Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tiukan väännön jälkeen pisteet SalBalle

 

Tiukan väännön jälkeen pisteet SalBalle


Kauppiksella nähtiin tiukka ja ajoittain melko kuumaksikin käynyt salibandyn divariottelu SalBan ja kajaanilaisen Papasin välillä. Peli alkoi todella vauhdikkaasti, sillä vain vajaan viiden minuutin jälkeen kotijoukkue johti jo 3-1. Tuon jälkeen maaleja tehtiin erässä vuorotahtiin niin, että tauolle lähdettiin SalBan 5-3-johdossa. Nuo numerot todellakin mairittelevat kainuulaisia, sillä ajoittain he olivat täydellisesti isäntien vietävissä. SalBan huolimattomuus piti piti eron pienenä.
- Heti ottelun alku oli meille vaikea, vaikkakin pallo toki pomppi meille ajoittain, mutta kaveri pelasi sellaista salibandya, kuin me normaalisti ja me sitten menimme siihen mukaan. Kaiken lisäksi lähdimme ylihyökkäämään ja annoimme käsittämättömiä syöttöjä keskialueella, joista kaveri kuittasi maalit, sanaili päävalmentaja Juha Teikari.
Heti toisen erän alkuun SalBa iski kuudennen maalin, mikä samalla oli Tomi Lahden kolmas ottelussa. Tuon osuman jälkeen koirapaitojen peli sekosi totaalisesti ja kajaanilaisryhmä pääsi kaventamaan pelin maalin verran. Tuon maalin jälkeen vierailla oli vielä lisääkin maalipaikkoja, mutta erässä 13 kertaa torjunut Joni Kallioniemi oli jatkossa ohittamaton.
- Taisimme mennä paniikkiin, kun kaveri pääsi tekemään neljännen maalin, mietiskeli Tomi Lahti.
Kolmannen erän alkupuolisko olikin sitten melko täydellisesti vieraiden, sillä ensin Heikki Käsmä toi vieraat maalin päähän . Tuosta Käsmän maalista ehti kulua kuutisen minuuttia, kun juuri jäähyltä tullut Mika Kemppainen tasoitti pelin. Papas ei tosin saanut nauttia tasatilanteesta kauaa, sillä vain noin puolentoista minuutin jälkeen Antti Keskitalo iski raumalaiset uudelleen johtoon. Tuota maalia seurasi melkoinen juttutuokio, sillä katsomoon kuului selvä vihellys jo ennen maalia.
- Kaveri rikkoi maalin takana, mitä sitten lähdettiin viheltämään. Pallo kuitenkin siunaantui Antille (Keskitalo), joka sitten laittoi sen verkkoon ja tuomari sitten hyväksyi sen. Taitaa salibandyn säännöissä olla sellainen pykälä, että tuollaisessa tilanteessa katsotaan hyötynäkökohtaa, mietti Teikari.
SalBa siirtyi kahden maalin johtoon kuutisen minuuttia ennen loppua, kun Niko Kaerla tykitti ylivoimalla Joni Rokosan poikittaissyötön jälkeen vastustamattomasti ohi kajaanilaismaalivahti Aku Mähösen. Papas tuli vielä ajassa 55.51 maalin päähän Niko Kuuselan osumalla, mutta tuon jälkeen ottelussa ei maaleja enää nähty ja kaksi pistettä jäi Raumalle. SalBa jatkaa pelejään kotisalissa jo heti huomenna, kun sarjan tyvipään PSS Porvoosta saapuu mittaamaan raumalaisten asenteen.
- Nyt kunnon loppulämpö ja sitten valmistautumaan huomiseen, totesi Tomi Lahti lähitulevaisuudesta.

SalBan tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman SalBa ry - logo

SalBa - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutRauman SalBan miesten edustusjoukkueelle uusia sopimuksia ja muutama lähtijä

Rauman SalBan miesten edustusjoukkueelle uusia sopimuksia ja muutama lähtijä

Janne Hyvönen siirtyy SalBasta ulkomaille.

Lue lisää
Juha Teikari palaa SalBan edustuksen valmennukseen

Juha Teikari palaa SalBan edustuksen valmennukseen

Rauman SalBan miesten edustusjoukkue on löytänyt uuden, joskin tutun valmentajan. Koiralauman valmennukseen liittyy Juha Teikari, joka valmensi SalBan edustusmiehistöä viimeksi kaudella 2011-12.

Lue lisää
Rauman SalBan ja Petri Seppisen tiet eroavat

Rauman SalBan ja Petri Seppisen tiet eroavat

Rauman SalBa on päätynyt purkamaan miesten edustusjoukkueen päävalmentaja Petri Seppisen sopimuksen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Petri Seppinen on SalBan uusi päävalmentaja

Petri Seppinen on SalBan uusi päävalmentaja

Rauman SalBan uudeksi päävalmentajaksi on nimitetty 1+2 vuotisella sopimuksella Petri Seppinen.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää