Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TPV Äijänsuolle sunnuntaina

 

TPV Äijänsuolle sunnuntaina


Iirojen jääkiekkofanaatikko Peetu Peltonen tietää, että sota-alueelta saa mustelmia. Niitä voi seuraavaksi hakea sunnuntaina 12.8. kello 18.30 Äijänsuolla.

Peetu Peltosen ajatukset ovat päässeet Pallo-Iirojen pukukopin seinällä asti, kun Veijo Wahlsten keräsi pelaajien ajatuksista huoneentaulun kaudella 2009. Peltonen peräänkuulutti talvella Seinäjoen leirillä joukkueeltaan rohkeutta ajaa sota-alueelle hankkimaan mustelmia.

Pallo-Iirojen keskikentällä viihtyvän nöyrän ratsun mieli ei ole reilussa kolmessa vuodessa muuttunut.

- Sieltä häkkärin edestä niitä kuramaaleja runnotaan. Tekee kipeää, mutta voi tuoda pisteitä pussiin, Peltonen huomauttaa.

Selkä ei saa suoristua

Pallo-Iirojen kausi on nyt kääntynyt viimeiselle kolmannekselle. Sarjan peräpään joukkueista vakuuttavalla tahdilla otetut voitot ovat pitäneet joukkueen vielä taistelussa lohkon kakkossijasta. Viimeksi Iirot kaatoi Jämsämkosken Ilveksen vieraskentällä selvästi 0-3 (0-3) Juho Hyysalon yhdellä ja J-P Savolaisen kahdella osumalla.

Peltonen haluaa kokea viimeisellä rundilla pelkästään voittoja.

- Tuossa viereisessä laitoksessa oppi viime kaudella kannattajien lauluista, että täytyy vetää päätyyn asti. Selkä ei saa suoristua, vaikka kauden kolmas erä on alkamassa, jäähallilla tiivisti viihtyvä Peltonen niputtaa hockeytalkilla.
 
Nyt saa naattia

Iirojen vieraaksi saapuu sunnuntaina TPV, joka on Iirojen kanssa samankaltaisessa tilanteessa. Tamperelaisten sarjapaikka on lähestulkoon varmistunut, joten motivaatiota on haettava sarjasijoituksen hienoisesta rukkaamisesta.

Vaikka jääkiekkokausi kolkuttelee jo ovella, Peltonen vakuuttaa keskittymisen olevan täydellisesti vihreän veran puolella.

- Mustaa laattaa ehtii heittää sitten talvella lumihankiin. Nyt täytyy naattia futiksesta, kun kautta on vielä jäljellä, Peltonen niputtaa.

Iirojen tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Pallo-Iirot ry - logo

Pallo-Iirot - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPäävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Päävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Scott Green joutuu perhesyiden vuoksi palaamaan välittömästi kotimaahansa Englantiin. Edustusjoukkueesta vastuun ottaa tästä päivästä alkaen joukkuetta kausilla 2016-2017 valmentanut seuran valmennuspäällikkö Kimmo Hörkkö.

Lue lisää
Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Seuran oma kasvatti pelasi Pallo-Iiroissa viimeksi kausilla 2012-14 yhteensä 66 ottelussa. Sen jälkeen Hautala pelasi muun muassa useamman kauden Ykköstä AC Oulussa ja viime kaudella Ruotsissa FC Gutessa.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin - Miika Pertola ja Aleksi Pihlainen jatkosopimuksiin

Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin - Miika Pertola ja Aleksi Pihlainen jatkosopimuksiin

Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin ja 31-vuotias keskikenttäpelaaja Miika Pertola sekä 27-vuotias puolustaja Aleksi Pihlainen laittoivat nimensä jatkosopimuspapereihin.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää