Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Karjaalla panoksena kakkosen B-lohkon voitto

 

Karjaalla panoksena kakkosen B-lohkon voitto


Pallo-Iirot ja BK-46 iskevät tulikuumassa kärkikamppailussa yhteen Karjaalla. Joukkueet löytyvät sarjataulukon absoluuttisesta piikistä sijoilta yksi ja kaksi.

Kakkosen B-lohkossa on pelaamatta vielä kuusi kierrosta ja paljon ratkaisematta. Raumalaisittain aivan lohkon kärkitaistossa on vuosien tauon jälkeen kihelmöivää jännitystä. Valmentaja Pasi Lehtosen ja kapteeni Kimmo Hörkön keväällä lataamat sanat jopa lohkon ykkössijan realismista eivät olleet sanahelinää. Pallo-Iirot kohtaa seuraavaksi BK-46:n vieraskentällä ja tuossa matsissa ratkaistaan taistellaanko Raumalla vielä lohkovoitosta.

BK:lla on Iiroihin neljän pisteen kaula, jonka kaventamiseen yhteen paunaan tarjotaan nyt mahdollisuus kultalautasella. Haaste on kuitenkin toisaalta kivikova, sillä karjaalaiset eivät hämmästyttävästi ole hävinneet kauden tässä vaiheessa vielä otteluakaan. Lohkovoitosta puhuttaessa ei sovi jättää laskuista myöskään Tampereen Ilvestä. Petopaidat vaanivat kolmannella sijalla kaksi pistettä Iirojen perässä ja on valmis iskuun kärkikaksikon haparoidessa.

Astrada ja Brain vaarallisia

Viime kaudella nousijajoukkue BK säilytti sarjapaikkansa ja päätti panostaa tälle kaudelle hieman mittavammin EIF:n tiputtua Kolmoseen. Iirokoutsi Lehtonen tiedostaa uusista hankinnoista varsinkin Nicholas Brainin ja Matias Astradan vaarallisuuden. Molemmilla on vikkelien jalkojen lisäksi kosolti taitóa aiheuttaa harmaita hiuksia Iirojen puolustukselle.

Raumalaisten puolustuslinja palannee entiselleen, kun Vasile Marchis tekee paluun pelaavaan kokoonpanoon. Näin ollen TuToa vastaan mallikkaasti tuurannut Nico Rinne vapautuu hyökkäyspään käärmekeitoksien raaka-aineeksi. Onko Rinne se ratkaiseva pippuri, joka potkaisee sarjakärjen nurin?

Marchis palaa kokoonpanoon

Lehtoselta puuttuu ottelusta muutama pelinappula, mutta kokonaisuus vaikuttaa iskuvalmiilta. Jussi-Pekka Savolainen toi oman energisen lisänsä LoPaa ja TuToa vastaan. Nyt hänelläkin on edessä ensimmäinen tositesti.

-Kokoonpanosta ovat varmuudella sivussa keskikentän Peetu Peltonen ja Sami Vahanto, joilla on edelleen jalkavammoja. Eetu Setänen reväytti nyt takareitensä ja palaa lasarettiin, Lehtonen valaisi telakkaansa.

Lehtonen uhkuu itseluottamusta ja taistelutahtoa

Pahimmat pilkkakirveet iskevät Iirojen joukkuetta väitöksillä nuorten pelaajien henkisen kantin murtumisesta tiukassa paikassa. Lehtosen rautainen haarniska kyllä kestää moiset iskut ja valmentajalla on pamauttaa vielä takaisinkin.

-Meillä on erittäin kokeneita runkopelaajia nuorten tukena. Eikä Karjaalla avauksessa ole enää mitään ensikertalaisia. Tästä ryhmästä kaikki ovat pelanneet Kakkosta. Ja suurin osa nuorista on pelannut painepelejä A- ja B-nuorten taistellessa mitaleista. Osa oli mukana pari vuotta sitten, kun synkimmillään Iirot oli toiseksi viimeisenä, mutta sieltäkin noustiin. Kyllä tästä tiimistä löytyy henkistä selkärankaa, Lehtonen paaluttaa.

-Tiedostamme BK:n vaaralliset vastaiskut ja kurinalaisen joukkuepelaamisen. Meillä ei ole kuitenkaan aikeita mennä sinne pelaamaan kilpikonnaa ja iskemään erikoistilanteista. Me menemme sinne pelaamaan meidän näköistä jalkapalloa. Kun katsoo sarjataulukkoa, niin ei se tällä kaudella ole huonoimmasta päästä ollut, Lehtonen jatkaa tykitystään.

Päävalmentaja lupaa, että Karjaalla esiintyy hyvin latautunut, mutta äärimmäisen nöyrä ja taistelutahtoinen Pallo-Iirot. Riittääkö se lataus vielä tarpeeksi tuliseen kiriin kohti lohkovoittoa?

Pallo-Iirojen tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Pallo-Iirot ry - logo

Pallo-Iirot - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Pallo-Iirojen naisten joukkueelle kolme uutta pelaajasopimusta

Pallo-Iirojen naisten joukkueelle kolme uutta pelaajasopimusta

Naisten ykkösessä pelaava joukkue on solminut kolme uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021.

Lue lisää
Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueelle kaksi pelaajasopimusta

Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueelle kaksi pelaajasopimusta

Keskikenttäpelaaja Leevi Haromo ja hyökkääjä Arttu Virtanen solmivat yksivuotiset sopimukset Pallo-Iirojen edustuksen kanssa. Miesten Kolmoseen valmistautuvalla joukkueella on nyt kasassa kaikkiaan 21 pelaajasopimusta.

Lue lisää
Hyökkääjä Mikko Jalkanen jatkaa Pallo-Iiroissa vuoden sopimuksella

Hyökkääjä Mikko Jalkanen jatkaa Pallo-Iiroissa vuoden sopimuksella

Viime syksynä miesten edustusjoukkueeseen liittynyt Jalkanen esiintyi vakuuttavasti loppukauden otteluissa. Valmennus kaavailee vikkelälle laiturille isoa roolia myös tulevalle kaudelle.

Lue lisää
Konkarihyökkääjä Jussi Aalto palaa vielä kerran Pallo-Iiroihin

Konkarihyökkääjä Jussi Aalto palaa vielä kerran Pallo-Iiroihin

Edustusjoukkue saa ensi kaudeksi aimo annoksen kokemusta, kun 37-vuotias hyökkääjä Jussi Aalto tekee paluun Pallo-Iiroihin. Nuori maalivahti Sakari Korri ja keskikenttäpelaaja Leevi Ahonen solmivat myös yksivuotiset sopimukset.

Lue lisää
Päävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Päävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Scott Green joutuu perhesyiden vuoksi palaamaan välittömästi kotimaahansa Englantiin. Edustusjoukkueesta vastuun ottaa tästä päivästä alkaen joukkuetta kausilla 2016-2017 valmentanut seuran valmennuspäällikkö Kimmo Hörkkö.

Lue lisää
Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Seuran oma kasvatti pelasi Pallo-Iiroissa viimeksi kausilla 2012-14 yhteensä 66 ottelussa. Sen jälkeen Hautala pelasi muun muassa useamman kauden Ykköstä AC Oulussa ja viime kaudella Ruotsissa FC Gutessa.

Lue lisää