Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Reservijoukkueen köysi kiristyy

 

Reservijoukkueen köysi kiristyy


Reservi jäi elintärkeässä putoamiskamppailussa 1-1-tasapeliin TPV:n kakkosjoukkueen kanssa Äijänsuolla. Yksi ainut merkintä voittosarakkeessa tältä kaudelta huutaa seuraakseen lisäystä.

Ainut hyvä asia tasapelissä oli, ettei se ollut tappio. Tappiolla säilymiskuviot olisivat menneet vielä entistä mutkikkaammaksi. Nyt TPV jäi näköetäisyydelle neljän pisteen päähän ja kiinni on mahdollista saada vielä ainakin FC Tigers Tampereelta, johon matkaa on 5 pistettä.

-Kyllä tässä nyt löysään hirteen on itsemme ajettu. TPV oli täysin kaadettavissa, mutta kyllähän meidän esitykseemme mahtui myös aivan käsittämättömiä virheitä, lähes selkärangattomaksi tuskaisesta tilanteesta kuihtunut reservin huoltopäällikkö Janne Matinen huohotti.

Reservin maaliin nopea kuitti

Reservi sai ottelussa tärkeän avausmaalin, kun Niklas Kuusio keskitti oivallisen matalan pallon etutolpalle Jussi Railiolle, jonka silkinhieno kosketus saatteli nahkakuulan maaliin. Riemu ei tosin kauaa kestänyt, koska melkein seuraavasta hyökkäyksestä TPV iski samankaltaisen osuman. Keskitys etutolpalle ja hyökkääjä venytti itsensä topparin, kumikameli Eetu Setäsen, etupuolelle ohjaamaan pallon pömpeliin.

-Vastustaja tekee aivan uskomattoman maalin ja me emme sitten saaneet millään häkkiä toisen jakson lopun painostuksestamme. Toisaalta otimme kyllä aika raskaasti vastaankin osan toisesta puoliajasta, osan elämänhalustaan Äijänsuon kumirouheelle menettänyt Matinen vuodatti turpa harvinaisen haikeana.

Salmisella painava sana sanottavana

-En ole kyllä koskaan nähnyt puolin ja toisin noin huonoa tuomaria. Seppohan sekoitti pelin aivan täysin ja jokaisen puistattavan vihellyksen jälkeen syntyi pienempi tai suurempi torikokous. Kuinka sama veijari voi olla jopa huonompi kerta toisensa jälkeen pillin varressa, katsomossa äänekkäästi tukeaan reserville jakanut edustusjoukkueen puolustuksen luuta, Verneri Salminen puhisi.

-Pelin jälkeen ensimmäinen tunne oli kylmäävä luovutus. Vähän murkinaa kehoon ja unta palloon, niin ajatukset selkisivät. Kyllä tässä viimeiseen hengenvetoon asti pihistään ja jokaisesta pisteestä taistellaan, huoltopäällikkö Matinen lietsoi taistelutahtoa ottelun jälkeisenä päivänä.

Pallo-Iirojen tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Pallo-Iirot ry - logo

Pallo-Iirot - 2011 Miesten 2-joukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPallo-Iirojen naisten joukkueelle kolme uutta pelaajasopimusta

Pallo-Iirojen naisten joukkueelle kolme uutta pelaajasopimusta

Naisten ykkösessä pelaava joukkue on solminut kolme uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021.

Lue lisää
Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueelle kaksi pelaajasopimusta

Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueelle kaksi pelaajasopimusta

Keskikenttäpelaaja Leevi Haromo ja hyökkääjä Arttu Virtanen solmivat yksivuotiset sopimukset Pallo-Iirojen edustuksen kanssa. Miesten Kolmoseen valmistautuvalla joukkueella on nyt kasassa kaikkiaan 21 pelaajasopimusta.

Lue lisää
Hyökkääjä Mikko Jalkanen jatkaa Pallo-Iiroissa vuoden sopimuksella

Hyökkääjä Mikko Jalkanen jatkaa Pallo-Iiroissa vuoden sopimuksella

Viime syksynä miesten edustusjoukkueeseen liittynyt Jalkanen esiintyi vakuuttavasti loppukauden otteluissa. Valmennus kaavailee vikkelälle laiturille isoa roolia myös tulevalle kaudelle.

Lue lisää
Konkarihyökkääjä Jussi Aalto palaa vielä kerran Pallo-Iiroihin

Konkarihyökkääjä Jussi Aalto palaa vielä kerran Pallo-Iiroihin

Edustusjoukkue saa ensi kaudeksi aimo annoksen kokemusta, kun 37-vuotias hyökkääjä Jussi Aalto tekee paluun Pallo-Iiroihin. Nuori maalivahti Sakari Korri ja keskikenttäpelaaja Leevi Ahonen solmivat myös yksivuotiset sopimukset.

Lue lisää
Päävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Päävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Scott Green joutuu perhesyiden vuoksi palaamaan välittömästi kotimaahansa Englantiin. Edustusjoukkueesta vastuun ottaa tästä päivästä alkaen joukkuetta kausilla 2016-2017 valmentanut seuran valmennuspäällikkö Kimmo Hörkkö.

Lue lisää
Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Seuran oma kasvatti pelasi Pallo-Iiroissa viimeksi kausilla 2012-14 yhteensä 66 ottelussa. Sen jälkeen Hautala pelasi muun muassa useamman kauden Ykköstä AC Oulussa ja viime kaudella Ruotsissa FC Gutessa.

Lue lisää