Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Miksi aina negation kautta?

 

Miksi aina negation kautta?
UrheiluRauma

On tämä blogi elänyt viime ajat hieman tai no pahastikin hiljaiseloa, mutta josko nyt parantaisi tapojaan ja kirjoittelisi vähän useammin jotain.

Eilen loppiaisena Raumam Boja osoittivat jälleen kerran, että Raumalta löytyy todellista jääkiekkokulttuuria, kun ryhmä järjesti NHL:ään palaaville tanskalaisille komean jäähyväishetken chantteineen. Huomasi, että Bödker, Larsen ja Nielsen olivat hieman yllättyneitä, kun tulivat ulos raumalaisesta ravintolasta. Tuolla ulostulohetkellä nimittäin RB aloitti chantin We are red, we are white, we are danish dynamite.

Laulun jälkeen Juho Suoramaa esitteli ryhmän ja kiitti kavereita hienoista hetkistä. Toivoittipa myös miehet takaisin Raumalle, jos joskus NHL-työsulku taas toistuu. Tuon jälkeen kaverit saivat vielä Raumam Boikatten huivin. Tuota huivia ei olekaan saanut vielä kukaan muu pelaaja, paitsi joukkueen kapteeni Otto Honkaheimo. Mikkel, Philip ja Frans olivat varsin otettuja saamastaan huomiosta.

Lukko oli myös hereillä heti ja palkkasi jo yhden miehen korvaamaan menetyksiä. Tuo mies on jo entuudestaan tuttu raumalaiselle kiekkoyleisölle, sillä sini-keltaisen paidan pukee päälleen vaajaan viiden jälkeen päälleen tshekkitaituri Josef Straka. Strakan paluu myös herätti heti keskustelua eri keskustelupalstoilla. Pääosin sävy noilla keskusteluilla on ollut, että miksi moinen kehäraakki, mies on vasta 34-vuotias, piti palkata Lukkoon. Tuo "kehäraakki" tehtaili muuten viime kaudella KHL:ssä vain pinnan Jarkko Immosta vähemmän, eikä kukaan ole sanonut Immosta kehäraakiksi. Aika moni myös oli myös sitä mieltä, että tuo oli Lukolta paniikkiratkaisu.

Muutenkin minua suuresti ihmetyttää suuresti nuo dissaukset. Mikähän ihme siinä muuten on, että aina näissä tilanteissa keskustelut lähtevät käyntiin negation kautta, no huvinsa kullakin ja kaikki saavat puolestani sanoa mielipiteensä asiaan. Samaan tapaan ihmeteltiin, että miksi ihmeessä Lukko palkkaa joukkueeseen jotain tanskalaisia. Toivottavasti myös Straka lyö noille arvostelijoille luun kurkkuun.

Straka siis tuli jo ja uskonpa, ettei ne Lukon vahvistukset tuohon jää, siispä jäädään odottelemaan.


Takaisin edelliselle sivulle
Steven Jandric 1+1-vuotisella sopimuksella Lukkoon

Steven Jandric 1+1-vuotisella sopimuksella Lukkoon

Kanadalainen Steven Jandric saapuu vahvistamaan Lukon hyökkäystä 1+1-vuotisella sopimuksella. Jälkimmäinen sopimusvuosi sisältää seuran option.

Lue lisää
Samuli Piipponen vahvistamaan Lukon puolustusta loppukauden ajaksi

Samuli Piipponen vahvistamaan Lukon puolustusta loppukauden ajaksi

Puolustaja Samuli Piipponen siirtyy Lukkoon Jukureista loppukauden ajaksi. Vuonna 1993 syntynyt leftin pakki on kuluvalla kaudella tehnyt 32 ottelussa tehot 3+5. Rangaistusminuutteja on kertynyt samassa ajassa 40.

Lue lisää
Aleksi Saarela jatkaa loppukauden Lukossa

Aleksi Saarela jatkaa loppukauden Lukossa

Rauman Lukon hyökkääjä Aleksi Saarela jatkaa Lukossa kauden 2020-21 loppuun. Aleksi Saarelalla oli entuudestaan koko kauden kattava sopimus Lukon kanssa, mutta sopimus sisälsi mahdollisuuden siirtyä myös NHL:ään.

Lue lisää
Robert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Robert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Lupaava virolaiskiekkoilija Robert Arrak, 21, on tehnyt 1+2-vuotisen sopimuksen Lukon kanssa. Viime kaudella Alps Hockey Leaguessa itävaltalaista RB Hockey Juniorsia edustanut Arrak tulee lähtökohtaisesti vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta.

Lue lisää
Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

25-vuotias tsekkipuolustaja Lukas Klok saapui Raumalle viime kaudella KHL-seura Slovan Bratislavasta.

Lue lisää
Daniel Audette Lukon riveihin

Daniel Audette Lukon riveihin

Seuran keskikaista täydentyy huippuvahvistuksella kun 24-vuotias Daniel Audette siirtyy Raumalle vuoden sopimuksella.

Lue lisää