Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

SalBalla kaksi kovaa kotipeliä ennen Joulua

 

SalBalla kaksi kovaa kotipeliä ennen Joulua


Keskiviikkona 14.12.2011: SalBa – Steelers(Hämeenlinna)

Keskiviikkona Kauppikselle saapuu Hämeenlinnan Steelers (ex-Trackers), jonka SalBa voitti avauskierroksella 3-6. Tuon ottelun hahmoksi nousi maalivahti Petri Elo joka pelasi huippuottelun. Notkea Ilkka Hurmerinta muistelee peliä seuraavasti:” Tuohon matsiin saatiin hyvä taisteluhenki, olihan kyseessä ensimmäinen pelimme Divarissa. Siltä reissulta käteen jäi 3-6 voitto ja makeat sarjapisteet.” Hurmerinta odottaa tulevasta ottelusta todella tasaista vääntöä. ”60 minuuttia kun jaksetaan tehdä sovittuja asioita, taistelua unohtamatta, on voitto todella lähellä” Hurmerinta uskoo.

Steelers on pelannut sarjan ensimmäisen puolikaan hieman alle odotusten. Tasaisia pelejä koko kauden pelannut joukkue on päästänyt ainoastaan 51 maalia 12 ottelussaan, hyvä puolustaminen on kuitenkin syönyt joukkueen hyökkäystehoa ja maaleja joukkue onkin tehnyt vain 57. Joukkueen sisäisen pistepörssin kärjessä Iiro Nurminen on 12 ottelussa iskenyt tehot 9+12. Maalivahdeista Juha Jokinen on kantanut päävastuun kovalla torjuntaprosentilla 87,68.

Sunnuntaina 18.12.2011: SalBa – OLS(Oulu)

Sunnuntaina vieraita saapuu Oulusta. OLS murjoi SalBan avauskierroksella 10-2, joten SalBalla on revanssinpaikka. Sarjaa johtava OLS on hävinnyt tällä kaudella vain kahdesti, joten kyseessä on todella kova joukkue. Viime vuonna Salibandyliigaan karsinut OLS karvaa aktiivisesti ja liikuttaa palloa todella nopeasti. Karismaa tihkuva Christian Rönndahl muisteleekin Oulun reissua kauhulla: ”OLS tuli oikealta ja vasemmalta ohi heti alkuminuuteista lähtien, ei ollut siinä pelissä jakoakaan.” Joukkueen sisäisen pistepörssin kärjessä ovat Anssi Soini (19+7) ja Erkki Latvalehto(13+11). Taustatukeakin tulee mukavasti, sillä yhdeksän pelaajaa on vähintään piste per peli tahdissa. Huippujoukkue kaatuu ainoastaan SalBan kauden parhaalla esityksellä. Rönndahlin mainostaakin ottelua seuraavasti: ”Luvassa actionia melkein Hollywood tyyliin!”

SalBan kuulumiset:
Indians – SalBa 4-6

SalBan kolmen ottelun tappiputki katkesi komeasti Indiansin vieraana, joten lähtökohdat tuleviin Steelers ja OLS -otteluihin helpottuivat kummasti. Indiansia vastaan päävastuun maalinteosta kantoi SalBan kaksi ensimmäistä kenttää, mutta myös SalBan ”porilaisketju*”, Helin - Rimpelä - Kallio, oli hyökkäyspäässä erittäin vaarallinen. Letkeä Kari Rimpelä kommentoikin ketjun peliään seuraavasti: ”Ensimmäinen erä meni muun joukkueen tavoin pelin sisään pääsemiseen. Toisessa ja kolmannessa erässä saatiin ketjukavereitten kanssa luotua kyllä tarpeeksi maalintekopaikkoja, mutta tällä kertaa ei niiden valossa pystytty joukkuetta auttamaan.” Rimpelän mukaan tärkeintä oli kuitenkin joukkueenpistepussin lihominen.

Omatoiminen jakso

Viime viikolla SalBalla oli omatoiminen jakso johon kuului lenkkeilyä sekä kevyttä punttia. Markus ”Windy” Viitaselta omatoiminen jakso ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan. Lähdepellolla, jälleen kerran, lenkkeillyt ”Windy” oli loukannut jalkaansa. ”Windyn” mukaan: ”12,6km kohdalla astuin kuoppaa ja nilkka muljahti.” Niko ”Tohtori” Kaerlan mukaan: ”Mistään vakavammasta ei kuitenkaan ole kyse, ja ”Windyn” pitäisi olla pelikunnossa tulevissa koitoksissa

Lääkitys kohdalleen

OLS on näistä kahdesta etukäteen ajateltuna kovempi vastus, mutta ei Steelerskään kenelläkään helppo vastus ole. Kovasta vastuksesta huolimatta Niko ”Tohtori” Kaerla uskoo, että SalBa tulee pelaamaan voitosta kummassakin ottelussa. Tarkasti kummatkin vastustajat diagnosoinut Kaerla tarjoaa lääkkeeksi seuraavaa: ”Puolustaessa keskusta tukkoon ja hyökätessä paikoista maalit.”

Suurennuslasin alla:

Jani ”Jankke” Mikanmaa

- ”Jankke” pystyy päättämään hyökkäyksiä maaliin oikeilla ratkaisuilla, vetää jos on paikka ja syöttää jos kaverilla on parempi paikka. Monipuolinen pelaaja joka puolustaa myös hyvin. ”Jankke” keskittyi pari vuotta sitten Quatemalassa luumujen keräilyyn ja onkin jatkanut harrastustaan myös Suomen talvessa.

Ilkka ”Hurkki” Hurmerinta

- Kevyesti kentällä liikkuva ”Hurkki” on vaikea ohitettava, lukee peliä hyvin ja pystyy liikkeellään paikkaamaan muidenkin virheitä. Yhden salaliittoteorian mukaan Janne Holmen olisi sairastunut ennen 2002 EM-kisojen maratonia ja ”Hurkki” olisi tuurannut treenikaveriaan. ”Hurkki” kommentoi väitettä seuraavasti: ”En kommentoi.”

SalBan tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman SalBa ry - logo

SalBa - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutRauman SalBan miesten edustusjoukkueelle uusia sopimuksia ja muutama lähtijä

Rauman SalBan miesten edustusjoukkueelle uusia sopimuksia ja muutama lähtijä

Janne Hyvönen siirtyy SalBasta ulkomaille.

Lue lisää
Juha Teikari palaa SalBan edustuksen valmennukseen

Juha Teikari palaa SalBan edustuksen valmennukseen

Rauman SalBan miesten edustusjoukkue on löytänyt uuden, joskin tutun valmentajan. Koiralauman valmennukseen liittyy Juha Teikari, joka valmensi SalBan edustusmiehistöä viimeksi kaudella 2011-12.

Lue lisää
Rauman SalBan ja Petri Seppisen tiet eroavat

Rauman SalBan ja Petri Seppisen tiet eroavat

Rauman SalBa on päätynyt purkamaan miesten edustusjoukkueen päävalmentaja Petri Seppisen sopimuksen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Petri Seppinen on SalBan uusi päävalmentaja

Petri Seppinen on SalBan uusi päävalmentaja

Rauman SalBan uudeksi päävalmentajaksi on nimitetty 1+2 vuotisella sopimuksella Petri Seppinen.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää