Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pudotuspelit vauhtiin perjantaina

 
Pudotuspelit vauhtiin perjantaina

Jääkiekon SM-liigakauden 2010-11 huipennus alkaa perjantaina, kun puolivälierissä pelataan ensimmäiset kohtaamiset. Mestaruutta tavoittelee vielä kahdeksan joukkuetta, jotka muodostavat pudotuspelien avauskierroksella neljä otteluparia. Runkosarjassa tasapisteisiin päätyneet Lukko ja KalPa aloittavat oman sarjansa Raumalla, joten kettupaitojen faneille on heti tarjolla todellista perjantai-illan huumaa kauan odotettujen ratkaisupelien päästessä kunnolla vauhtiin. Puolivälierien muut otteluparit ovat JYP-Ilves, Ässät-Blues ja HIFK-Jokerit. Jatkoon pääsee neljällä voitolla.

Lukko ja KalPa kohtasivat runkosarjassa toisensa neljä kertaa, raumalaisten poistuessa kolme kertaa voittajina kaukalosta. Nuo ottelut ovat kuitenkin jo historiaa ja kaikki keskittyminen tulevissa otteluissa. Ottelutahti on varsin tiivis, joten Lukon peliesitysten tulee olla huippuluokkaa heti alusta alkaen, jotta viime kevään pudotuspelipettymys saadaan kuitattua KalPan kustannuksella. Kettupaitojen peli on parantunut koko ajan kauden loppua kohti mentäessä, joten odotukset ovat varsin kovat ja Lukon joukkue muutenkin kaikilta osin siinä määrin vahva, että mikä tahansa on mahdollista jos peli on uomissaan myös pudotuspeleissä.

Kevään ratkaisupeleissä ovat monesti esiin nousseet suurelle yleisölle hieman vähemmälle huomiolle jääneet pelaajat, jotka ovat iskeneet tärkeitä maaleja kun kärkiketjujen pelaajat ovat olleet tiukan vartioinnin alaisina. Lukolta laajuutta löytyy kaikkiin neljään hyökkäysketjuun ja kolmeen puolustajapariin, erinomaista maalivahtikaksikkoa unohtamatta. Juhani Jasu, Samuli Kivimäki, Janne Keränen ja kumppanit ovat niitä pelaajia, jotka saattavat nousta kovaan arvoon myös KalPaa vastaan pelattavassa ottelusarjassa. Myös Lukon ns. kärkipelaajien laatu on huippuluokkaa, sillä runkosarjan pistepörssin voittaneen Perttu Lindgrenin lisäksi kettupaitojen riveistä löytyy useita kovia pistenikkareita, joilta on lupa odottaa tehoja myös pudotuspeleissä.

KalPan päävalmentaja Pekka Virralle kuluva kausi on viimeinen kuopiolaisjoukkueen peräsimessä ja Lukonkin riveissä 90-luvun alussa nähty ex-hyökkääjä haluaa varmasti päättää pitkän valmennuspestinsä mitalitunnelmissa. KalPan joukkueesta poistui viime kauden päätteeksi paljon kokemusta Sami Kapasen, Kalle Sahlstedtin ja Mika Strömbergin muodossa, mutta joukkue on nimekkäistä lähtijöistä huolimatta jälleen osoittanut kyntensä ja pelasi itsensä edellisten kausien tapaan suoraan mukaan pudotuspeleihin.

Lippukauppa perjantain otteluun on käynyt erittäin kuumana, joten oma paikka kannattaa varata mahdollisimman nopeasti ennakkomyyntipisteistä. Samalla kannattaa varmistaa paikka myös maanantaina Raumalla pelattavaan kolmanteen osaotteluun, sillä kiekkokuume nousee Raumalla kovaa vauhtia ja halliin on varmasti kova tunku jokaisessa playoff-ottelussa.

Lukon ja KalPan välinen ensimmäinen pudotuspeliottelu perjantaina 18.3 kello 18.30, tervetuloa mukaan kannustamaan Lukko voittoon!

Rauman Lukon tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman Lukko Oy - logo

Lukko - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JuhaniJasu

Juhani Jasu

19.1.1988 Eurajoki
Tiedot

JanneKeränen

Janne Keränen

30.6.1987 Nurmijärvi
Tiedot

SamuliKivimäki

Samuli Kivimäki

9.8.1988 Vaasa
Tiedot

PerttuLindgren

Perttu Lindgren

26.8.1987 Tampere
Tiedot


Steven Jandric 1+1-vuotisella sopimuksella Lukkoon

Steven Jandric 1+1-vuotisella sopimuksella Lukkoon

Kanadalainen Steven Jandric saapuu vahvistamaan Lukon hyökkäystä 1+1-vuotisella sopimuksella. Jälkimmäinen sopimusvuosi sisältää seuran option.

Lue lisää
Samuli Piipponen vahvistamaan Lukon puolustusta loppukauden ajaksi

Samuli Piipponen vahvistamaan Lukon puolustusta loppukauden ajaksi

Puolustaja Samuli Piipponen siirtyy Lukkoon Jukureista loppukauden ajaksi. Vuonna 1993 syntynyt leftin pakki on kuluvalla kaudella tehnyt 32 ottelussa tehot 3+5. Rangaistusminuutteja on kertynyt samassa ajassa 40.

Lue lisää
Aleksi Saarela jatkaa loppukauden Lukossa

Aleksi Saarela jatkaa loppukauden Lukossa

Rauman Lukon hyökkääjä Aleksi Saarela jatkaa Lukossa kauden 2020-21 loppuun. Aleksi Saarelalla oli entuudestaan koko kauden kattava sopimus Lukon kanssa, mutta sopimus sisälsi mahdollisuuden siirtyä myös NHL:ään.

Lue lisää
Robert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Robert Arrak vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta

Lupaava virolaiskiekkoilija Robert Arrak, 21, on tehnyt 1+2-vuotisen sopimuksen Lukon kanssa. Viime kaudella Alps Hockey Leaguessa itävaltalaista RB Hockey Juniorsia edustanut Arrak tulee lähtökohtaisesti vahvistamaan Lukon U20-joukkuetta.

Lue lisää
Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

Lukas Klok vahvistaa Lukon puolustusta myös tulevalla kaudella

25-vuotias tsekkipuolustaja Lukas Klok saapui Raumalle viime kaudella KHL-seura Slovan Bratislavasta.

Lue lisää
Daniel Audette Lukon riveihin

Daniel Audette Lukon riveihin

Seuran keskikaista täydentyy huippuvahvistuksella kun 24-vuotias Daniel Audette siirtyy Raumalle vuoden sopimuksella.

Lue lisää