Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Reservijoukkue hurjassa lennossa - löytyikö liekki liian myöhään?

 

Reservijoukkue hurjassa lennossa - löytyikö liekki liian myöhään?


Reservi seilaa ensimmäistä kertaa tällä kaudella voittoputkessa, kun PS-44 kaatui Valkeakoskella 2-0. Tulokset muilta paikkakunnilta eivät olleet kuitenkaan suotuisia raumalaisille.

Harva otti reservin huoltopäälliköä Janne Matista tosissaan, kun tämä vannoi muutama viikko sitten joukkueensa taistelevan vielä kynsin ja hampain sarjapaikastaan. Nyt aikasimmat tuomionantajat ovat joutuneet vetämään sanojaan takaisin, kun Matinen on piiskannut reservin kahteen peräkkäiseen voittoon.

- Saimme edustukselta parhaat avut tällä kaudella ja kyllähän se pelissä näkyi. Muutamia nitrotilanteita lukuunottamatta voitto irtosi aika tyylikkäästi, voitonkiimainen Matinen kertasi.

Musertavia tuloksia muualta

Reservin ensimmäisen osuman viimeisteli eliititason syöttelyn jälkeen professoritason nurmikenttätietokone Juho Lehtovaara. Lehtovaara laskeskeli paluupallon tippumispaikan oikein ja lakaisi pallon maaliin. Toisessa osumassa Joona Vainiola leikkasi kiskoiltaan keskelle Jonas "Kymppitonni" Nyholmin pystysyöttöön ja viimeisteli jäänviileästi reserville helpottavan 2-0-osuman.

Reservi kavensi hetkeksi eron putoamisviivaan kuuteen pisteeseen, mutta odottelun jälkeen lopputulokset muilta Kolmosen paikkakunnilta olivat kuin kylmä suihku joukkueen niskaan. Matisen ilmeessä oli puhdasta epäuskoa, kun hän sai tietoonsa FC Tigersin voittaneen PJK:n 3-2 ja MuSa/2:n loppuhetkillä TKT:n 1-0. Tulokset tarkoittavat, että reservin ero putoamisviivaan säilyi kuudessa pisteessä.

Jäljellä ovat vielä ottelut Raumalla MuSaa, FC Raumaa ja EuPaa vastaan, sekä vierailu sarjakärki Härmän kotikentällä Hämeenlinnassa. Reservin tämänhetkisellä vireellä ainakin kotiottelut on täysin mahdollistaa voittaa.

Matinen harvinaisen synkeänä

Riittääkö kolme voittoa säilyttämään sarjapaikan?

- Väitän, että ei riitä. Jos tulokset ovat suotuisia, niin yhdeksän pistettä saattaa keskinäisten otteluiden perusteella riittää MuSaa vastaan, Matinen mutisi masentuneena.

Voitosta Valkeakoskella muodostui kuitenkin korvaamattoman arvokas, sillä ilman sitä toiveet säilymisestä voisi nyt jo haudata. Reservin säilymisunelma elää vielä ja Matisen peräänantamattoman ja tinkimättömän työmoraalin tietäen elävää karhua ei kannata mennä nylkemään.

Pallo-Iirojen tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Pallo-Iirot ry - logo

Pallo-Iirot - 2011 Miesten 2-joukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPäävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Päävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Scott Green joutuu perhesyiden vuoksi palaamaan välittömästi kotimaahansa Englantiin. Edustusjoukkueesta vastuun ottaa tästä päivästä alkaen joukkuetta kausilla 2016-2017 valmentanut seuran valmennuspäällikkö Kimmo Hörkkö.

Lue lisää
Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Seuran oma kasvatti pelasi Pallo-Iiroissa viimeksi kausilla 2012-14 yhteensä 66 ottelussa. Sen jälkeen Hautala pelasi muun muassa useamman kauden Ykköstä AC Oulussa ja viime kaudella Ruotsissa FC Gutessa.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin - Miika Pertola ja Aleksi Pihlainen jatkosopimuksiin

Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin - Miika Pertola ja Aleksi Pihlainen jatkosopimuksiin

Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin ja 31-vuotias keskikenttäpelaaja Miika Pertola sekä 27-vuotias puolustaja Aleksi Pihlainen laittoivat nimensä jatkosopimuspapereihin.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää