Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kraft saapuu sunnuntaina Iirojen vieraaksi

 

Kraft saapuu sunnuntaina Iirojen vieraaksi


Pallo-Iirot lähtee metsästämään kauden avausvoittoaan Kraftista sunnuntaina 26.8. kello 18.30. Laitapuolustaja Iiro Aallolle ottelu on huippuhetki arkielämän kiireiden keskelle.

Kun Pallo-Iirot hyökkää Äijänsuon stadionilla kohti Nortamonkadun päätyä, voi katsomossa ihastella elegantin laitapuolustajan Iiro Aallon määrätietoisen staattista liikettä. Puoleen kenttään vedetyssä rajassa on magiaa. Se muuttaa uransa ehtoota silmiin katsovan laitapuolustajan jälleen siksi nuoreksi ja energiseksi pojankoltiaiseksi, joka lähti maailmalle Syvärauman pihapeleistä.

- Odota, odota, huudot raikuvat, kun "Iippa" vaatii palloa vasemmalle laidalle.

- Eihän se mikään salaisuus ole, että tykkään hyökätäkin. Puolustajan arki on aika harmaata: vartiointia ja sellaista taistelua. Välillä pitää lähteä virkistäytymään sinne ylös, sanavalmis Aalto tuumaa.

Vastaiskusirkus ja tirehtööri Rac
 
Sunnuntaina, kun Närpes Kraft saapuu toista kertaa tällä kaudella Äijänsuolle, Aallon täytyy harkita nousunsa tavallistakin tarkemmin. Sarjan paras vastaisku joukkue tuo sirkuksensa Äijänsuolle. Tuon näytöksen tirehtöörinä häärii tällä kaudella toiminut 18 reppua 20 otteluun niitannut Kraft-kärki Mario Rac.

- Saa kyllä olla tarkkana hänen kanssaan. Rac on kanssa tätä kokenutta osastoa. Hanakka haastamaan pallon kanssa ja boksissa hakee aika kärkkäästi pilkkuja, Aalto kuvailee närpiöläisten kroaattikärkeä.

Ottelulla on suuri merkitys lohkon kakkossijan kohtalon kannalta ja taistelussa kärkisijoista Ilveksen takana. Iirot on tällä hetkellä Kakkosen länsilohkon neljäntenä 40 pisteessä kaksi pistettä kakkossijasta. Kraft on neljä pinnaa perässä viidentenä.

Terveellinen irtiotto arjesta

Pitkän kierroksen futisammattilaisena Kyprosta myöden tehnyt Aalto on nyt asettumassa Raumalle. Enää futis ei ole hänelle päätyö.

- Tässä on kaikennäköistä työtä, talonrakennusta ja lastenhoitoa. Välillä väsyttää, mutta se nyt on sitä arkea, Aalto kuittaa.

Sunnuntaina hän saa pienen irtioton arjen kiemuroista. Ehkä se Syvärauman pikkupoikakin telmii taas Äijänsuolla.

Pallo-Iirojen tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Pallo-Iirot ry - logo

Pallo-Iirot - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPäävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Päävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Scott Green joutuu perhesyiden vuoksi palaamaan välittömästi kotimaahansa Englantiin. Edustusjoukkueesta vastuun ottaa tästä päivästä alkaen joukkuetta kausilla 2016-2017 valmentanut seuran valmennuspäällikkö Kimmo Hörkkö.

Lue lisää
Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Seuran oma kasvatti pelasi Pallo-Iiroissa viimeksi kausilla 2012-14 yhteensä 66 ottelussa. Sen jälkeen Hautala pelasi muun muassa useamman kauden Ykköstä AC Oulussa ja viime kaudella Ruotsissa FC Gutessa.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin - Miika Pertola ja Aleksi Pihlainen jatkosopimuksiin

Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin - Miika Pertola ja Aleksi Pihlainen jatkosopimuksiin

Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin ja 31-vuotias keskikenttäpelaaja Miika Pertola sekä 27-vuotias puolustaja Aleksi Pihlainen laittoivat nimensä jatkosopimuspapereihin.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää