Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Iirojen reservi nappasi pisteen paikalliskamppailusta

 
Iirojen reservi nappasi pisteen paikalliskamppailusta

Kuuma Rauman paikallinen FC Raumaa vastaan päättyi Äijänsuon helteessä maalittomaan tasapeliin. Piste katkaisi reservijoukkueen neljän pelin tappioputken.

Kummallakin raumalaisyhdistelmällä oli paikkansa napata elintärkeä kolmen pisteen voitto hiostavassa putoamiskamppailussa. Reservijoukkue painosti ja loi muutaman todellisen herkkupaikan. Jussi Railio pääsi muutaman kerran yrittämään maalin välittömästä läheisyydestä ja Joona Vainiolalla oli mahdollisuutensa vikkelän vasurin murtauduttua laidaltaan pari kertaa vetopaikkaan.

Pelaajavalmentaja Sami Vahanto loi itse toisen Railion herkkupaikoista. Hän ei suoranaisesti lähtenyt ruoskimaan omaa joukkuettaan, vaan uskoi pelaajien itsekin tiedostavan paluun voittokantaan vaativan onnistumisia vastaavista mahdollisuuksista.

- Pelaamme ajoittain todella mallikkaasti alakerrasta maalipaikkaan asti. Se on kuitenkin liian ajoittaista. Ja kun sitten paikoille pääsemme, emme voi ruiskia kuin haulikolla ladon seinään, Vahanto kihisi.

Tuskin kukaan on nähnyt kenenkään nostavan penkiltä niin paljon niin nopeasti kuin huoltopäällikkö Janne Matinen teki pompatessaan penkiltä päivittelemään hukattuja avopaikkoja.

- Yläkertaan kiitos, että loppuhetkillä FC ei onnistunut iskemään avautuneista paikoista ja läpiajosta. Nollapeli ja piste toki lämmittää, mutta piste sieltä ja toinen täältä ei nosta meitä kuiville, käveleväksi kalkulaattoriksi paljastunut jalkapalloprofessori laskeskeli.

"Porista haemme voiton"

Myös joukkueenjohdon lankoja käsissään hypistelevä Matinen johtaa karavaaninsa seuraavaksi Poriin ensi tiistaina. Silloin vastassa on MuSa/2, joukkue, jonka ressut kaatoivat kenraaliharjoituksessaan ja joukkue, joka taistelee samoista sijoista raumalaisten kanssa.

- Edustuksellakin on tiukka ottelutahti, mutta täytyy kääntää ooppelin nokka kohti Hakrilaa ja käydä keskustelemassa asioista edustusjoukkueen päävalmentajan kanssa. Porista me haemme voiton, maksoi mitä maksoi, Matinen loi uskoa muistuttaen kuitenkin puheidensa olevan vertauskuvia.

- Penninjeniä en pisteistä olisi valmis koskaan maksamaan, intohimoinen ja puhdasmielinen futisihminen heitti ottaen kantaa Suomessa vellovaan vedonlyöntiskandaaliin.

Iirojen tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Pallo-Iirot ry - logo

Pallo-Iirot - 2011 Miesten 2-joukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPäävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Päävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Scott Green joutuu perhesyiden vuoksi palaamaan välittömästi kotimaahansa Englantiin. Edustusjoukkueesta vastuun ottaa tästä päivästä alkaen joukkuetta kausilla 2016-2017 valmentanut seuran valmennuspäällikkö Kimmo Hörkkö.

Lue lisää
Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Seuran oma kasvatti pelasi Pallo-Iiroissa viimeksi kausilla 2012-14 yhteensä 66 ottelussa. Sen jälkeen Hautala pelasi muun muassa useamman kauden Ykköstä AC Oulussa ja viime kaudella Ruotsissa FC Gutessa.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin - Miika Pertola ja Aleksi Pihlainen jatkosopimuksiin

Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin - Miika Pertola ja Aleksi Pihlainen jatkosopimuksiin

Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin ja 31-vuotias keskikenttäpelaaja Miika Pertola sekä 27-vuotias puolustaja Aleksi Pihlainen laittoivat nimensä jatkosopimuspapereihin.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää