Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

SalBan vieraskiertueen viimeisenä etappina Espoo

 

SalBan vieraskiertueen viimeisenä etappina Espoo


3.12.2011 SalBa – Indians(Espoo)

Indians on pelannut tällä kaudella vasta yhdeksän ottelua joista se on kerännyt 13 pistettä. Sarjataulukosta joukkue löytyy hyvistä asetelmista sijalta viisi. Joukkueella on todella kova ykköskenttä joka ainakin tehotilaston perusteella puolustaa ja hyökkää todella hyvin. Tehojen muodossa parhaiten joukkueessa ovat onnistuneet Mikael Sievänen joka on 9 ottelussa tehnyt tehot 4+9, sekä Robert Olenius joka on 8 ottelussa iskenyt tehot 10+2.

Aina yhtä muodikas Christian Rönndahl luonnehtii Indiansia seuraavanlaisesti: ”Kauden alla tehdyissä veikkauksissa lehdistö nosti tämän nipun jopa nousija suosikiksi ja ei suotta.

Nihkeän kauden alun jälkeen peli on ollut uomissaan ja pisteitä on tullut vakuuttavasti.
SalBa lähtee tulevaan peliin nöyrästi, muttei nöyristelemään.”

Jälkipelit: Blue Fox –SalBa

Viime lauantainen Uusikaarlepyyn-reissu ei SalBan pistepussia lihottanut, vaikka hyvän pelin joukkue pelasikin. Ensimmäinen erä tosin meni SalBalta pelkästään puolustaessa, ja tauolla valmennus peräänkuuluttikin pelirohkeutta. Toinen ja kolmas erä olivatkin SalBalta pallollisesti huomattavasti parempia, mutta Blue Fox osoitti, että joukkue osaa myös puolustaa järkevästi.
SalBan vauhtilaituri Petteri Salosen mukaan: ”Vastustaja puolusti yllättävänkin hyvin, ja silloin kun maalipaikka saatiin luotua, olisi pieni terävyys ja huolellisuus olleet paikallaan. Lisäksi peliin tarvitaan lisää sitä kuuluisaa "tappamisen meininkiä". Uskon kuitenkin, että samanlaisella pelillä meillä on lauantain jälkeen kaksi pistettä enemmän.”

Lahti toivoo lisää pelirohkeutta

Vaikka SalBan pelaaminen on viime peleissä mennytkin pallollisempaan suuntaan pitää sen tulevissa otteluissa alkaa näkyä myös voittoina. Hyviä maalintekopaikkoja ei varsinkaan vieraspeleissä helpolla tule ja ne harvat pitäisi käyttää paremmin hyödyksi. Pistenikkari Tomi Lahden mielestä: ”Joukkueen peli on todellakin mennyt pallollisempaan suuntaan, mutta jokainen ehkä pelkää tehdä tarvittavia pallollisia ratkaisuja jotta pystyisimme voittamaan pelejä kontrolloimalla palloa.” Lahti uskoo, että hyviä maalintekopaikkoja saadaan luotua enemmän jos peliä rakennetaan rohkeammin, turhia riskejä tietenkin ottamatta.

Viikon kuulumiset yms

Ketterän Ilkka Hurmerinnan mukaan: ”Viikon harjoituksissa tunnelma on ollut rento, vaikka alla onkin muutama karvas tappio.” Tulevaa koitosta Hurmerinta kommentoi seuraavasti: ”On selvää, ettei Espoosta haeta pisteitä kuin ehjällä ja taistelevalla esityksellä. Jokaisen pelaajan pitää antaa täydet sata tähänkin matsiin ja pelin jälkeen katsotaan mitä Raumalle on tuomisina.
Valmentaja Teikarin mukaan: ”Alkuviikon treeneissä meininki on ollutkin kiitettävällä tasolla ja siksi uskonkin, että tappioputki katkeaa lauantaina Espoossa.”  Valmennus asetti viikon teemaksi erikoistilanteet sekä viisikon pallollisen pelaamisen hyökkäyspäässä. Alkuviikon harjoituksiin valmennus olikin tyytyväinen. ”Perjantaina hiotaan vielä ylivoima uuteen uskoon, jonka jälkeen ollaankin valmiita inkkarit vs. länkkärit -taisteluun.” Teikari fiilistelee ja painaa stetsonin päähänsä.

Suurennuslasin alla Porin karhuja:
Kari ”Rimppu” Rimpelä
-”Rimppu” on todella monipuolinen pelaaja jonka pelaamisesta on todella vaikeaa löytää heikkouksia, puolustaa tunnollisesti ja hyökkää vaarallisesti. Ajoi partansa muutama viikko sitten ja sai heti kutsun U18-maajoukkueeseen, joutui tosin jättämään reissun väliin koska oli ”hiukan” yli-ikäinen.

Joni” Rokka” Rokosa
 -”Rokka” löytää itsensä pienimmistäkin väleistä ja yleensä vielä pallon kanssa, pistesarake voisi näyttää paremmalta jos pelikaverit laittaisivat pallon paremmalla prosentilla paikoista sisään.
Todellinen kynämies niin kentällä kuin kotonakin jossa kirjoittelee mm. runoja ja satuja Facebookiin.

Teemu ”Hellu” Helin
-”Hellu” on todella vaikeasti kiinni pidettävä maaliahne hyökkääjä. Suurimmat vahvuudet löytyvät nimenomaan maalinteossa sekä fyysisessä pelaamisessa.  ”Kaltoin käy” jos joutuu ”Hellun” kanssa samoille raiteille. Vapaa-ajalla miehen löytää yleensä Olli Lindholmin keikalta ilman paitaa.

SalBan tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman SalBa ry - logo

SalBa - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutRauman SalBan miesten edustusjoukkueelle uusia sopimuksia ja muutama lähtijä

Rauman SalBan miesten edustusjoukkueelle uusia sopimuksia ja muutama lähtijä

Janne Hyvönen siirtyy SalBasta ulkomaille.

Lue lisää
Juha Teikari palaa SalBan edustuksen valmennukseen

Juha Teikari palaa SalBan edustuksen valmennukseen

Rauman SalBan miesten edustusjoukkue on löytänyt uuden, joskin tutun valmentajan. Koiralauman valmennukseen liittyy Juha Teikari, joka valmensi SalBan edustusmiehistöä viimeksi kaudella 2011-12.

Lue lisää
Rauman SalBan ja Petri Seppisen tiet eroavat

Rauman SalBan ja Petri Seppisen tiet eroavat

Rauman SalBa on päätynyt purkamaan miesten edustusjoukkueen päävalmentaja Petri Seppisen sopimuksen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Petri Seppinen on SalBan uusi päävalmentaja

Petri Seppinen on SalBan uusi päävalmentaja

Rauman SalBan uudeksi päävalmentajaksi on nimitetty 1+2 vuotisella sopimuksella Petri Seppinen.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää