Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kraft saapuu sunnuntaina Iirojen vieraaksi

 

Kraft saapuu sunnuntaina Iirojen vieraaksi


Pallo-Iirot lähtee metsästämään kauden avausvoittoaan Kraftista sunnuntaina 26.8. kello 18.30. Laitapuolustaja Iiro Aallolle ottelu on huippuhetki arkielämän kiireiden keskelle.

Kun Pallo-Iirot hyökkää Äijänsuon stadionilla kohti Nortamonkadun päätyä, voi katsomossa ihastella elegantin laitapuolustajan Iiro Aallon määrätietoisen staattista liikettä. Puoleen kenttään vedetyssä rajassa on magiaa. Se muuttaa uransa ehtoota silmiin katsovan laitapuolustajan jälleen siksi nuoreksi ja energiseksi pojankoltiaiseksi, joka lähti maailmalle Syvärauman pihapeleistä.

- Odota, odota, huudot raikuvat, kun "Iippa" vaatii palloa vasemmalle laidalle.

- Eihän se mikään salaisuus ole, että tykkään hyökätäkin. Puolustajan arki on aika harmaata: vartiointia ja sellaista taistelua. Välillä pitää lähteä virkistäytymään sinne ylös, sanavalmis Aalto tuumaa.

Vastaiskusirkus ja tirehtööri Rac
 
Sunnuntaina, kun Närpes Kraft saapuu toista kertaa tällä kaudella Äijänsuolle, Aallon täytyy harkita nousunsa tavallistakin tarkemmin. Sarjan paras vastaisku joukkue tuo sirkuksensa Äijänsuolle. Tuon näytöksen tirehtöörinä häärii tällä kaudella toiminut 18 reppua 20 otteluun niitannut Kraft-kärki Mario Rac.

- Saa kyllä olla tarkkana hänen kanssaan. Rac on kanssa tätä kokenutta osastoa. Hanakka haastamaan pallon kanssa ja boksissa hakee aika kärkkäästi pilkkuja, Aalto kuvailee närpiöläisten kroaattikärkeä.

Ottelulla on suuri merkitys lohkon kakkossijan kohtalon kannalta ja taistelussa kärkisijoista Ilveksen takana. Iirot on tällä hetkellä Kakkosen länsilohkon neljäntenä 40 pisteessä kaksi pistettä kakkossijasta. Kraft on neljä pinnaa perässä viidentenä.

Terveellinen irtiotto arjesta

Pitkän kierroksen futisammattilaisena Kyprosta myöden tehnyt Aalto on nyt asettumassa Raumalle. Enää futis ei ole hänelle päätyö.

- Tässä on kaikennäköistä työtä, talonrakennusta ja lastenhoitoa. Välillä väsyttää, mutta se nyt on sitä arkea, Aalto kuittaa.

Sunnuntaina hän saa pienen irtioton arjen kiemuroista. Ehkä se Syvärauman pikkupoikakin telmii taas Äijänsuolla.

Pallo-Iirojen tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Pallo-Iirot ry - logo

Pallo-Iirot - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPallo-Iirojen naisten joukkueelle kolme uutta pelaajasopimusta

Pallo-Iirojen naisten joukkueelle kolme uutta pelaajasopimusta

Naisten ykkösessä pelaava joukkue on solminut kolme uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021.

Lue lisää
Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueelle kaksi pelaajasopimusta

Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueelle kaksi pelaajasopimusta

Keskikenttäpelaaja Leevi Haromo ja hyökkääjä Arttu Virtanen solmivat yksivuotiset sopimukset Pallo-Iirojen edustuksen kanssa. Miesten Kolmoseen valmistautuvalla joukkueella on nyt kasassa kaikkiaan 21 pelaajasopimusta.

Lue lisää
Hyökkääjä Mikko Jalkanen jatkaa Pallo-Iiroissa vuoden sopimuksella

Hyökkääjä Mikko Jalkanen jatkaa Pallo-Iiroissa vuoden sopimuksella

Viime syksynä miesten edustusjoukkueeseen liittynyt Jalkanen esiintyi vakuuttavasti loppukauden otteluissa. Valmennus kaavailee vikkelälle laiturille isoa roolia myös tulevalle kaudelle.

Lue lisää
Konkarihyökkääjä Jussi Aalto palaa vielä kerran Pallo-Iiroihin

Konkarihyökkääjä Jussi Aalto palaa vielä kerran Pallo-Iiroihin

Edustusjoukkue saa ensi kaudeksi aimo annoksen kokemusta, kun 37-vuotias hyökkääjä Jussi Aalto tekee paluun Pallo-Iiroihin. Nuori maalivahti Sakari Korri ja keskikenttäpelaaja Leevi Ahonen solmivat myös yksivuotiset sopimukset.

Lue lisää
Päävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Päävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Scott Green joutuu perhesyiden vuoksi palaamaan välittömästi kotimaahansa Englantiin. Edustusjoukkueesta vastuun ottaa tästä päivästä alkaen joukkuetta kausilla 2016-2017 valmentanut seuran valmennuspäällikkö Kimmo Hörkkö.

Lue lisää
Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Seuran oma kasvatti pelasi Pallo-Iiroissa viimeksi kausilla 2012-14 yhteensä 66 ottelussa. Sen jälkeen Hautala pelasi muun muassa useamman kauden Ykköstä AC Oulussa ja viime kaudella Ruotsissa FC Gutessa.

Lue lisää