Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Reservi toivoo apuja paikallisvastustajalta

 

Reservi toivoo apuja paikallisvastustajalta


Kolmosdivarin sarjapaikasta viimeiseen hengenvetoon taisteleva Iirojen reservijoukkue on ahdistettu selkä seinää vasten. Sen täytyy kaataa viimeisessä pelissä EuPa ja toivoa, että FC Rauma hakee voiton FC Tigersista.

Reservin tärkeimmissä toimintaelimissä vaikuttava huoltopäällikkö Janne Matinen myöntää tilanteen olevan melkoisen synkkä.

- Surkea vireemme sarjan keskivaiheilla saattaa nyt maksaa sarjapaikan. No, me nuijimme omalta osaltamme EuPan ja jäämme toivomaan, että FC Rauma tekisi ihmeen. Epäilen vähän ja vähän enemmänkin, että siellä sydän sykkisi täysillä paikallisvastustajan auttamiseksi, vuodatti Matinen, jonka omassa rinnassa jumputtaa valtava keltasininen sydän.

Reservi ohueen oljenkorteen liittyy monta jossia. Pelkät reservin ja FC Rauman voitot eivät välttämättä riitä. FC Tigersilla on kolme maalia parempi maaliero ja enemmän tehtyjä maaleja. Niinpä reservin täytyy päätöskierroksella saada Tigersia kiinni kolme pistettä ja neljä maalia. Se tarkoittaisi esimerkiksi FC Rauman yhden maalin voittoa ja reservin vähintään kolmen maalin voittoa euralaisista, joiden sarjatilanteessa ei ole enää jännittämistä. EuPa sijoittuu ylempään keskikastiin.

Miten käy Matisen?

Uskollinen Matinen lyö vielä kerran pulloihin hyvät vedet. Sen jälkeen reservin selkäranka heittäytyy vaihtopenkille elämään ottelun sykettä ja heittää todennäköisesti vielä anelevan pyynnön kohti yläkertaa.

Mies on pusertanut tämän vuoden aikana itsestään kaiken ja enemmän kolmosdivarin pelikenttien laidoille. Saako tuo hiljainen ja huomaamaton työ, suomalaisten jalkapalloseurojen kivijalka, arvoistaan palkintoaan ja kiitosta vai joutuuko Matinen vetäytymään viimeisen ottelun jälkeen huuhtomaan putoamisen karvasta pettymystä jonnekin saunan ylälauteiden, ohraisen pirtelön hennon hyväilyn ja harmaan epätoivon välimaastoon?

Tähän kysymykseen saat vastauksen lauantaina Otanlahdessa kello 15.00 alkaen.

Pallo-Iirojen tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Pallo-Iirot ry - logo

Pallo-Iirot - 2011 Miesten 2-joukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPäävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Päävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Scott Green joutuu perhesyiden vuoksi palaamaan välittömästi kotimaahansa Englantiin. Edustusjoukkueesta vastuun ottaa tästä päivästä alkaen joukkuetta kausilla 2016-2017 valmentanut seuran valmennuspäällikkö Kimmo Hörkkö.

Lue lisää
Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Seuran oma kasvatti pelasi Pallo-Iiroissa viimeksi kausilla 2012-14 yhteensä 66 ottelussa. Sen jälkeen Hautala pelasi muun muassa useamman kauden Ykköstä AC Oulussa ja viime kaudella Ruotsissa FC Gutessa.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin - Miika Pertola ja Aleksi Pihlainen jatkosopimuksiin

Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin - Miika Pertola ja Aleksi Pihlainen jatkosopimuksiin

Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin ja 31-vuotias keskikenttäpelaaja Miika Pertola sekä 27-vuotias puolustaja Aleksi Pihlainen laittoivat nimensä jatkosopimuspapereihin.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää