Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lukko pitkästä aikaa tupsukorvien vieraaksi

 

Lukko pitkästä aikaa tupsukorvien vieraaksi


Tammikuun tasauksen jälkeen on aika palata normaalin otteluohjelman pariin. Kauden alussa kolme matsia lähes peräkkäin pelanneet Lukko ja Ilves kohtaavat tällä kertaa Tampereella. Molemmat joukkueet ovat kauden aikana vaihtaneet valmentajaansa, mutta tavoittelevat silti eri sijoituksia kevään aikana. Ilves tappelee karsintapeikkoa vastaan kun Lukko taas haluaa pitää paikkansa kymmenen joukossa ja samalla taistella mahdollisuudesta kuuden joukkoon.

Joukkueiden tasaus meni molemmin puolin saman kaavan mukaan. Voitto ja häviö tarkoitti ainakin Lukon osalta sitä, että edellä oleva TPS ei karannut. Toisaalta voittoja pitäisi saada tasaisemmin, jotta tavoite kuuden joukossa täyttyisi. Lauantaina voitto TPS:stä oli selkeä ja toisen erän heikkoa alkua lukuunottamatta myös perjantain ottelu oli voitettavissa.

Lukon pelaajarotaatio pyörii pyörimistään ja tällä viikolla karuselliin saapuu Aki Kangasmäki Vaasasta. Tuhoisaa jälkeä Mestiksessä tykitellyt hyökkääjä on ansainnut näytönpaikkansa ja nuorukaisella onkin oiva tilaisuus näyttää taitonsa myös liigan puolella. Ruuti on ollut kuivaa sarjatasoa alempana, mutta hyvä vire voi yltää myös ylemmäksikin.

Kaksi maalia TPS:n verkkoon viikonloppuna iskenyt Charles Bertrand oli iskussa myös joukkueiden viime kohtaamisessa, jolloin ranskalainen iski toisen Lukon maaleista. Viime aikoina iskussa ollut Kris Beech teki kettupaitojen toisen, joten viime kohtaamisen parhaimmisto on hyvässä iskussa nytkin.

Lukko voitti kaksi ensimmäistä kohtaamista Raumalla ja Ilves kolmannen Tampereella, joten saa nähdä jatkuuko kotivoittojen teema. Ilveksellä viimeksi pelasi maalissa Nuorten MM-kisoissa loistanut Sami Aittokallio, mutta joukkueen ykkösmaalivahti Vesa Toskala on palannut tolppien väliin hiljattain. Viidestä ottelusta ainoat voitot on kuitenkin torjunut Lukossakin piipahtanut Miika Wiikman, joten päävalmentaja Seppo Hiitelällä on mietinnän paikka maalivahtia valitessaan.

Lukon kokoonpano varmistuu vasta ottelun alla, sillä pienten vaivojen takia sivussa ovat olleet muun muassa Björn Melin ja Jussi Pesonen. Ilves ilmoitti maanantaina purkaneensa hyökkääjä Mark Leen sopimuksen, joten siltä osin kotijoukkueen kokoonpano elää.

Lukon tiedotteesta / UrheiluRauma

 


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


KrisBeech

Kris Beech

5.2.1981 Salmon Arm, BC, CAN
Tiedot

CharlesBertrand

Charles Bertrand

5.2.1991 Saint Maurice, FRA
Tiedot

AkiKangasmäki

Aki Kangasmäki

24.5.1989 Rauma
Tiedot

BjörnMelin

Björn Melin

4.7.1981 Jönköping, SWE
Tiedot

JussiPesonen

Jussi Pesonen

23.5.1979 Jyväskylä
Tiedot


Steven Jandric 1+1-vuotisella sopimuksella Lukkoon

Steven Jandric 1+1-vuotisella sopimuksella Lukkoon

Kanadalainen Steven Jandric saapuu vahvistamaan Lukon hyökkäystä 1+1-vuotisella sopimuksella. Jälkimmäinen sopimusvuosi sisältää seuran option.

Lue lisää
Samuli Piipponen vahvistamaan Lukon puolustusta loppukauden ajaksi

Samuli Piipponen vahvistamaan Lukon puolustusta loppukauden ajaksi

Puolustaja Samuli Piipponen siirtyy Lukkoon Jukureista loppukauden ajaksi. Vuonna 1993 syntynyt leftin pakki on kuluvalla kaudella tehnyt 32 ottelussa tehot 3+5. Rangaistusminuutteja on kertynyt samassa ajassa 40.

Lue lisää
Aleksi Saarela jatkaa loppukauden Lukossa

Aleksi Saarela jatkaa loppukauden Lukossa

Rauman Lukon hyökkääjä Aleksi Saarela jatkaa Lukossa kauden 2020-21 loppuun. Aleksi Saarelalla oli entuudestaan koko kauden kattava sopimus Lukon kanssa, mutta sopimus sisälsi mahdollisuuden siirtyä myös NHL:ään.

Lue lisää
Robert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Robert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Lupaava virolaiskiekkoilija Robert Arrak, 21, on tehnyt 1+2-vuotisen sopimuksen Lukon kanssa. Viime kaudella Alps Hockey Leaguessa itävaltalaista RB Hockey Juniorsia edustanut Arrak tulee lähtökohtaisesti vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta.

Lue lisää
Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

25-vuotias tsekkipuolustaja Lukas Klok saapui Raumalle viime kaudella KHL-seura Slovan Bratislavasta.

Lue lisää
Daniel Audette Lukon riveihin

Daniel Audette Lukon riveihin

Seuran keskikaista täydentyy huippuvahvistuksella kun 24-vuotias Daniel Audette siirtyy Raumalle vuoden sopimuksella.

Lue lisää