Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

SalBa oli tehoton ja hävisi

 

SalBa oli tehoton ja hävisi


Sunnuntaisen SalBan ja porvoolaisen PSS:n välisen salibandyn voisi tiivistää sanaan tehotonta. Raumalaisjoukkueella oli varsinkin ensimmäisessä erässä paikkoja iskeä neljä tai viisi maali, mutta vain kerran verkko heilui PSS:n maalivahti Olli Sarannon selän takana. Tuo maali syntyi, kun Tomi Lahti heitti pallon kulmasta maalille ja sieltä se meni maaliin vieraiden omasta miehestä. Tuon maalin jälkeen raumalaisilla oli useampia paikkoja lisätä johtoa, kun vuorollaan epäonnistuivat lähes avopaikoissa Markus Viitanen, Tommi Perälä ja Kari Rimpelä. Kun toinen painostaa, eikä onnistu maalinteossa, niin kaveri kuittaa. Niin kävi nytkin, kun viitisen minuuttia ennen erän loppua porvoolaisten Matti Turunen tasoitti pelin.

Toisessa erässä nähtiin vain yksi maali ja sen viimeisteli PSS:n Timo Iivonen. Tuota maalia edelsi ainakin yleisön mielestä porvoolaisten maalivahdin virhe, kun Saranto oli pallo kädessä alueen ulkopuolella. Tuomaristo ei kuitenkaan tuota havainnut. PSS kulutti erässä jäähypenkkiä viiden kaksi minuuttisen verran, mutta SalBa ei onnistunut maalinteossa.

- Meidän ylivoimapelimme oli tänään luokatonta ainakin aluksi, totesi kolmannessa erässä kolme maalia iskenyt Tomi Pihkoluoma.
- Tuolla ylivoima määrällä meidän olisi pitänyt pystyä ratkaisemaan peli, mutta ei kun ei. Kaveri oli scoutannut kuviomme aika hyvin ja vaikka yritimme käyttää neljää eri yv-variaatiota, niin sekään ei auttanut, kertaili päävalmentaja Juha Teikari.

Kolmannessa erässä SalBa sitten pystyi tasoittamaan pelin kahdeksannella ylivoimallaan. Maalin iski Tomi Pihkoluoma kaimanssa Lahden toimiessa syöttäjänä. Mutta sitten erän puolivälin molemmin puolin PSS iski kolme maalia noin viiteen minuuttiin ja pelin luultiin olevan selvä. SalBa tuli vielä erän lopulla maalin päähän Pihkoluoman kahdella maalilla ja tuon jälkeenkin koirapaidat hakivat vimmatusti tasoitusta ilman maalivahti. Ottelu kuitenkin ratkesi lopullisesti, kun PSS:n Jori Nyrhivaara viimeisteli kolmannen maalinsa tyhjään SalBa-maaliin.

- Päivä alkoi hyvin sänkyyn tuodulla aamiaisella, mutta ilta olisi voinut päättyä hieman paremmin. Tämän iltainen vastustaja oli mielestäni taitotasoltaan heikoin kohtaamamme, mutta he pelasivat erittäin järkevästi, sanaili Teikari.
Myös Pihkoluoma totesi vastustajan pelanneen järkevästi.
- Joukkue pelasi hienon vieraspelin. Ei eilinen peli missään tuntunut enää alkulämmön jälkeen.

SalBan tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman SalBa ry - logo

SalBa - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutRauman SalBan miesten edustusjoukkueelle uusia sopimuksia ja muutama lähtijä

Rauman SalBan miesten edustusjoukkueelle uusia sopimuksia ja muutama lähtijä

Janne Hyvönen siirtyy SalBasta ulkomaille.

Lue lisää
Juha Teikari palaa SalBan edustuksen valmennukseen

Juha Teikari palaa SalBan edustuksen valmennukseen

Rauman SalBan miesten edustusjoukkue on löytänyt uuden, joskin tutun valmentajan. Koiralauman valmennukseen liittyy Juha Teikari, joka valmensi SalBan edustusmiehistöä viimeksi kaudella 2011-12.

Lue lisää
Rauman SalBan ja Petri Seppisen tiet eroavat

Rauman SalBan ja Petri Seppisen tiet eroavat

Rauman SalBa on päätynyt purkamaan miesten edustusjoukkueen päävalmentaja Petri Seppisen sopimuksen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Petri Seppinen on SalBan uusi päävalmentaja

Petri Seppinen on SalBan uusi päävalmentaja

Rauman SalBan uudeksi päävalmentajaksi on nimitetty 1+2 vuotisella sopimuksella Petri Seppinen.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää