Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Uusi video, komea tifo ja Armia-show

 

Uusi video, komea tifo ja Armia-show
UrheiluRauma

Kiihkeästi odotettu kauden alku lässähti Raumalla pahasti, kun Ässät kävi korjaamassa pisteet. Lukko oli ottelussa tehoton ja harmaa, eikä oikeastaan edes päässyt maalipaikoille.

Olihan ottelussa jotain hienoakin, nimittäin Lukon uusi hehkutusvideo, johon oli nähty todella vaivaa. Videolla kuljetaan läpi kaikkien tärkeimpien paikkojen Raumalla ja siinä esiintyvät kaikki merkittävimmät raumalaiset kiekkopersoonat, kuten esimerkiksi entinen hallimies Teuvo Hallasalo, Lukon pitkäaikainen huoltaja Pekka Laaksonen ja  ikilukkofani Inga Helimo sekä luonnollisesti se ensimmäinen Ruotsin "tappaja" Matti "Mölli" Keinonen. Video kestää noin 13 minuuttia ja se on tiettävästi tarkoitus esittää ennen jokaista peliä.

Hienoa työtä Tarinatalo Traamalta.

Entäs sitten mitä muuta? No Rauman Boja olivat taas tempaisseet ja tehneet Petri Vehasen kotiinpaluun kunniaksi todella komean tifon. Tuo Vehas-tifo oli Maamme-laulun aikana koko D-katsomon päällä ja siinä oli kuvattuna luonnolisesti Vehanen itse sekä tärkeimpiä raumalaisia maamerkkejä. Raumam Boja osoittivat taas kerran, minkälaista kiekkokulttuuria he ovat kaupunkiin tuoneet. Pelin jälkeenkin Facebookissa todettiin mm. että enää ei tarvitse hakea kiekko- ja urheilukulttuuria Keski-Euroopasta, kun sitä löytyy vähän lähempää, ihan kotikaupungista.

Ja sitten oli Armia-show. Pelin ratkaisijan viitan ottikin sitten porilaisten kultapoju Joel Armia ollen mukana kaikissa Ässien maaleista. Ensin Armia teki toisessa erässä kaksi maalia ja sitten vielä kolmannessa syötti Mika Niemen tekemän päätösosuman.

Ennen tuota avausmaalia peli oli todella tasainen ja kuten Risto Dufva sanoi, että se oli sellainen kuuluisa maalin peli.

- Molemmat odottivat, että kumpi sen virheen tekee ensimmäisenä, oli Dufvan kommentti lehdistölle.

Dufva myös muistutti, että joukkueessa on tällä hetkellä aika paljon nuoria pelaajia uusissa ja isommissa rooleissa. Heidän kanssaan pitää olla kärsivällinen. Totta päävalmentaja tuossa puhui, kun mietitää, että nyt ainakin Juhani Jasu ja Charles Bertrand on tällä hyökkäyksen osalta ns. tulosyksikössä. Puolustuksessa nuori Jesse Virtanen sai ja tullee saamaan myös paljon luottamusta jatkopeleissä. Jesse Virtasesta tulee jopa jossain tapauksessa mieleen nuori Janne Niskala. Nisklan tullessa liigaan Ismo Lehkosen aikana, kaverille sattui vielä virheitä, mutta "Ika" luotti kaveriin ja missä "Nikke" onkaan nyt. Toivottavasti Dufva luottaa samanlaisesti Virtaseen, niin siinä saadaan kaverista se seuraava raumalainen huippupuolustaja.

Itse uskon vakaasti, että RD tekee tuosta Lukosta vielä voittajajoukkueen, jos ei nyt vielä ensi keväänä tule mitaleja kaulaan, niin sitten seuraavana viimeistään.


Takaisin edelliselle sivulle
Steven Jandric 1+1-vuotisella sopimuksella Lukkoon

Steven Jandric 1+1-vuotisella sopimuksella Lukkoon

Kanadalainen Steven Jandric saapuu vahvistamaan Lukon hyökkäystä 1+1-vuotisella sopimuksella. Jälkimmäinen sopimusvuosi sisältää seuran option.

Lue lisää
Samuli Piipponen vahvistamaan Lukon puolustusta loppukauden ajaksi

Samuli Piipponen vahvistamaan Lukon puolustusta loppukauden ajaksi

Puolustaja Samuli Piipponen siirtyy Lukkoon Jukureista loppukauden ajaksi. Vuonna 1993 syntynyt leftin pakki on kuluvalla kaudella tehnyt 32 ottelussa tehot 3+5. Rangaistusminuutteja on kertynyt samassa ajassa 40.

Lue lisää
Aleksi Saarela jatkaa loppukauden Lukossa

Aleksi Saarela jatkaa loppukauden Lukossa

Rauman Lukon hyökkääjä Aleksi Saarela jatkaa Lukossa kauden 2020-21 loppuun. Aleksi Saarelalla oli entuudestaan koko kauden kattava sopimus Lukon kanssa, mutta sopimus sisälsi mahdollisuuden siirtyä myös NHL:ään.

Lue lisää
Robert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Robert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Lupaava virolaiskiekkoilija Robert Arrak, 21, on tehnyt 1+2-vuotisen sopimuksen Lukon kanssa. Viime kaudella Alps Hockey Leaguessa itävaltalaista RB Hockey Juniorsia edustanut Arrak tulee lähtökohtaisesti vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta.

Lue lisää
Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

25-vuotias tsekkipuolustaja Lukas Klok saapui Raumalle viime kaudella KHL-seura Slovan Bratislavasta.

Lue lisää
Daniel Audette Lukon riveihin

Daniel Audette Lukon riveihin

Seuran keskikaista täydentyy huippuvahvistuksella kun 24-vuotias Daniel Audette siirtyy Raumalle vuoden sopimuksella.

Lue lisää