Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Iirojen reservijoukkueelle ensimmäinen tappio

 
Iirojen reservijoukkueelle ensimmäinen tappio

Pirkkalan Jalkapalloklubi kävi ryöväämässä Äijänsuolta 0-1-voiton aiheuttaen Iirojen reserville kauden kolmannessa ottelussa ensimmäisen tappion.

Reservin pelaajavalmentaja Sami Vahanto sai käytettäviinsä kohtuullisen mällin edustusjoukkueen pelaajia. Tosin Janne Tahvanaisen loukkaannuttua ja vaihduttua Kristian Gustafssoniin ensimmäisellä jaksolla leveyttä vaihtopenkille jäi tuomaan vain huoltopäällikkö Janne Matinen.

Reservi antoi PJK:n avata peliä ja onnistui tiivillä puolustamisellaan pitämään pirkkalalaiset lähes täysin tilanteitta. Keltaisten oma pallollinen peli oli ajoittain upeaa katsottavaa syöttökuvioiden napsahdettua kohdalleen. Ratkaisevat syötöt jäivät tosin sen verran vaille viimeistä silausta, että moni hyvä hyökkäys ei nähnyt arvoistansa viimeistelyä.

Paras paikka siunaantui sentterinä pomppineelle Gustafssonille, joka pääsi puolittain karkuun ja ohitti jo maalivahdinkin. Tyhjän maalin raamit saivat Gustafssonin säikähtämään siinä määrin, että hän sijoitti yleisön tuskallisten huokailujen saattelemana yli maalin. Myös toisella jaksolla Gustafsson oli lähellä onnistua maaliviivan välittömästä läheisyydestä, mutta PJK:n puolustus siivosi Jussi Railion matalan keskityksen ennen viimeistelyä.

PJK ratkaisi ottelun rangaistuspilkulta. Pelikuntoon Kakkosta silmällä pitäen itseänsä rukkaava Saku Peltonen pyrähti boxissa vierasjoukkueen sinipaidan ohi kopauttaen tätä tuomarin mielipiteen mukaan pilkun arvoisesti.

- Voittokin oli taas tarjolla. Eiköhän tuuri kuitenkin pitkän kauden aikana tasoitu ja mekin käännämme näitä vääntöjä eduksemme, itse päivittäin Onnettaren kanssa kättä vääntävä joukkueenjohdossakin vaikuttava Matinen filosofoi poistuessaan parkkipaikalla punaiseen peltilehmäänsä.

Pallo-Iirojen tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Pallo-Iirot ry - logo

Pallo-Iirot - 2011 Miesten 2-joukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPallo-Iirojen naisten joukkueelle kolme uutta pelaajasopimusta

Pallo-Iirojen naisten joukkueelle kolme uutta pelaajasopimusta

Naisten ykkösessä pelaava joukkue on solminut kolme uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021.

Lue lisää
Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueelle kaksi pelaajasopimusta

Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueelle kaksi pelaajasopimusta

Keskikenttäpelaaja Leevi Haromo ja hyökkääjä Arttu Virtanen solmivat yksivuotiset sopimukset Pallo-Iirojen edustuksen kanssa. Miesten Kolmoseen valmistautuvalla joukkueella on nyt kasassa kaikkiaan 21 pelaajasopimusta.

Lue lisää
Hyökkääjä Mikko Jalkanen jatkaa Pallo-Iiroissa vuoden sopimuksella

Hyökkääjä Mikko Jalkanen jatkaa Pallo-Iiroissa vuoden sopimuksella

Viime syksynä miesten edustusjoukkueeseen liittynyt Jalkanen esiintyi vakuuttavasti loppukauden otteluissa. Valmennus kaavailee vikkelälle laiturille isoa roolia myös tulevalle kaudelle.

Lue lisää
Konkarihyökkääjä Jussi Aalto palaa vielä kerran Pallo-Iiroihin

Konkarihyökkääjä Jussi Aalto palaa vielä kerran Pallo-Iiroihin

Edustusjoukkue saa ensi kaudeksi aimo annoksen kokemusta, kun 37-vuotias hyökkääjä Jussi Aalto tekee paluun Pallo-Iiroihin. Nuori maalivahti Sakari Korri ja keskikenttäpelaaja Leevi Ahonen solmivat myös yksivuotiset sopimukset.

Lue lisää
Päävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Päävalmentaja Scott Green palaa Englantiin perhesyiden vuoksi välittömästi

Scott Green joutuu perhesyiden vuoksi palaamaan välittömästi kotimaahansa Englantiin. Edustusjoukkueesta vastuun ottaa tästä päivästä alkaen joukkuetta kausilla 2016-2017 valmentanut seuran valmennuspäällikkö Kimmo Hörkkö.

Lue lisää
Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Niilo Hautala palaa Pallo-Iiroihin

Seuran oma kasvatti pelasi Pallo-Iiroissa viimeksi kausilla 2012-14 yhteensä 66 ottelussa. Sen jälkeen Hautala pelasi muun muassa useamman kauden Ykköstä AC Oulussa ja viime kaudella Ruotsissa FC Gutessa.

Lue lisää