittoon ja joukkueen ilmeeseen, Dufva jatkoi edelleen.

Kumpikin valmentaja kehui itse peliä ja kertoi sen olleen sarjan tähän mennessä paras.

- Kova ilta oli, mutta sarja on kesken ja uskomme edelleen itseemme, Jokeri-luotsi Tomi Lämsä paalutti.

- Olen samaa mieltä kollegan kanssa, että tämä oli vain yksi peli pelien joukossa, Dufva säesti Lämsää.

Lukon Harri Tikkanen joutui jäämään kolmannessa erässä sivuun, kun törmäsi parinsa Milan Jurcinan kanssa yhteen.

- Se oli törmäys, mutta olisi hän valita vähän pienemmän miehen siihen tilanteeseen, Dufva lopetti.

Sen enempää Dufva ei sitten kertonutkaan Tikkasen tilanteesta tuttuun pudotuspelityyliin.

Maalit: 19.07 0-1 Jani Rita (Teemu Eronen, Riku Hahl), 26.59 1-1 Teemu Nurmi (Harri Tikkanen, Jerry Ahtola), 31.49 2-1 Ahtola (Petri Vehanen)vom.

Steven Jandric 1+1-vuotisella sopimuksella Lukkoon

Kanadalainen Steven Jandric saapuu vahvistamaan Lukon hyökkäystä 1+1-vuotisella sopimuksella. Jälkimmäinen sopimusvuosi sisältää seuran option.

Lue lisää
Samuli Piipponen vahvistamaan Lukon puolustusta loppukauden ajaksi

Puolustaja Samuli Piipponen siirtyy Lukkoon Jukureista loppukauden ajaksi. Vuonna 1993 syntynyt leftin pakki on kuluvalla kaudella tehnyt 32 ottelussa tehot 3+5. Rangaistusminuutteja on kertynyt samassa ajassa 40.

Lue lisää
Aleksi Saarela jatkaa loppukauden Lukossa

Rauman Lukon hyökkääjä Aleksi Saarela jatkaa Lukossa kauden 2020-21 loppuun. Aleksi Saarelalla oli entuudestaan koko kauden kattava sopimus Lukon kanssa, mutta sopimus sisälsi mahdollisuuden siirtyä myös NHL:ään.