Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pallo-Iirojen reservin Via Dolorosa jatkuu

 
Pallo-Iirojen reservin Via Dolorosa jatkuu

Iirojen reservijoukkueen tappioputki ei napsahtanut poikki sarjajumbo PS-44:ää vastaan. Reservin taukojohto kuivui Äijänsuolla 1-3-tappioksi.

Ottelun alku oli raumalaisittain lupauksia herättävä. Peli oli jälleen kohtuullisessa kuosissa ja Saku Peltosen ylänurkkaan napsahtaneella vapaapotkulla oli varsin vapauttava vaikutus. Viime peleissä maalinteko on ollut reserville tervanjuontia ja maalittoman kauden päättyminen antoi lupauksia pistelisäyksestä.

Reservi menetti otteensa puolen tunnin jälkeen, mutta onnistui tuurilla ja taidolla taistelemaan itsensä johdossa tauolle. Sami Vahanto syötti käärmeliemensä, mutta sinnittely kantoi vain 70 minuutille asti. Väsähtynyt ja virhesumaan sortunut reservi joutui antautumaan PS:n musertavan viisiminuuttisen edessä.

Valkeakoskelaiset takoivat viidessä minuutissa kolme maalia, joista voittomaali runnottiin sääntöjen rajamailla verkkoon ja selkärangan katkaissut kolmas osuma oli varsin komea vapari 16 metristä yläpesään.

Reservin asioita järjestelevälle ylimmälle johdolle kasvot antava Janne Matinen vetäytyi ottelun jälkeen jälleen mediahiljaisuuden harmaan hunnun alle. Matinen kommentoi ottelua heilauttamalla turhautuneen prinsessamaisesti siroa kättään. Paine on kova paitsi kentällä myös valmennuksessa ja joukkueenjohdossa. Pelejä on tosin runsaasti jäljellä, mutta itseluottamusta nostava voitto olisi syytä ottaa mahdollisimman nopeasti.

- Kaikille lienee selvää, että sota sarjapaikasta on nyt viimeistään alkanut, nälissään ja uupuneena Äijänsuolta poistunut Matinen tyytyi kovan prässin tuloksena tokaisemaan.

Pallo-Iirojen tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Pallo-Iirot ry - logo

Pallo-Iirot - 2011 Miesten 2-joukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPallo-Iirojen naisten joukkueelle kolme uutta pelaajasopimusta

Pallo-Iirojen naisten joukkueelle kolme uutta pelaajasopimusta

Naisten ykkösessä pelaava joukkue on solminut kolme uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021.

Lue lisää
Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueelle kaksi pelaajasopimusta

Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueelle kaksi pelaajasopimusta

Keskikenttäpelaaja Leevi Haromo ja hyökkääjä Arttu Virtanen solmivat yksivuotiset sopimukset Pallo-Iirojen edustuksen kanssa. Miesten Kolmoseen valmistautuvalla joukkueella on nyt kasassa kaikkiaan 21 pelaajasopimusta.

Lue lisää
Hyökkääjä Mikko Jalkanen jatkaa Pallo-Iiroissa vuoden sopimuksella

Hyökkääjä Mikko Jalkanen jatkaa Pallo-Iiroissa vuoden sopimuksella

Viime syksynä miesten edustusjoukkueeseen liittynyt Jalkanen esiintyi vakuuttavasti loppukauden otteluissa. Valmennus kaavailee vikkelälle laiturille isoa roolia myös tulevalle kaudelle.

Lue lisää
Konkarihyökkääjä Jussi Aalto palaa vielä kerran Pallo-Iiroihin

Konkarihyökkääjä Jussi Aalto palaa vielä kerran Pallo-Iiroihin

Edustusjoukkue saa ensi kaudeksi aimo annoksen kokemusta, kun 37-vuotias hyökkääjä Jussi Aalto tekee paluun Pallo-Iiroihin. Nuori maalivahti Sakari Korri ja keskikenttäpelaaja Leevi Ahonen solmivat myös yksivuotiset sopimukset.

Lue lisää
Päävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Päävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Scott Green joutuu perhesyiden vuoksi palaamaan välittömästi kotimaahansa Englantiin. Edustusjoukkueesta vastuun ottaa tästä päivästä alkaen joukkuetta kausilla 2016-2017 valmentanut seuran valmennuspäällikkö Kimmo Hörkkö.

Lue lisää
Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Seuran oma kasvatti pelasi Pallo-Iiroissa viimeksi kausilla 2012-14 yhteensä 66 ottelussa. Sen jälkeen Hautala pelasi muun muassa useamman kauden Ykköstä AC Oulussa ja viime kaudella Ruotsissa FC Gutessa.

Lue lisää