Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

SalBa eteni divarin karsintoihin

 
SalBa eteni divarin karsintoihin

Rauman Salba sai salibandyn kakkosdivisioonan runkosarjan viimeiseen otteluun melkein kaimaseuran Salosta, sillä raumalaisten vastustajaksi asettui SalPa.

Ottelussa oli molemmilla edelleen panosta, sillä raumalaiset taistelivat runkosarjan voitosta ja salolaisilla oli puolestaan vielä pienet mahdollisuudet kakkossijaan.

Ensimmäinen erä oli vielä tuloksellisesti tasainen, mutta pelillisesti raumalaisjoukkue vei erää. Toisen erän alkuun reilussa puolessa minuutissa Tomi Lahti iski kaksi maalia Salballe. Nuo Lahden maalit oikein kunnon tahtomaaleja, sillä nuori mies nousi molemmilla kerroilla väkisin kulmasta maalille, vaikka puolustaja kuinka yritti estää.

Noiden Lahden maalien jälkeen Salba iski vielä kolmesti ennen erän puoltaväliä. Nuo maalit iski Jari Hyvärinen, Markus Viitanen ja Jani Mikanmaa. Kolmanteen erään lähdettiin Salban 8-4 -johdossa.

Kolmannessa erässä tehtiin maaleja tasaiseen tahtiin, joista Salba iski 4 ja SalPa 2. Raumalaisjoukkue otti tämän voiton myötä siis runkosarjan ykkössijan ja lähtee karsintoihin kotiedun. Karsinnat alkavat jo ensi viikon lauantaina ja silloin Raumalle saapuu SC Hyvinkää.

Päävalmentaja Juha Teikarista todella huokui tyytyväisyys.

- Fiilikset ovat nyt todella korkealla. Sanoin tuolla kopissa jätkille, että olemme nyt voittaneet Suomen cupin pikkufinaalin ja tämän runkosarjan joten emmeköhän vielä hoida myös karsintasarjankin voitollisesti, Teikari sanaili.

- Meiltä puuttui tänäänkin miehiä, kun osa oli a-junnujen mukana Vantaalla, yksi pelaamassa kaukista sekä yksi loukkaantuneena, mutta jokainen jätkä joka tänään pääsi kentälle hoiti ruutunsa hyvin, Teikari jatkoi.

SalBan tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman SalBa ry - logo

SalBa - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutRauman SalBan miesten edustusjoukkueelle uusia sopimuksia ja muutama lähtijä

Rauman SalBan miesten edustusjoukkueelle uusia sopimuksia ja muutama lähtijä

Janne Hyvönen siirtyy SalBasta ulkomaille.

Lue lisää
Juha Teikari palaa SalBan edustuksen valmennukseen

Juha Teikari palaa SalBan edustuksen valmennukseen

Rauman SalBan miesten edustusjoukkue on löytänyt uuden, joskin tutun valmentajan. Koiralauman valmennukseen liittyy Juha Teikari, joka valmensi SalBan edustusmiehistöä viimeksi kaudella 2011-12.

Lue lisää
Rauman SalBan ja Petri Seppisen tiet eroavat

Rauman SalBan ja Petri Seppisen tiet eroavat

Rauman SalBa on päätynyt purkamaan miesten edustusjoukkueen päävalmentaja Petri Seppisen sopimuksen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Petri Seppinen on SalBan uusi päävalmentaja

Petri Seppinen on SalBan uusi päävalmentaja

Rauman SalBan uudeksi päävalmentajaksi on nimitetty 1+2 vuotisella sopimuksella Petri Seppinen.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää