Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

SalBa tyrmäsi SB Vantaan

 
SalBa tyrmäsi SB Vantaan

Kauppiksella pelattiin keskiviikkona salibandyn Suomen cupin viidettä kierrosta, jossa Salba sai vieraakseen 1-divisioonalaisen SB Vantaan.

Salba vei peliä yllättävän selvästi, kun torjunnatkin olivat Joni Kallioniemi, Salba 18 ja Aleksi Paakkari, SB Vantaa 26.

Raumalaiset avasit maalihanat ajassa 10.27, kun Rauli Männistö iski tarkasti etuyläkulmaan Valtteri Raunion syötöstä. Männistön maalista ehti kulua vain 19 sekuntia, kun verkko heilui taas Paakkarin takana. Toisen maalin sai nimiinsä Tomi Lahti ja syöttö merkittiin Antti Keskitalolle. Vantaa pääsi vielä kaventamaan erän lopulla ylivoimalla, kun Janne Uotilalle pelattiin loistava paikka iskeä pallo verkkoon.

- Teimme tänään Vantaasta vaisun ottamalla heiltä tilan ja ajan pois. He tulivät myös vain puoli tuntia ennen ottelua paikalle ja taisi olla vähän napitkin auki, kun vastassa oli kakkosen joukkue, silminnähden tyytyväinen päävalmentaja Juha Teikari kommentoi.

Toisessa erässä nähtiin entisestään parempi Salba, sillä raumalaisryhmä iski erässä neljä maalia vantaalaisten yhtä vastaan. Salban neljästä kolme iski Tomi Pihkoluoma ja sen yhden teki Petteri Salonen.

Pihkoluoma teki kolmannessa erässä vielä yhden ja samoin teki myös Antti Keskitalo. Vantaa teki päätöserässäkin vain yhden maalin.

- Oli siisti pelata, kun vastassa oli hyvä joukkue. Olemme pelanneet ennenkin hyviä joukkueita vastaan hyvin, mutta sitten ennakolta huonompia vastaan olemmekin vähän sähläilleet, maalitykki Tomi Pihkoluoma kommentoi.

Tämä voitto tiesi sitä, että Salba on Suomen cupissa kahdeksan parhaan joukossa ja paikka ns. pikkufinaalissa on lähes varma.

- Tällä kierroksella pelasi vastakkain kaksi kakkosen joukkuetta ja yksi kolmosdivisioonalainen kohtaa liigajoukkue Tapanilan Erän eli emmeköhän ole tuossa pikkufinaalissa, jossa pelaavat cupin kaksi parasta ykkösdivisioonaa alempana pelaavaa joukkuetta, Teikari pohti tulevaa.

SalBan (Jouni Mikola) tiedotteesta / UrheiluRauma


Takaisin edelliselle sivulle


Rauman SalBa ry - logo

SalBa - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Rauman SalBan miesten edustusjoukkueelle uusia sopimuksia ja muutama lähtijä

Rauman SalBan miesten edustusjoukkueelle uusia sopimuksia ja muutama lähtijä

Janne Hyvönen siirtyy SalBasta ulkomaille.

Lue lisää
Juha Teikari palaa SalBan edustuksen valmennukseen

Juha Teikari palaa SalBan edustuksen valmennukseen

Rauman SalBan miesten edustusjoukkue on löytänyt uuden, joskin tutun valmentajan. Koiralauman valmennukseen liittyy Juha Teikari, joka valmensi SalBan edustusmiehistöä viimeksi kaudella 2011-12.

Lue lisää
Rauman SalBan ja Petri Seppisen tiet eroavat

Rauman SalBan ja Petri Seppisen tiet eroavat

Rauman SalBa on päätynyt purkamaan miesten edustusjoukkueen päävalmentaja Petri Seppisen sopimuksen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Petri Seppinen on SalBan uusi päävalmentaja

Petri Seppinen on SalBan uusi päävalmentaja

Rauman SalBan uudeksi päävalmentajaksi on nimitetty 1+2 vuotisella sopimuksella Petri Seppinen.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää