Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Iirojen reservijoukkueelle ensimmäinen tappio

 
Iirojen reservijoukkueelle ensimmäinen tappio

Pirkkalan Jalkapalloklubi kävi ryöväämässä Äijänsuolta 0-1-voiton aiheuttaen Iirojen reserville kauden kolmannessa ottelussa ensimmäisen tappion.

Reservin pelaajavalmentaja Sami Vahanto sai käytettäviinsä kohtuullisen mällin edustusjoukkueen pelaajia. Tosin Janne Tahvanaisen loukkaannuttua ja vaihduttua Kristian Gustafssoniin ensimmäisellä jaksolla leveyttä vaihtopenkille jäi tuomaan vain huoltopäällikkö Janne Matinen.

Reservi antoi PJK:n avata peliä ja onnistui tiivillä puolustamisellaan pitämään pirkkalalaiset lähes täysin tilanteitta. Keltaisten oma pallollinen peli oli ajoittain upeaa katsottavaa syöttökuvioiden napsahdettua kohdalleen. Ratkaisevat syötöt jäivät tosin sen verran vaille viimeistä silausta, että moni hyvä hyökkäys ei nähnyt arvoistansa viimeistelyä.

Paras paikka siunaantui sentterinä pomppineelle Gustafssonille, joka pääsi puolittain karkuun ja ohitti jo maalivahdinkin. Tyhjän maalin raamit saivat Gustafssonin säikähtämään siinä määrin, että hän sijoitti yleisön tuskallisten huokailujen saattelemana yli maalin. Myös toisella jaksolla Gustafsson oli lähellä onnistua maaliviivan välittömästä läheisyydestä, mutta PJK:n puolustus siivosi Jussi Railion matalan keskityksen ennen viimeistelyä.

PJK ratkaisi ottelun rangaistuspilkulta. Pelikuntoon Kakkosta silmällä pitäen itseänsä rukkaava Saku Peltonen pyrähti boxissa vierasjoukkueen sinipaidan ohi kopauttaen tätä tuomarin mielipiteen mukaan pilkun arvoisesti.

- Voittokin oli taas tarjolla. Eiköhän tuuri kuitenkin pitkän kauden aikana tasoitu ja mekin käännämme näitä vääntöjä eduksemme, itse päivittäin Onnettaren kanssa kättä vääntävä joukkueenjohdossakin vaikuttava Matinen filosofoi poistuessaan parkkipaikalla punaiseen peltilehmäänsä.

Pallo-Iirojen tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Pallo-Iirot ry - logo

Pallo-Iirot - 2011 Miesten 2-joukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPäävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Päävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Scott Green joutuu perhesyiden vuoksi palaamaan välittömästi kotimaahansa Englantiin. Edustusjoukkueesta vastuun ottaa tästä päivästä alkaen joukkuetta kausilla 2016-2017 valmentanut seuran valmennuspäällikkö Kimmo Hörkkö.

Lue lisää
Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Seuran oma kasvatti pelasi Pallo-Iiroissa viimeksi kausilla 2012-14 yhteensä 66 ottelussa. Sen jälkeen Hautala pelasi muun muassa useamman kauden Ykköstä AC Oulussa ja viime kaudella Ruotsissa FC Gutessa.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin - Miika Pertola ja Aleksi Pihlainen jatkosopimuksiin

Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin - Miika Pertola ja Aleksi Pihlainen jatkosopimuksiin

Matias Majapuro palaa Pallo-Iiroihin ja 31-vuotias keskikenttäpelaaja Miika Pertola sekä 27-vuotias puolustaja Aleksi Pihlainen laittoivat nimensä jatkosopimuspapereihin.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää